puncica
|
Ojla punce Evo mene, sem se zdjle tako razjezila, mi neki pošljejo iz službe po mailu da naj podpišem pa nazaj pošljem pa da bi ja dobili jutri, evo pa me danes zjutraj čaka mail, da so se uštel v datumu, če lahko še enkrat pošilam, zdej se nej pa še enkrat na pošto vozim pa mečem stran 200 tolarjev za priporočeno, mah nič sem rekla da bom kr v kaslc vrgla pa da bodo dobili v petek al pa ponedeljek, kaj me briga če ne nej pa z ediksom popravijo. No tako je to. Sicer smo pa mi po starem, tamala se je neki drla ponoč, pa tako na ful, ne vem al jo je mora tlačila al kaj, pa se je kr drla pa nič ji ni bilo možno dopovedat, pa vpila KOZA, koza, koza, pol se je pa moral ati mal razhudit pa se je umirila, pa dobila čajčka in spala naprej, sploh ne vem kaj ji je, potem pa je še neki v spanju govorila Žabica ne, ne, zdej pa ne vem al jo spet zarad teh posranih risank more tlačjo al kaj , bomo vse ukinl pa bo. Ja nič, tamal v bušiju miga, sem tud jaz začela zdej pit malinov čaj, ta teden po eno šalčko nasledn tedn bom pa povečala na dve, je pa grozn nagravžn, kot bi slamo pila. Ja pa drug pralni stroj cotk sem dala kočno prat, upam da me ne bo prej prehitelo, ker res nimam še skoraj nič pripravljeno za tamalga, ja sploh ne vem kaj čakam. Pa še imena nimava, sam za punčko za fantka ga ne najdema pa če se na trepalnice postavim, ja no bo že. V petek pregled, ja pa še pri frizerju se moram naročit. JOJ joj, kolk je še dela, moj pa kr skoz sprašuje a si že pripravla culo za v porodnišnico, pa včeri je rekel, dej ne to noč rodit, ko se mi ne da nikamor hodit Lara28 ja tudi jaz nisem vedla kako pa kaj s številkam, ker tamala je nosila št. 56 do enga 6 mesca, ko je tako počas rastla, tako da smo skor imel premalo, št. 62 ji je bila pa fuuuulll prevelika. No jaz nisem nič novga nabavljala imamo še staro zalogo od punčice in upam da bo za začetek vredu, bomo potem kupoval. auroraa mi ne štejemo gibov, se mi pa zdi da kr cel dan nekam tišči, mi že pri punčici ni nobeden rekel da moram štet, tako da tud zdej sem pozorna na miganje, da pač vsake tolk začutim in da se zbudi, pa kako čokolado pojem, pol sigurno začne migat da bi pa štela nikol nisem. tt79 a ti imaš že vse pripravljen za novorojenčka, kr fouš sem ti. to pohajkovanje pa to, jaz pa še tolk opravkov, pa kr nekako čas leti. petka jaz sem oddala papirje za paket oz. denar 8. marca in sem dobila nakazano 12.4, tako da se mi zdi čudno da ti še nisi dobila, kaj pa če pokličeš na CSD? majamo strij pa za enkrat še nimam, hvala bogu, se pa mažem z nivejinim mlekom za telo. Jih tud pri punčici nisem nič dobila, tako da upam da tud zdaj ne bo nobene, čeprav je trebuh že kr večji. Po moje je odvisno od kože.
< Sporočilo je popravil puncica -- 19.4.2006 12:33:58 >