Barbs
|
Živjo majčice, mene moj sinko tudi že kar "pretepa" ... V soboto dopoldne sem bila na pregledu, mislila sem, da bom "preverila" samo, kako je z materničnim vratom, pa je imel dr.P še čas in mi je opravil še morfologijo.... Tako sva si podorbno ogledala malega, z lulčkom vred ... Rokice je držal prekrižane pred glavico in CUZAL PALČEK!!!! Kakšna predstava - to je moj tretji otročiček , pa sem čisto iz sebe, ker do zdaj še nisem tako podrobno in veliko videla. Seveda je ogromno odvisno tudi od zdravnika - šele zdaj namreč vem, kaj vse LAHKO VEM! Čisto res....No, mali je zaenkrat "maneken" , grafi, ki jih je na koncu sprintal dr. P so to potrdili ... Le pri obsegu trebuha minimalno odstopa od sredinske vrednosti, vendar je ati kasneje doma ugotovil, da bo zihr po njem, ker je on tudi tako vitek in lep ... Skratka, zelo sem zadovoljna s pregledom. Ker smo se preselili s primorskega konca sem tudi vprašala, kakšna bi bila možnost, da do konca nosečnosti menjam G , da se ne bom vozila tja in ni bilo nobenih problemov. Sem že naročena po novem letu, prav pri dr. P - ju v Leonišču, tokrat ne več privat. Včeraj zvečer sem bila grooozno utrujena - to pripisujem vikendu, vsi smo bili doma, nakupi, pa izlet v Zasavje, pa obilno kosilo, pa.... zvečer sem imela utrip 120!!!!! Pa dihala sem kot kuža, ki prelaufa kar nekaj kilometrov... me je kar malce zaskrbelo. Danes ( zgleda, da je bila res utrujenost) ko sem se naspala, je boljše, vendar preventivno vse počnem na izi. Zgleda, da res nimam več 20 let, tako, kot sem mislila Grem malo kuhat, pozdravljam vas ( pa sinko tudi, me je pravkar "vžgal" pod rebra ...) Imejte se lepo na ta sončen dan ( pa tudi, če bodo slučajno snežne nevihte) .... B.
|