RE: JUNIJKE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


biba77 -> RE: JUNIJKE (14.11.2005 11:11:11)

Ja, pa limonini (Orbit v skatlici) tudi niso slabi. [sm=smiley32.gif]




MATEJA -> RE: JUNIJKE (14.11.2005 17:40:42)

Evo mene spet, pa veliko boljšega počutja kot v petek.Ja ta petek pa me je kr dobro zdelala ta naša mala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].Sem bila kr malo jezna nanjo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Slabosti so le še malo zjutraj takoj ko vstanem, pa ne paše mi vse za jest, pred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] sem obožavala zelenjavo (radič, salato, rdečo peso,..pač vso sezonsko zelenjavo) sedaj pa se moram kr silit za par vilic radiča pri kosilu.Sadje mi še zmeraj fullll paše (hvala bogu), pa tudi jogurti mi ne gredo več kakor prej, ko bi se utapljala v njih [sm=smiley13.gif].Pa majoneza - katastrofa (prej pa cele žlice s pomfrijem).No drugo pa vse o.k. zaenkrat in komaj čakam drugi teden na prvi pregled, ker sem že pošteno nestrpna, da še ponoči sanjam o tem.A vas še vedno špika in boli tam spodaj???Mene vsak dan pomalem,kakšen dan pa kr močneje, da se prov prestrašim.Bomboni tudi meni pašejo, čingumi pa bljak, mi se takoj želodec dvigne do grla [sm=smiley11.gif].Javite se kaj junijke, ker bomo spet zadnje na strani.LP.




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (14.11.2005 22:28:17)

Oj punce!

Danes pa sem se prvič malce ustrašila. Do zdaj me ni še nič bolelo, danes pa špikanje, krči sicer ne, ampak vseeno neprijetno. Špikanje pa levo spodaj, pa takšna čudna bolečina v sramnici. Skratka, čakam cel dan, malo boli potem spet ne. In zvečer se odločim, da grem na urgenco, ker me je resnično že skrbelo. in v naši preljubi bolnici, je bil dežuren dr.Tratnjek. samo, da sem ga videla sem prebledela. na žalost imam negativne izkušnje z njim, čeprav vem da je super diagnostik. Grem v ambulanto in in meni, pa kva je, kva rabte. Jest njemu povem kako je z mano, on pa ne mene, kaj si jest mislim in da me ne bo pogledal, razen če ostanem čez noč, da ne misli zgubljat časa z mano. Sej vem, da nisem hvalabogu krvavela, ali imela krčev, ampak vseeno, tako me je nadrl, da mi je šlo že tam na jok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].No, sem se zadržala in jokala zunaj.  vem, da kdaj pa kdaj zaboli, pa širjenje maternice, ampak...Še vedno me špika, izcedka ali krvavitve nimam, vednar mislim da grem jutri zjutraj vseeno na pregled. morda pa mi bo G (ne bo g.T.) predpisal kakšen Magnesol, ali nekaj za špikanje. prosim punce potolažite me, res ne vem ali sem takšna mevža, pa me je strah ob vsaki mali bolečini ali špikanju.
Upam, da bo jutri že vse OK, k G grem v vsakem primeru, ker je že to kriminal da imam šele čez 2 tedna prvi pregled...Po zakonu sem upravičena  do prvega pregleda od 8.-12.tedna
grem ajat, pa fajn se bom zadekala (pokrila), pa Donat sem spila ker sem že tri dni zaprta. Morda me tudi zaradi tega špika. ima še katera kakšen nasvet, podobno izkušnjo ali pa spodbudno besedo? Hvala vam punce, se jutri slišimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!
taška
11t 2/7




Anonimen -> RE: JUNIJKE (15.11.2005 7:26:05)

Nataša že ko sem brala tvoje težave, sem pomislila nase  teden dni nazaj. Šli smo na sprehod, pa me poleg špikanja v spodnjem delu začne spremljati kar huda bolečina. Sem kar obrnila proti domu, zasedla posteljo in čakala kaj bo. Moj dragi mi je skočil po donat in zgleda da je vse skupaj bilo posledica slabše prebave, ki me spremlja že od začetka. Po donatu je vse izginilo. In ga pijem redno še danes, bolečin (trkam po lesu) pa ni več. Pojma nimam če je vse povezano, ampak jaz se počutim bolje.
Tako da. Bi znala bit tudi prebava. Nataša ampak če ne bo minilo, kar pojdi. Že zaradi miru. Držim pesti da minejo skrbi.




ElaM -> RE: JUNIJKE (15.11.2005 8:47:18)

No, jaz nisem junijka, ampak vseeno se bom malo vmešala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nataša ti krči o katerih pišeš so zihr od prebave. Mene je zadnjič tudi začelo zvijat in sem bila že čist panična kaj se pripravlja, pa je bila  prebava. So se pa krči tud meni zdeli čisto podobni menstruacijskim in me je napadla panika.
Probaj jest čim manj hrane, ki povzroča vetrove, pa Magnesol si kupi. Ni škodljiv za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in ga lahko konzumiraš celo nosečnost.
Bojka, čau.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (15.11.2005 8:50:07)

Ojla bojka!

No, včeraj sem popila Donat, ni me sicer pognalo na WC, ampak nekaj pa je vseeno bilo. In danes zjutraj nič špikanja, tudi jest trkam na les. Sem pa šla zjutraj h G, že z napotnico, pridem v sprejemno, gužva ne na kvadrat, na kubik! Počakala 10 minut, G še vedno sploh ni bilo, in sem šla. Še naročena nisem bila, že tukaj bi komplicirali. Sicer pa me ni nič bolelo. imam še vedno malce povečan izcedek in mislim da malo glivic, ampak bom poskusila z jogurtom. Čez en teden točno, imam NS, če pa bi bilo kaj slabše pa šibam nazaj.
Hvala za nasvet bojka, je pa to zdaj neko drugo, blaženo stanje, tale naša nosečnost, a ne?
pozdravček
Taška
11t 3/7




Anonimen -> RE: JUNIJKE (15.11.2005 13:17:41)

Ooooo Irmy, a si pokukala k junijkam? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
Pozdravček na vaš konec, pri nas je danes tako lep dan, da komaj čakam konca službe, da jo mahnemo na doooolg sprehod. Še počutje pri meni je zaenkrat ok, tako da res komaj čakam popoldneva doma.
En tačkast pozdravček tudi od našega štirinožca. Ti na mail dam slikico našega lumpa z našo veliko bodočo sestrico, da boš videla kaka ljubezen je to med njima. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nataša, ti pa poročaj kako si. Pozdrav vsem ostalim.




biba77 -> RE: JUNIJKE (15.11.2005 19:59:14)

Pozdravljene, nosecke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] !
Po dolgem casu se jaz nekaj dodajam...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sem v 2. polovici 10. tedna in danes sem imela prvi pregled: pikica je ze kar 28,8 mm velika. Dobila sem prvo slikico, materinsko knjigo in oddala 3 epruvetke krvi... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sicer pa mi je se vedno blazno slabo [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] in imam podaljsano bolnisko. Bruham vsak vecer po pranju zob. Nic ne pomaga... ne druga pasta, ne druga scetka, ne druga hrana, ne hrana dosti prej...

Na NS sem narocena 1.12. k dr. Vaingerlu (ZD Mb). Gre se katera tja??

Kavbojke ze vse tiscijo, tako, da so mi ostale se dvojne hlace in trenirke za oblect. Ze gledam po katalogih...

Sadje mi pase. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




MATEJA -> RE: JUNIJKE (15.11.2005 20:33:19)

Evo Biba77 telepatija, že popoldne ko sem prebirala RR sem se spomnila nate, da se nisi en cajt že javila.Sem že mislila, da je kaj narobe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Super da je bilo na pregledu vse o.k. in da si videla svojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], jaz grem drugo sredo in verjami mi, da že odštevam dneve.Je že lepo videt pupiko na UZ kajne??Meni je po tistem katastrofalnem petku slabost skoraj izginila in se bolje počutim.Nisem več tako utrujena in zaspana in ničvredna...No da ne nakladam preveč.Uživaj pa se pišemo ne?!Pa normalno uživajte vse ostale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ki to prebirate.LP.




Anonimen -> RE: JUNIJKE (16.11.2005 7:27:28)

Biba77 pozdravljena, kdaj so UZ pri Veingerlu? Upam da popoldne, da lahko mahnemo mi vsi skupaj pogledat našo pikico. Jaz se bom naročila nekje v tem tednu. Kdaj pa si se ti?




77Saša -> RE: JUNIJKE (16.11.2005 8:08:17)

Jutro, punce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]!

jst bom umrla.....

Evo moje tri največje tegobe:
- glava me boli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
- prebava me ubije - niti kefir ne prime več [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
- za dobro jutro sem še bruhala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]


.. tko, da sem danes kot cota. Niti 505 s črto ne pomaga več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




MATEJA -> RE: JUNIJKE (16.11.2005 8:15:46)

Ojoj boga saša, ti ne zavidam niti malo.Taka sem bila jaz v petek in sem si želela, da takega dne nebi več nikoli bilo.Živa katastrofa![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Za prebavo probaj sadje na tešče, mogoče jabolko ali pomarančo, če ti seveda ni preveč [sm=smiley11.gif] po tem.Meni sadje pomaga, pa nisem glih pr teh "odprtih" od nikoli.Pa malo čajčka z limono tudi ne bo škodilo.In če ne moraš v službo še toliko bolje, kar v posteljo in se cartkat.Tudi to pomaga.Upam, da čimprej zginejo te nosečniške "motnje" in da zares začnemo uživat v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].LP!




biba77 -> RE: JUNIJKE (16.11.2005 11:12:56)

Bojka, jaz sem dobila termin ob 13.10[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Je pa res, da sem cisto pozabila na moznost, da vprasam, ce lahko kasneje...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Moj ze planira dopust...




*karina* -> RE: JUNIJKE (16.11.2005 20:33:14)

Evo, da se se jaz malo javim.

Prezivela sem prvi rjavi izcedek, v blizini ne inteneta in niti nikogar za vprasat kaj pomeni. Pred tem sem debate o tem valda kar preskocila. Jokala tri dni in ze totalno obupala pa se je potem izkazalo za nic posebno dramaticnega! Hvala bogu.

No prezivela sem tudi prvi pregled, ampak sem ostala brez slikce. Ne vem- a bi mogla sama rect zanjo? Sicer je moja gin. mal bolj tko ampak ok.

Biba77- kako si si namontirala ta casovni zemljevidek?

Natasa31- Tudi jaz bom verjetno na koncu pristala v jeseniski porodnisnici in se na ful opevanega g. Tratnjka ze naprej bojim hihi. Upam, da ni tko ful grozen kot se o njem slisi. Bi pa mene, nezno duso, isto totalno sesul z odnosom, ki si predstavljam, da ga ima. :(

Od prepitega Donata me ze boli zelodec, pomaga pa tud nic vec ne. V 10 tednu oblecem se vse hlace, mogoce zato ker imam na vseh tako nizek pas.

Kaksne imate plane glede strij- kdaj, kolikokrat in s cim se bomo mazale?

Nisem pridna glede pisanja vas pa ful velik spremljam in si vas ze kar predstavljam kako izgledate :)
Uzivejte!




adrijana -> RE: JUNIJKE (16.11.2005 22:18:27)

Drage junijke...

no danes sem se tudi jaz z svojo pikico odločila, da se vam pridruživa. Sem bila danes pri gin. zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha, pa mi je na srečo povedala, da ni nič hudega. sem bila tako prestrašena da je z mojo pikico kaj narobe. drugače je tudi meni občasno slabo, pa bruhanje, napihnjen trebuh.... Danes je moja pikica stara 8t in 5 dni. PDP imava 23. 06.

Punce pazite na svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]....

Adrijana




Erdbeere -> RE: JUNIJKE (17.11.2005 8:01:22)

Evo se še jest po dolgem času spet malo oglasim, v službi imam tako gužvo, da sploh nimam nobenga časa, doma pa zvečer ko Tejo spat spravim ni več energije, da bi še na računalnik hodila.

Prov smilite se mi tiste, ki vam je slabo, meni na srečo ni popolnoma nič, edin velik problem imam, ker nobene hlače niso več dobre, zdaj nosim tiste, katere sem nosila, ko sem bila 1. noseča, res je, da so še čisto normalne še, nič kaj zelo razširjene, no ja malo že, ker v pasu imam že kar 12 cm več, kot prej, bom enkrat ob priliki mal trebušček slikala, pa slikico v album dala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nič grem naprej delat, pridne bodite, pobožajte bušije, pa se še tipkamo, aja sej berem vas pa redno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




77Saša -> RE: JUNIJKE (17.11.2005 8:34:43)

Jutro!

Erdbere, si me spomnila na....... IMENA. A že kaj razmišljate o njih?
No, jaz že imam Roka, želja po Teji pa še kar ostaja........

Drugače pa ... sem malo bolje... glavobol je minil (hvalabogu za polovičko Naprosina) - sicer imam slabo vest... ampak raje vzamem tableto prej, kot pa da dobim tridnevno migreno. Sem pa vesela, da mi je polovička prijela.

Prebava tko..tko.. ni bistvene izboljšave.

Danes šibam v MB - da se rešim še "zadnjega bremena".

Držite se!




ElaM -> RE: JUNIJKE (17.11.2005 16:01:52)

Zdravo punce, iz julijk se selim med junijke, PDP 27.6.06. Upam, da me sprejmete.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Danes sem imela 1 uz, 8t, moja pikica je velika 1,5 cm, kar je baje ravno prav.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Sicer je počutje ok, razen slabosti, ki trajajo od jutra do večera in mojega nosu, ki mu čisto vse smrdi.
Punce lepo se imejte, pa smo na vezi.




Anonimen -> RE: JUNIJKE (18.11.2005 7:39:54)

Irmy dobrodošla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Upam da se boš pridno oglašala, da se malo pomaknemo navzgor.
Sicer pa. Če te kaj potolaži, je tudi meni nonstop slabo, nimam pa problemov z bruhanjem. Slabo mi ni le takrat ko kaj hrustam. Sem že prav jezna, ker se mi zdi da grem po poti prve nosečnosti, ko sem se preveč zredila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, upam da bom tudi zdaj kg spravila tako hitro dol kot takrat. Kaj druga ne pomaga. Drugače pa umiram od slabosti.
Danes se naročim na UZ NS, naša štiriletnica je bolj nestrpna kot jaz, ker sprašuje kdaj gremo štet prstke. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Drugače pa. Punce malo bolj pridno tipkat. Se beremo.
Nekaj me zanima in muči že par dni. Kako je z Natašo? Se je kaj javila, pa sem jaz spregledala. Ste mi že kot prava družinica, zato res vsako posebej pogrešam če se ne javi dolgo. Pa za vsako od nas držim pesti da bo naše letošnje poletje "tapravo".




Tayda -> RE: JUNIJKE (18.11.2005 14:03:58)

No, da se še jaz končno malo javim in nas malo dvignem na vrh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! Vidim, da imamo dokaj blizu PDP z Irmy in Adrijano. Po eni strani je še kar daleč do tja, ne?
Torej v torek sem bila ponovno na pregledu in sem videla utripanje naše male pikice.  Meri sicer več, kot ustreza moji nosečnosti in sicer za 2/7. To je pomojem zaradi tega, ker sem imela O 12-ti dan in ne 14-ti. Tako, da je tudi PDP 26. namesto 24.06.2006. Začetek poletja bo torej kar pester. Komaj čakam.
Od nosečniških tegob me muči edinole grooozen glavobol in sem zadnjič celo klonila ter vzela en lekadol. Enostavno nisem več mogla prenašat, v službi pa tudi nisem mogla it malo počivat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].....pa tudi to mi ponavadi ne pomaga. Sploh pa mislim, da me glavoboli v glavnem napadajo zaradi zmanjšanja količine popite kave.....drugače je zaspanost minila (vsaj zaenkrat), čeprav se mi zdi sumljivo, da že pri 8. tednih? Vi ste še kaj zaspane non stop?
Zredila se nisem še nič, čeprav me hlače že skoraj vse tiščijo v pasu, no ja za kakšna dva tedna bodo še dobre....če bo šlo tako naprej.
Tako sem torej jaz, malo me še gloda skrb zaradi možnosti splava in komaj čakam, da pridemo preko 3 mesecev.
Tako, drage moje, pazite nase in na svoje pikice in se čimveč oglašajte!!!

lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: JUNIJKE (18.11.2005 14:25:30)

Punce, a ima katera probleme z glavoboli? Mene že celi dan boli glava, za nič mi ni, čisto sem povožena. Katero tableto sploh lahko vzamem? Groza, če bo cel vikend tak.
No, pa še ena dobra novička. V torek, 29.11.2005 si bomo vsi skupaj ogledali našo pikico na UZ NS. In sem tako vznemirjena kot takrat ko sem delala test. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Da se končno vsi skupaj vidimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




biba77 -> RE: JUNIJKE (18.11.2005 14:27:37)

Kam bos sla, bojka?




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (18.11.2005 17:27:05)

Ojla punce!!!

Nisem uspela prej priti do računalnika, imam pa tolikoooo novičk. Sem že prej pisala, da sem imela neke čudne bolečine in špikanje že od ponedeljka. No v torek se zadeva malce umiri, v četrtek zvečer pa spet in to ful. Sem že mislila, da mi bo maternica ven padla, vse me je nekaj tiščalo na dol, pa špikalo na desni strani. No in se odločim da grem danes do G, moja sicer ni delala, ampak nisem mogla več čakati. In grem, na poti tja grozna slabost, vrtoglavica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], sem mislila da bom na sredi bolnice padla skupaj! Pridem v sprejemno oz. v ordinacijo, nobene gužve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].Sem že imela nasmeh, ker čakanje pa me resnično 'ubija'. No in me sestra pokliče not in pošlje na UZ. In seveda tam sedi moj preljubi G T.(sej veste o kom govorim), in me kar malce stisne. Hop na mizo, povem da me boli, da sem ful slabokrvna, on samo ja ja. In že začne pregled (vaginalno), pa vpraša kateri teden. Povem, in on no pa bomo opravili nuhalno. Tako da bom zdaj imela opravljeni 2 NS (naslednji teden sem naročena pri dr. Pušenjaku). NS je super, pa mislim da mi je malce namignil, da bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]!! Sem imela že prej takšen občutek, Bomo videli...
Smo ga pa oz. jo budili vsaj 15 minutk, pa trkal, pa kašljali...Skratka imamo zaspančka(po očiju). joj punce tako sem vesela, da me nič več ne boli. Malo več moram počivat (noge gor), pa pazit na imunski sistem, dobila sem tudi ogaben sirup, ker mi primanjkuje železa. Dobila sem materinsko, dala kri, urin. To je TO! Rok je 3.6., čeprav je rekel, glede na velikost (11tin5dni 7cm) da bomo že konec maja skakali po porodnišnici. Tale T., sej ne vem, danes se je celo smejal z mano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!
naslednji pregled so mi premaknili na 14.12., ampak že v torek zopet vidimo našo pikico (na 'še eni' NS)!!!!
AJa pa SLIKICO SEM DOBILA, sploh nisem mogla verjeti kok smo zrastli. Pa vseh 10 prstkov imamo!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Pozdravček!
Taška




bubamara2 -> RE: JUNIJKE (18.11.2005 18:05:39)

Pozdravljene!

Sama se že kar nekaj časa nisem oglasila, ker mi primanjkuje energije še vedno na full[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], sem pa včeraj po dovoljenju ginekologinje vzela kalcijevo tableto in je blo takoj boljš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Kakšen teden bom še počakala tudi z Magnesolom in železom, potem pa upam, da se mi bo počutje dvignilo.

Včeraj sem bila na UZ in mala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je velika že 4 mm. Nataša, tvoj je v primerjavi z mojo pravi velikan. Pa imam datum poroda 11.6. Ampak verjetno bo kakšen teden pozneje, kolikor poznam svoje telo in glede na izkušnje pri prvem porodu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

To je bil drugi UZ in s seboj sem vzela tudi triletnico, ki je padla čisto notri[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tudi slikico je dobila in se mi zdi, da ji je bilo to eno najlepših daril[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Zanimivo je, kako triletni otroci lahko stvari že kapirajo. Neverjetno.

Pred kakšnim tednom mi je zvečer, ko smo šle spat rekla, da bo dojenček umrl[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sama sem bila seveda šokirana, vprašala sem zakaj tako misli in je rekla, da mu bo trebušček počil. Joj, se je spomnila na ribico, ki je umrla tisti dan in seveda na naš izgovor, da se je preveč najedla. To sem hitela pojasnjevat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].  Drugače pa poskrbi za mene, da pojem jogurte za dojenčka, pa sadje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Mož pa še vedno ni padel čisto notri, se mi zdi, da je bil ob prvi nosečnosti dosti bolj navdušen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Me kar žalosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Pa utrujenosti tudi ne sprejema[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Aja, nuhalno imam pa čez 14 dni in zdravnica je zopet povabila poleg tudi triletnico. Komaj čakam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 




bubamara2 -> RE: JUNIJKE (18.11.2005 18:12:43)

Ups, mali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je velik 4 cm. Sem se malo zatipkala, se opravičujem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>