Barbs
|
čao, danes je že bolje, ker sije sonček, čeprav je bilo v bistvu počutje včeraj ravno takšno... le dan je bil drugačen ... Punčica, ja, enako pri meni : po seksu vleče dol, malce tišči, sploh pa mam po khm.. no ja, orgazmu, čisto trd trebuh.... se vležem na hrbet, pokrčim noge, da nisem raztegnjena in je takoj boljše... Jaz sem že vprašala, če je to kaj nevarno in menda ni. Če nosečnost poteka normalno, je celo fajn, če "treniraš" trebušne mišice in maternico, menda... No, druga pesem je verjetno, če imaš kaj narobe ... pri (spet ta MV!!!) zelo skrajšanem ali zmehčanem MV; tukaj so spolni odnosi odsvetovani... tako sem prebrala. Itak bom G vprašala v soboto in vam raportiram. Glede spanja na trebuhu ... jaz sicer nekako zvečer zavzamem bočni položaj z malce zvišanim vzglavjem ( peeeče želodec) , se pa konstanto zbudim skoraj na trebuhu, eno nogo imam čez drugo, roke na blazini ( eno pod njo) tako, da dejansko res skorajda ležim na trebuhu, le nekakšno oporo si zgleda da avtomatično dajem s položajem rok in nog. Menda tudi to ni nič narobe in ko bo moteče oz. ko naj ne bi več smela spati tako, pač ne bom mogla, ker bo položaj tako zelo neudoben, da to ne bo izvedljivo. Verjamem G in tako je bilo tudi pri prejšnji nocečnosti - zadnje tri mesece mi še na misel ( niti podzavestno) ni prišlo, da bi se valjala po trebuhu.. sem pa danes grooooooooooooooooooooooooooozno lačna. In če rečem grooooozno, potem vam ne znam povedati, kaj to zame pomeni . V prvi vrsti je zelo nenavadno, ker sem bila do zdaj sita npr. že od dveh trikotnikov normalne pice, ali pa od polžemlje s sirom ali pa od pol kosa štrudla.... Danes pa sem pojedla že dva velika kosa kruha s šunko in sirom ( pogreta v mikrovalčku, da se je sir stopil in je blo dobro kot ) , pa še banano... pa belo kavo, pa (ok, ok) magnesol z vodo, pa dve čokoladni krogli ( ne kroglici ) .... In zdaj se moram spraviti na zrak, da ne bom počila in slučajno še kaj vtikala v usta... mejte se, se beremo ( )
< Sporočilo je popravil Barbs -- 15.12.2005 9:13:46 >
|