RE: JUNIJKE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


daya -> RE: JUNIJKE (28.10.2005 12:27:19)

Živjo

Oglašam se še jaz. Sem bila včeraj spet na pregledu pri gin in je dojenček velik že 1 cm. Srček je zelo močno bil in vse je bilo ok. Zdaj sem noseča 7 tednov. Drugače pa se počutim bolj zanič pa slabo mi je pa ful sem brez moči. Gin mi je še podaljšala bolniško zaradi izcedka, ki se je malo umiril ampak še ni čisto izginil. Rekla je da bom do konca 12 tedna doma, potem pa bomo videli.

Lp,

Daya




zaspanka -> RE: JUNIJKE (28.10.2005 21:16:59)

no pa da še jaz poročam, kako je bilo na mojem pregledu. zelo na hitro, ker se mi mudi. začelo se je zjutraj ob 7. telefon. sestra iz ginekološke ordinacije mi sporoči, da moje ginekologinje danes ni in da naj grem na vič kjer jo nadomeščajo. joj samo tega ne sem se mislila, ker zarad tistega tipa tam sam imala nazadnje splav. potem mi pove da v drugi izmeni dela neka zdravnica in naj grem tja. in potem pridem že malo pred drugo uro, da bom ja tam preden začne in da me bo vzela. in mi reče sestra, da ne ve če me bo zdravnica pogledala, ker je to itak brez veze, ker nima moje kartoteke. rekla sem ji, da mi bo jutri zmankalo vseh zdravil in da rabim nove in mi reče ja sej verjetno tvoja ginekologinja že pride po praznikih pa ne bo nč hudega če boš 4 dni brez dabrostona. konec vam povem! in sem rekla da ne, da sem imela 3 splave, da sem na bolniški in da bom imela takoj splav, če ne vzamem dabrostona in da hočem da me pogleda pred prazniki. je rekla da med prazniki mam pa itak urgenco, če bo kaj narobe. mislm, to res ne moreš vrjet! pa kje glih jaz vedno na take naletim. in vedno na temu viču.
no in potem je rekla da bo povedala zdravnici in njo vprašala, če me hoče pogledat. in zdravnica je rekla naj pridem nazaj ob 6. jst sploh ne vem kako ti ginekologi in na sploh zdravniki delajo. od 2-6. ja prosim lepo, jaz bi imela tud tako službo. no in me je potem pogledala in je bila ful prijazna (saj to) in sm vidla našega malega srčka kako je utripal. prov smešen mi je bil. pa slikico sem dobila, da ga lahko zdej skoz gledam in jo dragemu nesem pokazat. veliki smo pa 7 mm. dragi je reku, da je zato tko majhen ker nočem nič jest. ampak men je skoz tolk slabo. ta teden se je začelo, da je za znoret. čisto nič mi ne paše, samo spala bi. upam, da se bo to malo umirilo.
pridne bodite in čuvajte pikice
lp




biba77 -> RE: JUNIJKE (29.10.2005 17:09:15)

Ojla, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] !

Hmmm,... Jaz se pa ne morem pritozevati cez mojo G. Lahko jo kvecjemu
POHVALIM!!!
Sicer pa, naj vam zaupam: Danes mi je prvic bilo tako [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] , da sem bruhala. Prejle, ko sem bila z [sm=kuza.gif] na sprehodu. Pred kakima dvema urama sem s takim veseljem pojedla en jogurt, zdaj pa je ... tam nekje. Med potokom in njivo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Sem imela obcutek, da sem boljsa, pa me kar ne bo se tako hitro minila ta slabost kot kaze. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Drugace pa sem danes sama. Moj [sm=love.gif] je sportno aktiven nekje v A. Bo se pa jutri malo odkupil. [sm=smiley14.gif]


No, bom kar zakljucila...[sm=zaspan.gif]




Tayda -> RE: JUNIJKE (30.10.2005 10:41:55)

Samo, da se malo oglasim: V četrtek sem bila na pregledu. Sicer sem malo razočarana, ker srčka še nisem slišala, ampak je po vsej verjetnosti še prekmalu. Tako, da se je samo videlo, da se dogaja v maternici in smo na pravi poti. Naslednji pregled imam 15.11., takrat pa bi se moral slišati tudi srček.
G mi je rekla, da naj me ne skrbi preveč moja preteklost (spontani splav) in da naj jemljem to nosečnost kot uspešno ker pravzaprav ne moremo vplivati na izid. Lahko pa škodujemo z nerviranjem in tuhtanjem o tem, kaj lahko gre narobe. Pa svetovala mi je folno kislino, ki jo pridno jem že ene 4 mesece, pa zdravo prehrano, pa veliko pitja (najboljše vode), pa razgibavanje. Pa nič se ni potrebno zrediti še zaenkrat.....to je to.
Oglasite se kaj junijke!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lp




Klarissa -> RE: JUNIJKE (30.10.2005 10:42:43)

alo junijke,
sedaj sem pa tudi jaz že drugi dan zapored v klubu rjavega izcedka. včeraj me je fuuul skrbelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] in sem prebrala na forumu Pušenjaka, da 1/2nosečnic v prvem trimesečju krvavi-jaz niti krvavim ne in da se jih potem 50% dobro izteče. upam, da bo vse ok.
skrbi me  pa še toliko bolj, ker jutri odletiva v Španijo. upam, da bova imela lep dopust in da bo vse ok--ker mora bit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
ime za punčko imava izbrano, za fantka pa še ne veva. pa saj je še čas.
kako pa je z vašimi izcedki? jih imate? rjave?
papa in pridne bodite[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




bubamara2 -> RE: JUNIJKE (31.10.2005 7:43:25)

Pozdravljene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Sama sem sedaj v 8. tednu in vse začetne nosečni9ške zadevice so izginile[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], slabosti ni več, zgage ni več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], le napetost v trebuhu je ostala, tako da gumbi ostajajo odpeti.Upam, da se tudi ostale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]dobro počutite.
Klarissa, držim pesti zate, da zmagaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in želim ti prijetno razvajanje v Španiji.

A se samo meni zdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ali nas je junijk veliko manj kot ostalih mesečnic?

lp,bubica





MATEJA -> RE: JUNIJKE (31.10.2005 8:18:28)

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]Da se še jaz malo oglasim, čeprav ni nič novega.Na pregledu nisem še bila, tako,da se ne morem pohvalit z "izvidi" (grem na 1.pregled komaj 23.11.).Trebuh je napet in trd ko vse strele, je že malo zrasel, tako da ne morem več ozkih majic oblačit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]!Joške mi bo razneslo, bolijo za pop..., morem it po nov modrc, ker me ta stari že vsi žulijo in stiščejo.Kriza.Si jih pa mažem s kremo proti strijam (od Chicco), da mi ne popokajo preveč.Slabosti ni, razen zjutraj, ko zgodaj vstanem za v službo, mi ni prijetno v želodcu (npr.danes).Vse drugo je bp, izcedka nobenega hvala bogu.Martra me pa to, da moram čakat še takoooooo dolgo, da prvič vidim svojo pikico in da mi G pove, da je vse o.k.Lep dan vam želim.
Mateja 7t 4d  [sm=bravo.gif]  [sm=bravo.gif]




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (31.10.2005 11:40:54)

Pozdravček junijke!

No, pa smo ponosno zakorakali v 9.teden, že v soboto. Počutje OK, zaenkrat mi je bilo slabo vse skupaj samo 2 dni, tam v 6.tednu, potem pa nič več...Lulanje se je umirilo na 1-2krat na noč, čez dan pa itak več, ker malce več pijem. Joškice, no ja, lahko bi bile večje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].Trebušček raste, saj sem ga že od prej imela, sam sem ga lahko 'povlekla' not, zdej pa ne gre več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! Pridno čakamo NS pri Pušenjaku 22.11., ima še katera takrat? Pa prvi pregled pri svoji G, krvne preiskave-sem namreč RHnegativna..To šele 30.11, joj, še cel mesec. Naša pikica raste, zdaj bi pa že morala biti okoli 3-4cm, je tako?
Jutri povemo od dragega staršem in bratu, mojim pa šele 16.11., ja še vedno me je strah povedat.Moja mama je namreč zmaj, pa o tem kdaj drugič. No to je to, aja še nekaj. Že kaj ugibate kaj imate?Jest bom vprašala na NS, če se bo seveda že kaj videlo. Imam pa močan občutek, da bo fantek, pa ne vem zakaj...
No, uživajte, pa se beremo!
Pobožajte trebuščke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!
Taška
9t 2/7




biba77 -> RE: JUNIJKE (31.10.2005 18:42:30)

Natasa31, pri 9t 2/7 si ze v desetem tednu. [sm=zmeden2.gif]


Meni pa je se kar slabo. [sm=smiley11.gif] Drugace pa sem ok. Me dragi kar pazi... No, pa saj me vsi okoli mene. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Punce, koliko pred samo NS se je treba narocit?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (31.10.2005 21:10:19)

biba77!

Sem res v desetem tednu?Se pravi, da sem že v tretjem mesecu...Kar se tiče NSja, sem se naročila v 8.tednu, pa mi je sestra rekla da je to kar taprav čas za naročit. Verjetno pa ker sem naročena k Pušenjaku je mal več čakanja.
Upam, da ti ne bo več slabo, pa drži se! Aja, pa čimprej se naroči.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Pozdravček
Taška




Erdbeere -> RE: JUNIJKE (1.11.2005 18:47:38)

No da se še jaz na brzino oglasim, komaj čakam, da grem jutri spet v službo, ker če sem doma ne delam drugega kot zeham in spim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  no ja pa sej zakaj pa ne, če sem pa vsa zmatrana... Drugače pa se počutim enkratno, trebušček kar raste in tudi pri meni bo počasi potrebno zamenjati hlače, jah kaj čmo, rastemo...

Drugače imam pa tudi jaz 22.11. NS in že komaj čakam, da bo ta datum [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  upam, da se naša pikica lepo razvija in da bo vse ok, Teja je pa tud navdušena in če mi kaj nagaja se prec spomni, da ne sme, ker pol dojenček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Sem pa pred kratkim izvedela, da bomo v naši družini drugo leto še nekje pestvali, tako da bo prov pestro, samo tam so že 2 meseca pred mano, držim pest, da bo tudi tam vse ok..

Aja drugače, pa tudi mene joškice bolijo, da je za pop.Bog ne daj da se jih moj kaj preveč dotika [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Nič lepo se imejte moje drage junijke, jest moram pa zdajle mojo taveliko hčerkico počasi spat spravit, jutri je potrebno spet v vrtec.

LP




biba77 -> RE: JUNIJKE (1.11.2005 21:05:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Nataša31
biba77!
Sem res v desetem tednu?...

Ja, to je isto kot stetje stoletij oziroma tisocletij: Ko smo vstopili v leto 2000, smo stopili v 21. stoletje. [sm=smiley2.gif]


Sicer se pa mene moje slabosti kar mocno drzijo. Nic ne kaze, da bo kaj bolje. Prej so se zacele okoli poldneva, pa do spanja, zdaj pa ze malo pred deseto lezim in ne vem, kako bom docakala konec dneva... [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif] [sm=smiley11.gif]


Pridne bodite, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] !




Anonimen -> RE: JUNIJKE (2.11.2005 13:18:41)

Punce, tudi meni je slabo za znoret. Sem nekje prebrala, da se ponavadi slabosti končajo pri treh mesecih, pa mi kolegica razlaga da je njej bilo slabo celih osem mesecev.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa še utrujenost zraven.
Ampak jutri je naš dan D. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Grem na prvi pregled in že komaj čakam. Držite pesti za naju dva/dve.
In potem začnemo širiti veselo novičko še drugim. Komaj čakam, ker se že tako komaj zadržujem in kar preusmerim pogled, ko pogovor nanese v to smer. Moj pravi, da se mi bere že iz oči. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (3.11.2005 14:46:13)

Ojla Junijke!

kako ste kaj? Smo že čisto zadaj, tako da nas pomikam malce gor. Jest sem OK, edino skoz me neki razteza v trebuščku, pa malce špika...V torek smo povedali od dragega staršem in bratu, so bili ful navdušeni, bilo je joka....Tako, da me čaka samo še moja mami. Kje pa je kaj mulan, se je že vrnila iz tople Azije? No, danes sem si kupila knjigico To sem jaz, mi je super, sem že nalepla slikce UZja, še 19 dni do NSja. No, par jih je imelo preglede, kako ste?
Pozdravček
Taška




KOZLEK -> RE: JUNIJKE (3.11.2005 17:23:35)

No naj se še jaz malo oglasim. Pregled imam 09.11.to je drugi teden in že komaj čakam, ker je bila najina pikica na prvem UZ še čisto majnhna za zrno riža upam da je zdaj kej večja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Srčka še tudi nisem videla kako utripa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Pa tudi v kerem tednu sem mi še ni povedala po mojih izračunih nekje v 6. Kaj pa vi menite prvi dan zadnje M je bil 1.9. M pa na 37 dni. Upam, da ne bom prepozna na NS. Kitajska razpredelnica pa je na mamini strani.

Lp Katja


aja doma sva že povedala moji Mamici, bratu babici in dedku in njegovim pa tudi nekaterim drugim sorodnikom ki si to zaslužijo enostavno ne morema biti tiho.




Tayda -> RE: JUNIJKE (3.11.2005 19:28:59)

Da malo napišem še jaz. Najprej bi rada vprašala, kako je s Klarisso? Upam, da se dobro drži tvoja pikica in da je grd izcedek izginil. Držim pestke!!
Jaz sem drugače v redu. Komaj čakam, da mine še teh 12 dni, da grem kooooooončnoooooo spet na pregled in da vidim, kako je z mojo pikico in kako je slišati njen srček.
Kar se mene tiče, bi kar vsak dan hodila na preglede, samo da bi bila na tekočem. ne, v bistvu bi kar doma imela eno kukalo in bi pogledala v trebušček, če je vse v redu.
Malo pretiravam, vem, ampak ne morem dočakati trebuščka in brcik in potrdila, da je vse v redu....

Pobožajte svoje trebuščke in lepo se imejte!

lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 8:53:46)

No, punce naj še vam povem da sem včeraj videla našo pikico na UZ, vse je ok, veliki smo 13 mm, 8tednov 1dan po velikosti. Tile tedni mi itak ne grejo od rok in mi še niso čisto jasni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] No, v desetem tednu se bomo naročili na NS. In to je to. Sem šla čisto raznežena domov.
Doma smo veliko novico povedali naši štiriletnici, bila je cela navdušena, in ko je začela govoriti kako bo ona pridna, kako bo bebico vozila na sprehod,...mi je bilo tako toplo pri srcu. Ko pa je izjavila da bo bebico imela tako zelo rada kot naju z atijem, pa so mi prišle kar solze v oči. Ampak morali bomo kar vložiti nekaj truda, da jo pripravimo tudi na možnost da dobi bratca. To bo po moje kar problem, ker ona hoče sestrico in pika. Včeraj ji je njena bebica tudi prinesla darilce. Slikico iz UZ pa je gledala brez komentarja, to je za njo le znanstvena fantastika. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Punce poročajte malo kako ste. Se beremo.




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 10:14:11)

Ojla punce!

Evo jutri dopolnimo 10.teden, vstopamo pa v enajstega. Upam, da sem se zdaj naučila. Bojka, si se že naročila za NS ali se misliš v 10.tednu? Ti priporočam da se naročiš čimprej, jest sem se v 8t, pa sem naročena konec dvanajstega - verjetno pa je odvisno od G. Kar se tiče kitajske, ne vem. Tukaj sem na RR gledala mislim da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], potem pa v eni reviji pa je bila tudi Kitajska pa je kazalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]. Ampak mam občutek da bo fantek, ne vprašat. Skoz se mi spahuje, vetrovi me dajejo, kislo mi paše, dlake mi ful hitreje rastejo...Morda se katera spomni teh starih vraž? Upam, da bomo že kaj videli na NSju.
Aja sem si v Emporiumu kupila modrček, je super! Pa kar lepe oblekce za nas imajo takov Mothercare kot v laVie. Grem pa jutri v HM, si moram kupit novo trenirko, ne boste verjele trebušček je že tukaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!
Pozdravček!
Taška




Anonimen -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 12:45:51)

Nataša, jaz bom kar počakala do 10.tedna z naročilom, tako so mi vsaj rekli da ni blema. Drugače pa razmišljamo da bi vzeli našo štiriletnico zraven, da bo malo bolj dojela. Zdaj je samo gledala to prvo slikico in videla le sivo senco in prvo kar ji je prišlo na misel...a bo siv???[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Eh, moja velika punca.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Nismo se še čisto odločili, ampak po moje bi ji bilo zanimivo. 3
Punce lepo se imejte




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 12:54:31)

Oj Bojka!

Mislim, da je super če vzameš bodočo sestrico zraven, NS je baje že kar zanimiv za videt. kam boš pa šla, če ni skrivnost?




AlinaPrapi -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 13:02:26)

Živjo,
Nataša31, vidim, da imava do dneva usklajen "timing", tudi jaz jutri vstopim v 11.teden. Huda slabost je (upam vsaj) mimo, čeprav se še pojavi kak dan, ko sem bolj "boga", malo se moram siliti s hrano, sicer pa potrebujem precej več spanja kot včasih, navkljub prej ne majhni kondiciji pa sem zdaj takoj vsa upehana. Prvi UZ je za mano, videli smo le srček, dobili mat.knjižico, naslednji pregled (UZ, tehtanje, voda...) imam konec naslednjega tedna, v laboratoriju (kri, voda) pa sem že bila. Na NS se še nisem prijavila, bom počakala, koga mi bo predlagala G naslednji teden. Kje pa je drugače dr.Pušenjak? Sem namreč iz Gorenjskega konca in bi bilo fino, da bi našla nekoga blizu... Če pozabim na začetne težave s slabostjo (in še vedno totalno spremenjen okus za hrano) ter boleče joškice, nimam kakih večjih znakov, trebuščka še ni, niti še ne upam (vraževerje) gledati oblekic za otročke ali nosečniških oblačil. Počasi pride tudi to :). Aja, povedali pa smo le mojim staršem (smo morali zaradi moje hude slabosti in bolniške), vsem ostalim pa po naslednjem pregledu, komaj čakam! Prav fino, da lahko takole malo poklepetamo. En lep pozdravček vsem! 




Nataša31 -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 13:12:45)

Oj AlinaPrapi!

Meni je bilo hudo slabo mislim dado sedaj 3krat.bruhanja nič. Kdaj pa imaš rok, jest sem si zračunala 3.junija, zanosili pa smo okoli 10.9. Materinske knjižice še nimam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], komaj 30.11. imam prvi pregled pri moji G. Sem pa zato imela samoplačniški UZ, ker si nisem predstavljala toliko časa čakat da vidim če je vse OK. tako da me takrat čakajo vse preiskave, pa kri[sm=grrr.gif] - imam namreč hud strah[sm=smiley5.gif]! Moja G nima licence za NS, pa sem se po prebiranju forumu odločila za pušenjaka, baje pa  je dober tudi dr.Reš, Strahova, pa sigurno še kdo. Pri nas na Jesenicah (imam G dr.Macunovo) ima licenco dr.Tratnjek. ker pa na žalost nimam najboljših izkušenj z njim (čeprav je super diagnostik in bi bila vesela če bi bil pri mojem porodu), sem se odločila za Pušenjaka. Meni so hlače že pretesne, grem jutri V beljak kupit novo trenirko, drugače pa samo gledat cotke. Kupovali bomo tam nekje v marcu...No Alina lepo se imej pa naroči se na NS, se beremo pa glede na to da bova skupaj zibali, kakšen krog okoli Bleda z vozički, velja?
Pozdravčke vse junijke, pa dejmo se že premaknit z sedme strani na osmo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!
Taška 




Anonimen -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 13:27:46)

Jaz sem iz MB, tako da sem se odločila za dr. Veingerl-a. Ima licenco in kolikor vem je prej delal v mariborski porodnišnici, slišala sem že več dobrih stvari o njem, pa tudi moja ginekologinja ga je priporočala. Bomo videli.




77Saša -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 14:18:30)

Pozdrav, punce, še od mene!

No, se bom poboljšala, saj sem se nazadnje oglasila kar precej časa nazaj.
Prvi pregled je mimo. Moj rjav izcedek je minil, in ne predstavlja nobene grožnje. Videla sem pikija  -  joj, kako je tehnologija napredovala, pa sem v tem tisočletju že enkrat rodila. No, UZ je bil super - slikca je neprimerljiva s slikco prvega otroka pri istih tednih, saj se je takrat videla le pikica.

No, v glavnem ta "piki" je tako migal s svojimi štirimi, tako da mislim, da mi očitno ni usojeno (za punčko), in bom tokrat dobila še enga "fuzbalerja".

Pa laboratorij sem že dala skoz - že tri dni jem kot "krava", da dobim nazaj tiste tri epruvete krvi.

Aja, pa slabosti ni še kar nič konec, saj sem sedaj že dopolnila 10 teden in sem v 11.

NS imam konec meseca, kar pri moji GIN v Velenju - ima licenco.

Pa ta (ne)prebava me ubija - Kefir in Tempel jem in pijem kot za šalo.
Pa za bonboni me meče - ne moreš verjet.

Čao, bejbe, lepo se imejte čez vikend in čuvajte se!




AlinaPrapi -> RE: JUNIJKE (4.11.2005 15:11:39)

Živ Taška,
no fino, jaz pa imam po prvem pregledu izračunan rok 2.6.2006, baje ga bo G natančneje določila na naslednjem pregledu glede na velikost pikeca. Na prvi UZ sem šla po "sili razmer" - zaradi že prej omenjenega slabega stanja, enostavno nisem vedela, kaj naj storim, taka niti pod razno nisem mogla v službo. Če ne bi šla takrat, tudi jaz še ne bi imela ne knjižice, ne laboratorijskih preiskav... Ni potrebno, da imaš pred tem strah, krvi so mi sicer res vzeli tri flaške, ampak se skoraj ne čuti. Bolj me skrbijo rezultati, glede na mojo prehrano v zadnjem mesecu, bo slika po mojem bolj krizna. Bomo že zrihtali :). Kar se tiče nakupov, fino nabavljaj, jaz bom počakala, dokler še ne bo potrebno. Za Bled pa sem definitivno za, en krog sem naredila ravno v ponedeljek zvečer, pa sem komaj pristopicljala naokrog (resda sem bila v ponedeljek bolj slaba, ampak vseeno, pred tem mi je bila ta pot manj kot sprehod do trgovine), res zanimivo, kako se ti sistem čez noč poruši. Bomo vse nadoknadili, lep vikend, pa se slišimo!




Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>