puncica
|
Ojla punce Evo mene, se še vedno kotalim, pa da še mal jaz pojamram, včeri sem cel dan mojga sekirala kako je moral ravno zdej zbolet, ko smo na koncu, mater včeri je imel 38,7 vročine, pa še kr lazi v službo, ker je tist njegov sodelavc na porodniški, mater sem tako žalostna, sem rekla da slučajn ne bi bil zraven mene v porodni ker te zadavim, pol pa še v četrtek in petek dela, tako da nič ne bo s praznikom , pa kr neki sem vpila, še čaja malinovga si nisem upala pit, pa enkrat me je tamal tako brcnil v mehur, da sem že misla da mi voda odteka, pa je bilo samo malo urina. Mah zdej me je res ful strah, da ga ne bi spustil v porodno, ko je bolan, pa mu skoz govorim, pa dej pejt ležt, pa se pozdrav, pij dalerone c, pa se že pozdrav no, ker te ne maram bolanga. Ja sem vem sem kr kruta. Pol pa še tamala teži, ko bi se skos neki igrala pa žogo brcala pa risala po terasi s kredo, pa mami ne more s tem ogromnim trebuhom, pa si kr ne da dopovedat, da ne morem skakat za njo pa jo nost, pa cartat pa ne vem kaj še vse. Pa ponoč da ne govorim, smrčanje me že itak moti, zdej še bolj kot prej ko še spat ne morem, tako da spim v sobi kjer je računalnik že ohho časa, ker samo tako imam mir in vsaj mal spim al pa avte štejem, ki vozjo po cesti, zanimiv kolk prometa je ponoč Pa kolki me bolijo za ubit, pa scat kr naprej hodit, ja tudi jaz sem že sita vsega in bi že rada da se kej začne dogajat. Zdej pa grem na sončka malinov čaj pit, pa mogoče še na kakšen manjši sprehod. Uživajte punce dokler je še sonček Pa še naš popravljen seznamček: ČESTITKE MAJČICAM MAMICAM 15.4. TAJA - žmož (PDP 21.5) 17.4. ROK - Panda1406 (PDP 14.5.) 25.4. SARA - Linča (PDP 7.5.) MAJČICE TEČKE NOSEČKE 01. maya2, Trbovlje 02. LARA, Jesenice 04. petka, Ljubljana 05. Mari71, Postojna 06. DeVilla, Ljubljana 07. lenika, Novo mesto (Matic ) 08. puncica, Ljubljana 08. Shesha, Ljubljana 10. Barbs, Ljubljana 10. mojca75, Postojna ali Ljubljana 10. mojsoncek, Ljubljana 12. bajko 12. lana, Trbovlje 13. MiaSophia 14. majamo, Maribor 15. auroraa, Trbovlje 16. cofek, Trbovlje 17. sonca, Maribor 22. mammika, Jesenice 22. MarijaPo, Postojna (Eva ) 23. aljča, Trbovlje 23. tt79 25. Nataša31, Jesenice 29. pikicaa, Trbovlje 29. Lara28, Maribor 29. TiaSara, Ljubljana Če sem še katero spustla naj pove.
< Sporočilo je popravil puncica -- 25.4.2006 14:25:24 >