|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
17.12.2005 9:30:04   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
Vceraj me je mozek peljal v kitajsko in sem ogromno pojedla user posted image , Marija

Mene tudi user posted image user posted image user posted image  , sem pojedla piščančka z mandlji, pa še mal hrustljavo pečene račkeuser posted image ...sem bila pravi balonuser posted image

Še  posebej pa sem vesela zate, da si ogrooooomno pojedlauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 17.12.2005 9:31:10 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 276
18.12.2005 12:19:53   
lenika
Dober dan. danes pa niste nič kaj zgovorne. Jaz sem bila včeraj na službenem novoletnem žuru in sem prišla domov ob 2h, tako, da sem danes kar dolgo spala. Malo sem utrujena predvsem od plesanja, s katerim pa nisem pretiravala, drugače pa se počutim dobro in sva z dragim pravkar prišla iz sprehoda. Zunaj je sonček in je skratka full lep dan. Uživajte in oglasite se kaj.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 277
18.12.2005 12:38:37   
Nataša31
MAJČICE eno vprašanje, da bomo junijke čimbolj pripravljeneuser posted image !

Ste že začutile vaše pikice in kdaj približno v katerem tednu? Hvala za odgovore in pozdravčke od junijke Taške!

taška
16t 1/7 oz. 17.teden (še vedno ne vem kako naj to napišemuser posted image )

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 278
18.12.2005 12:51:00   
lenika
Nataša31, jaz sem nekakšno trzanje živca v trebuhu čutila tisti dan, ko sem napolnila 18 tednov, potem 3 dni nisem čutila nič, sedaj pa zopet čutim vse pogosteje in vse močneje, tako, da sedaj več ne dvomim o tem, da je to otroček, ki brca, bom pa čez dva dneva napolnila 20 tednov in sem noseča prvič.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.12.2005 9:20:06   
MarijaPo
Nataša: jaz sem mojo Evico zacutila ze na zacetku 16.tedna, je pa res, da sem zelo zelo suha in da se potem vse bolj cuti.
Vceraj - ko sem dokoncevala 17. teden, pa je zjutraj tudi moj mozek z roko na trebuhu zacutil brco male Evice - je rekel, da ga je pretepla. :)

Sicer pa se imam se kar fino, sluzba me je nekoliko razjezila, ker so dobili vsi placo, jaz pa le 1/2, ker je nas direktor super pameten in ne ve, da prvi mesec bolniske placa firma in ne drzava. (na bolniski sem 4 ure na dan)

Vikend je bil dober - v soboto je mozek delal dopoldne, popoldne pa sva sla na kosilo k moji mami - je naredila segedin golaz, ki je bil kar dober, v nedeljo pa je imela moja noseca sestra rojstni dan in smo sli spet k moji mami na kosilo. Moja sestra ima 1 teden pred mano rok in ima precej vecji trebuh in tudi njen mali sinko precej bolj brca od moje male Evice - sem bila kar fovs.

Fino se imejte, vreme je super!!!

Marija

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.12.2005 9:58:23   
Barbs
Živjo majčice,

mene moj sinko tudi že kar "pretepa" ... user posted image  V soboto dopoldne sem bila na pregledu, mislila sem, da bom "preverila" samo, kako je z materničnim vratom, pa je imel dr.P  še čas in mi je opravil še morfologijo.... Tako sva si podorbno ogledala malega, z lulčkom vreduser posted image  ... Rokice je držal prekrižane pred glavico in CUZAL PALČEK!!!!user posted image  Kakšna predstava - to je moj tretji otročiček , pa sem čisto iz sebe, ker do zdaj še nisem tako podrobno in veliko videla. Seveda je ogromno odvisno tudi od zdravnika - šele zdaj namreč vem, kaj vse LAHKO VEM! Čisto res....No, mali je zaenkrat "maneken" , grafi, ki jih je na koncu sprintal dr. P so to  potrdiliuser posted image ... Le pri obsegu trebuha minimalno odstopa od sredinske vrednosti, vendar je ati kasneje doma ugotovil, da bo zihr po njem, ker je on tudi tako vitek in lepuser posted image user posted image user posted image ... Skratka, zelo sem zadovoljna s pregledom. Ker smo se preselili s primorskega konca sem tudi vprašala, kakšna bi bila možnost, da do konca nosečnosti menjam G , da se ne bom vozila tja in ni bilo nobenih problemov. Sem že naročena po novem letu, prav pri dr. P - ju  v Leonišču, tokrat ne več privat.

Včeraj zvečer sem bila grooozno utrujena - to pripisujem vikendu, vsi smo bili doma, nakupi, pa izlet v Zasavje, pa obilno kosilo, pa.... zvečer sem imela utrip 120!!!!! Pa dihala sem kot kuža, ki prelaufa kar nekaj kilometrov... me je kar malce zaskrbelo. Danes ( zgleda, da je bila res utrujenost) ko sem se naspala, je boljše, vendar preventivno vse počnem na izi. Zgleda, da res nimam več 20 let, tako, kot sem mislilauser posted image

Grem malo kuhat, pozdravljam vas ( pa sinko tudi, me je pravkar "vžgal" pod rebrauser posted image ...)

Imejte se lepo na ta sončen dan ( pa tudi, če bodo slučajno snežne nevihte) .... B.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.12.2005 10:40:23   
TiaSara
Lep pozdrav vsem majčicam!
Danes bo spet en lep dan, včeraj je bilo pa sploh super. Sem šla kar na dva sprehoda in mi je res pasalo - samo precej počasi moram it, drugače me začne v trebuhu boleti.
Lepo vas je brati. Malo sem vam folš za vaše brce, ki jih že redno čutite. Jaz sem našega začutila samo dvakrat, ko sem imela roko na trebuhu. Drugače ga niti ne bi. Bo moral še malo zrasti, da bo lahko orng brcnil user posted image  - sicer ima še čas, smo ravno danes izpolnili 17 tednov in gremo v 18.
Marij Po, lepo slišati, da si tudi ti dobila nekaj apetitauser posted image  user posted image  user posted image . Še več takih podvigov ti želimuser posted image .
Sicer sem pa jaz še kar utrujena. Kakšen dan je malenkost bolje, pa se potem drugi dan vse vrne. Po službi mi ostane energije le še za eno stvar. Ali je to sprehod ali pa kaj drugega, potem je treba pa počivat. Ampak se ne sekiram, saj vem, kam gre vsa energija! Pa še moj user posted image  je super in mi res ogromno pomaga.
Imejte se, uživajte v praznikih in večkrat pobožajte svoje bušije!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 282
20.12.2005 8:39:48   
Barbs
Ojla,

vam moram povedati, da sem po (mislim, da je bila MarijaPO)  super nasvetu včeraj obiskala trgovino Popek  in lahko samo potrdim, da so res zeloooo super, pa še (glede na velikost trgovine) ponudbo imajo user posted image ... Ob vseh tistih kostimčkih in fensi hlačkah v ostalih dveh kao najbolj znanih nosečniških štacuncah se mi je pri prihodu v Popek kar oddahnilo... Veliko uporabnih stvari.... sem kar po vrsti vse pregledala in mogoče samo dveh majčk res ne bi nikoli oblekla, vae ostalo je pa zakon... Hlače, žametke, ful lepo narejene, pa kavbojke, pa žametna krila z naramnicami - športna, majčk kolikor hočeš, če pa poveš, kaj natančno te zanima ( jaz sem iskala poleg kavbojk še tanjše bombažne majice) ti pa prijatna prodajalka prinese še  "kupček" od zadaj, da lahko pobrskaš. Zelo sem zadovoljna.... res. Sedeš malo na stol, kabine za pomerjanje ogrooomneuser posted image , pa še vodo za pitje ti ponudijo. Prodajalka je vljudna in korektna, jaz sem se zakadila kar v ta prve hlače, malo manjša številka, pa me je vljudno spomnila, da mi bo trebušček verjetnouser posted image  še kaj zrastel in mi je prinesla pouštrček, da sva probali, kako bo zgledalo.... Ponudila mi je tudi, da če mi bodo hlače proti koncu nosečnosti slučajno premajhne čez trebuh ( večjih nisem mogla vzeti, ker bi mi bilep otem prevelike v riti in stegnih) naj jih prinesem popravit - mi bodo všili elastiko..... Res so super, pa še 20% popust imajo na gotovino, na kartio pa 15, tako da sem za kavbojke in super majco dala manj, kot bi drugje samo za hlače...

Ok, dovolj EPP ja . ampak, če je pa res!!!user posted image

Danes se mi je že dvakrat kolcalo in sem se kar čudno počutila, ker sem imela občutek, da mi cel trebuh z dojenčkom vred skače gor in dol.... Grem na zrak,. se beremo....

B.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 283
20.12.2005 8:54:08   
MarijaPo
Bravo Barbs, da si nasla nekaj zase. :)

Jaz sem danes kar v redu, sem zadovoljna, ker kar vec pojem kot sem prej in se mi zdi to naravnost super, pa se moja G je zbolela in mi zato ta teden odpade pregled! user posted image  Same krasne novice. :) Ti pregledi so mi vedno tako zoprni da par dni pred pregledom ne morem jest in spat, tako me je groza, da bomo ugotovili kaj neprijetnega, kot npr. da premalo jem. :)

Komaj cakam drug teden, ko imam dopust, bom lahko malo pospravila po stanovanju in velikooo spala. user posted image

Fino se imejte punce!

Marija

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 284
20.12.2005 14:31:37   
lenika
Pozdravlene majčice. Jaz se čez teden bolj malo oglašam, ker imam full dela v službi. Bom pa zato prihodnji teden bolj aktivna, ko bom doma na dopustu in bom imela čas. Greva pa drugi teden z možem v Ljubljano, pa me zanima, Kje to čno je ta trgovina POPEK, bi jaz tudi rada zavila v njo.
Drugače sem v redu. Trebušček je iz dneva v dan večji, pa saj tako mora biti, sem kar ponosna. Sema pa danes napolnila 20. teden in sem točno na polovici.
Lepo se imejte in se še kaj pišemo, če ne prej, pa od petka naprej sigurno.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 285
20.12.2005 15:33:50   
TiaSara
Živjo!

Pri nas je pa malo zatišja, pa sem potem več na netu! Barbs, a ni super občutek ko imaš končno kaj obleči in te to čisto nič ne tišči. Jaz sem še vedno vsa navdušena.
MarijaPo user posted image  user posted image  user posted image  kar tako naprej. Držim pesti, da se ti apetit obdrži in se ti ne bo potrebno več boriti s hrano.

Lenika, najprej čestitke za polovico - uav, D dan je vse bližje. Trgovina Popek se nahaja v stari Ljubljani, zelo blizu Robbovega vodnjaka, desno od mestne hiše, če si obrnjen proti njej.

Lep popoldan želim vsem in naj vas vaši zakladki veselo pobrcajo!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 286
20.12.2005 16:48:01   
mammika
Ojla vsem,

najprej bi za trgovino vprašala a ni tud Popek v Kranju al sem spet kej zgrešla oz. zamučkala, pa kakšne so kej cene tam??? . Tudi jaz imam bolj malo časa , smo zelo zaposleni z mojim učenjem in z mojimi problemi, drugače se počutim dobro.Pojedla bi cel kontejner piškotov če bi jih le imela, pol se bom pa sikirala da sem bajsi.
Se mi pa zdi da se ti drugič bistveno prej in bolj pozna trebuh kot pa pri prvem al sem se pa že preveč zredila. Navadnih hlač ne morem obleči že kr lep čas.......
No lep pozdrav vsem
papa

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 287
20.12.2005 19:44:13   
sonca
Pozdravljene!

Danes sem bila na pregledu in je končno vse tako kot mora biti. Me je kar presenetila s vprašanjem kdaj sem začutila prvi gib. Nisem še čisto ločila pravih gibov in tistih metuljčkov. No včeraj pa me je 100% brcnil tako da sma dale včerajšnji datum. Morfologijo pa imam po novem letu, 10.1. 
Ne morem verjeti da sem v H&M dobila hlače za sebe. Tiste žametke številka S in XS so bile res čuden kroj. Potem pa vidim ene žametke drug model, boljši od onih, in S mi je bil čisto prav in sem si kar kupila. Škoda da popka ni v Mb.
Danes sem bila še zadnjič na faxu to leto, tako da imam sedaj že počitniceuser posted image .

Ste že kaj nakupile božična darila? Mene še to čaka in se ne veselim kaj preveč ko vem da bom mogla hoditi po trgovinah in stati v tisti gužvi.user posted image

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.12.2005 19:55:34   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: sonca

Danes sem bila na pregledu in je končno vse tako kot mora biti.

Super, soncauser posted image user posted image , a ni fajn, ko izveš takšne stvari... zdaj, ko smo noseče, nas že čisto "navaden" pregled tako zelo  razveseli...  Vem tudi, kako zelo si vesela, da si dobila hlače zase, ker vem, kakšna muka je, da najdeš prave - da so ti prav in da so ti povrhu vsega še všeč, da ni kar kaka vrečauser posted image ....

Fuul sem lačna, ne vem, ne vem...moram se zavestno kontrolirati da ne pojem preveč, ker me potem vse tišči, peče - zanimivo je, da bi VSE pojedla ravno zvečer, pa pred spanjem,ko je najslabše... čez dan že pozabim... ah, bo že, kakšnih ločevalnih diet zdajle res ne bom prakticiralauser posted image .. Lepo spančkajte, se beremo jutri...user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 20.12.2005 19:57:00 >

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.12.2005 22:16:42   
Mari71
Punce,

tudi jaz sem imela vcerja morfologijo in smo gledali nasega fantka. Torej dodajam 100% user posted image . Za spol sva bila firbcna, drugace nama je enako lepo user posted image  ali user posted image .  In bo prvorojenec fantek, juhu! Najbolj pomembno pa je to, da je vse OK, da je ze pravi korenjak in da res lepo raste.  Smo pa mi ze 4 dni cez polovico, tako da smo uradno v drugem delu user posted image .

Naj bodo tudi vasi izvidi dobri! Pozdravcek,

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 290
21.12.2005 7:32:12   
MiaSophia
Dobro jutro majčice!
Današnje jutro je bilo prav smešno...Sva z user posted image  skoraj zaspala za službouser posted image ...Dol padeeš! No, potem sva se pa odpeljala, namesto da bi šla peš..Meni je bilo to tak smešno, da sem se smejala do solz user posted image  Super jutro! Bomo še kdaj ponovili user posted image .

Drugače pa stanje pri meni: buši je viden - včeraj mi je prijateljica napovedala, da bom imela le trebuh, da drugam pa se ne bom zredila user posted image , no, da vidim še to...
Nekako sem opazila, da zvečer sploh nimam apetita...MarijaPo, mogoče sva malo zamenjali?? Po moji notranjosti parkrat na dan začutim "dogajanje", a se še nisem ravno specializirala a je to to?? Prebava se je uredila, vsaj zaenkrat je tako.
Po telesu se mažem z mandljevim oljem(ali pa zaposlim user posted image ), bradavičke imam občutljive ko user posted image  in si jih mažem 2 X dan, prav tako tudi trebuh in ritouser posted image ..
Tak, naslednjo nedeljo imamo 20.teden, komaj čakam morfologijo..
Novoletna darila so zaenkrat še na seznamu, se bom pa že popoldne podala po eno...Mimogrede - kaj boste podarile svojim ljubim? Zaenkrat še nimam ideje, nekaj se mi bliska, ampak nisem ziher...
Vizitke so napisane in bodo danes romale na pošto.
Punčica, Marija, sonca, Barbs, lenika in ostale majčice, ki ste zaposlene -  do kdaj boste v službi?
Pri nas imamo v petek zaključek, ve ste ga že imele?
Smrečice ste še vse postavile?

Lepo se mejte user posted image , bajbaj

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 291
21.12.2005 9:06:53   
TiaSara
Joj MiaSophia, si pa nasula vprašanj user posted image .
Kar se tiče brc imam podobne težave kot ti - se dogaja a le redko lahko rečem, ja, to je pa to.
Smrečico že imamo, ampak jaz želim okrasiti še druge prostore, to me pa še čaka. Z mojim user posted image  sva se letos kar zmenila, kaj potrebujeva in sva si to kupila. Sicer pa imam večino daril že kupljenih, nekaj tudi zavitih. Poslala sem že vse kartice in nasploh imam občutek, da sem letos ful pridna - ponavadi vse to naredim zadnji dan pred prazniki.
S sodelovkami gremo ven kar naslednji teden, med božičem in novim letom. Mi kar ustreza ker bom itak ves čas v službi. Dopust bom bolj rabila kasneje. Sicer pa bom verjetno delala do konca, ker ne želim na bolniško, pa da bi morala biti potem skoz doma - drugačne mi pa moj G me bo dal. Seveda če bo vse v redu!
Sonca user posted image  user posted image  user posted image  samo da je vse v redu!
Mari 71 user posted image  praviš! Meni se tudi zdi, da bomo imeli fanta, čeprav še nič ne vem. Je pa čist tako kot praviš, pomembno da je vse OK in da lepo raste.
Sem vam pa fovš, ker imate že vse morfologijo ali pa ste jo že imele. Jaz jo bom imela šele v 22 tednu - je tako naneslo z datumi. Prej imam pa še en običajen pregled.

Lep dan in lepe praznike vsem  - verjetno ne bom več pisala do naslednjega torka, zato vam vsem želim ene lepe in nepozabne praznike - za tiste, ki ste prvič user posted image , bodo to zadnji prazniki brez user posted image . Uživajte!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 292
21.12.2005 9:46:26   
MarijaPo
Danes sem obupno zanic. Ta moja sluzba me bo ubila. Podjetje je v prisilni poravnavi, v 1/2 leta so se zamenjali ze trije direktorji, stalno me selijo po oddelkih in so pri tem zoprni kot hudic, place so mi nakazali samo 1/2, ker je slo kao za napako. user posted image
Celo noc nisem spala, tako me nazira ta situacija, da potem posledicno o tezavah s hrano niti ne govorim. :(

Kar pa se POPKA tice, tule je njihova internetna stran: http://www.trgovinapopek.com/

Fino se imejte se zame. user posted image

Marija

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 293
21.12.2005 10:09:49   
Barbs
Marija, človek božji,

pojdi na bolniško, umiri se, naspi, jej, uživaj...
Res bi bilo boljše zate, ker, če si tako občutljiva (verjetno upravičeno) , potem je brezveze, da se izpostavljaš...  Zmogli bodo brez tebe, ti pa bo maksimalno poskrbela zase in za user posted image ... da ti ne bi bilo kdaj žal, da si se razdajala tistim, ki si tega niti ne zaslužijo. Lepe praznike...

Drži se, mislim nate user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 294
21.12.2005 10:19:23   
MarijaPo
Hvala Barbs, zelo zelo veliko mi pomenijo vzpodbudne besede v teh dneh.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 295
21.12.2005 10:31:34   
Anonimen
oj nosečkeuser posted image
se vam bolj nahitro oglašam. imam le eno vprašanje... ali vas kaj boli v spodnjem delu trebuha? je bolečina močna? mene boli že nekaj časa. zadnja 2 dni oz. zadnji 2 noči pa je bolečina tako močna, da ne morem spat.vem, da je normalno, da boli, saj se maternica razteza. ampak, a je normalno, da je bolečina neznosnauser posted image user posted image   naj povem še, da s prebavo nimam nikakršnih težav, ne verjamem pa da bi lahko imela kakšno vnetje mehurja. je pa res, da me daje prehlad ali nekaj takega.
jutri imam pregled pri svojem G.naj počakam do jutri, da me on pregleda, ali naj grem k dežurnem Guser posted image moj namreč dela le enkrat ne tedenuser posted image
prosim povejte mi, je normalno, da me tako močno boliuser posted image

upam, da se ve kaj boljše počutiteuser posted image

vnaprej hvala vsem

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
21.12.2005 12:02:54   
Mari71
Suska - jaz teh tezav nimam (vec). Sem pa v podobni situaciji pred tedni mirno poklicala porodnisnico (konkretno v LJ) in so mi oni svetovali, naj se jim pridem pokazat - za vsak slucaj. In sem sla in so bili krci, dali so mi Buscopan. Ce zelis telefon LJ porodnisnice je 01/ 522 6222.

MarijaPO - probaj it na kak sprehod popldan, in se malo sprosti. Pa veliko pij, da spravis stres cim prej iz sebe. Situacija res ni roznata, ampak saj ne bo trajalo vec dolgo, kmalu bos celo leto doma, tako kot me vse,..... zelim ti cim-bolj umirjene praznike in cim vec mira v tvojem srcku in v srcku tvojega dojencka.

Srecno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
21.12.2005 14:55:24   
gaja9
Pozdravljene,

Lep dan je danes v Ljubljani. Kar škoda je sedet takole v pisarni, namesto biti kje v naravi in na svežem zraku. Sicer pa se hitro bližajo prazniki, pa si bomo takrat malo spočile (?).

MiaSophia - glede na to, da sem za enkrat se super, za enkrat ne razmišljam o predčasni bolniški. Je pa vse odvisno od počutja. Morfologijo imam 4. 1., takrat naj bi bil nekoliko bolj "dokončno" določen rok na katerega se bo računala porodniška. Po mojih načrtih naj bi se mi porodniška začela nekje sredi aprila, prej pa bom izkoristila še ves stari dopust in nekaj novega... računam da bom v najboljšem primeru ostala doma tam nekje v začetku aprila.

MarijaPo - tudi jaz mislim, da bodo zdržali brez tebe! Misli nase! Nasvet Mari71 je pa uporaben. Tudi meni so svetovali, naj pijem precej tekočine (vode), da "odplaknem" stres. Moram priznat, da mi je pomagalo.

Lep pozdrav in uživajte!!

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 298
21.12.2005 15:29:26   
majamo
Hojla tud od mene po dolgem času.

Sem rabla kr nekaj časa da sem vaše maile prebrala. Ene ste že ble na morfologiji?
Jaz sem bila danes na pregledu in je pikec kr fejst zrastel v 1 mesecu in je kar velik za svojo starost. Dala mi je tudi napotnico za morfologijo a se moram komaj po novem letu naročit v MB bolnici. Rekli so mi da se morfologija dela v 23 oz . 24 tednu, da prej nima smisla ker se ne vidi tako kot bi se moglo, zdaj pa sem v 20t. Pa spola mi tudi ni mogla povedat, midva z user posted image pa sva si tak želela vedeti kaj bo. Pa naju je malo razočarala, da se še ne vidi v 20t? Tako da še zdaj ne vemo kaj bo. user posted image Sicer nama je vseeno, ampak bi že kaj kupli pa ne vemo kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

No tako od mene.

Pa lepo bodite in ne papajte preveč čez praznike

majamo

(odgovor članu gaja9)
Neposredna povezava do sporočila: 299
21.12.2005 15:40:42   
lenika
MiaSophia jaz delam na šoli in tam dopusta ne smemo koristit med šolskim letom, se pa dogovarjam, da bi stari dopust koristila po porodniški. Delala bom torej. če bo vse v redu do porodniške, torej 28 dni pred PDP, kar je nekje v začetku meseca aprila.

TiaSara tudi jaz še nisem imela morfologije. Imela jo bom 5.1., ko bom že v 23. tednu. Pa saj, sedaj bodo prazniki in bo hitro minilo, pa bo morfologija že tukaj.

MarijaPo tudi jaz ti svetujem, da če ti v službi ni za vzdržat, pojdi na bolniško, kajti najpomembnejše je tvoje zdravje in zdravje tvojega otročička.

Suska jaz ti svetujem, da če je bolečina res močna, da odideš h ginekologu, kajti nevzdržne bolečine vsekakor ne morejo biti normalne. Mogoče imaš krče in boš dobila kakšne tablete in boš morala več počivat. Pojdi vsaj preventivno, bolje, da ni nič, kot, pa da bi bilo kaj narobe.

Drugače se jaz počutim dobro. Veselim se praznikov. Samo dva dni še delam in potem sem 10 dni doma. Trebušček je vse večji in v petek me čaka naloga, da za nosečnost povem tudi svojim otročkom v šoli. Do sedaj se kljub povečanem apetitu nisem kaj preveč zredila, sedaj pa v zadnjih dveh tednih kar za dva kilograma in imam sedaj skupno +4 kilograme, to pomeni 52kg. Upam, da se ne bom še naprej zelo pretirano redila in, da do konca ne bom imela dosti več kot 60 kg. No pa saj s tem se ne bom preveč obremenjevala, s tem se bomo ukvarjali po porodu.
Zanima me kdaj boste ve šle v materinsko šolo? Jaz imam rok na začetku maja in razmišljava, da bi šla že kar v mesecu februarju. A se vam zdi to prezgodaj?

Kaj pa nakupujete že kaj?
Midva nameravava na prve oglede med novoletnimi prazniki in mogoče tudi že kaj kupiva, ker nočeva imeti v zadnjih dveh mesecih preveč dela, sicer pa tudi nikoli ne veš, kakšno bo počutje na koncu, mogoče pa nas tudi že kaj prehiti.

Tako, danes imam čas in sem se kar precej razgovorila. Upam, da se še kaj oglasite in lepo seimejte še naprej.

< Sporočilo je popravil lenika -- 21.12.2005 15:41:39 >

(odgovor članu gaja9)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?