|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJKE
20.11.2005 20:47:46   
Nataša31
Oj punce!

kaj je zdej to? NIč ne pišete? No, mi smo v soboto vstopili v 13.teden, pridno pijemo železov sirup, počivamo, trebušček pa raste in raste. sej prej tudi nisem bila ne vem kakšna suhica, prav na trebuščku sem imela vedno preveč, pa se nikoli nisem mogla znebit. Še vedno ne dojemam da bomo verjtno imeli user posted image user posted image ! To je sigurno zakuhal moj dragi, ker je skoz govoril, da bo naštimal prvega sina, potem pa tudi če bo 10 punc. Meni je itak vseeno, samo da bo dete zdravo, pa da bo imelo tako lepe dolge kodrčke kot njegov očiuser posted image !
V torek pa NS, kaj pa ostale? Poročajte kako je bilo, pa kako ste!!!
lp
taška

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.11.2005 9:36:56   
AlinaPrapi
Dobro jutro vsem! Po dolgem času se spet oglašam še jaz... Poleg vseh obveznosti (služba, urejanje novega stanovanja) in pa -
še vedno user posted image  slabosti, mi kar ni uspelo napisati kakega mailčka. Vseeno pa nisem pozabila na vse vas in sem poskušala vsaj občasno "čekirati" rubriko Junijkeuser posted image . Glede na preiskave (kri, voda) in UZ naj bi bilo zaenkrat vse v redu, NS imam v petek, 25.11. in komaj čakam, da spet vidim pikeca, že na zadnjem UZ sem bila presenečena, kako hitro se razvija. Sicer pa imam naslednji pregled pri moji G šele v sredini decembra. Ali se res na NS že vidi spol? Midva sicer raje ne bi vedela prej, želiva si, da bi bilo to presenečenje. Sicer pa si trenutno najbolj želim, da bi šel čas hitro naprej, da mine ta mraz, predvsem pa te moje slabosti (če jem zunaj ali pri mami je še kar OK, če pa moram kuhati sama, zaradi vonja samega komaj zdržim v tem prostoru, kaj šele, da bi potem kaj jedla). V življenju še nisem pojedla toliko kruha, kot ga pomalicam sedaj - kaj naj, zdi se mi še najbolj nevtralenuser posted image . Še to - ali mislite, da letenje z letalom lahko slabo vpliva na naše pikice? Naslednji teden grem namreč službeno v tujino (let traja cca.2 uri), pa me malo skrbi... potolažite me prosim, če imate kake izkušnje s temuser posted image . Aja, v službi še nisem povedala, me pa stalno sprašujejo, zakaj sem tako bleda, kaj je narobe, tako da zagotovo že kaj sklepajo; čakam na pravi trenutek. Kako je z kaj vašimi trebuščki, se že kaj vidi? Meni mislim, da se že, razen, če me ves ta kruh toliko ne napenja user posted image ?!? No, danes sem se pa razpisala in nadoknadila vse za nazaj, lepo bodite, pojdite kaj ven na sončka (vsaj tiste, ki imate to srečo, da lahko), pa toplo pokrijte svoje buhije. Pozdravček!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.11.2005 17:35:15   
MATEJA
Ojoj spet smo na dnu strani. Kaj se ne bomo nič pisale junijke??? No saj ne vem kaj pisat, sam da nas pomaknem malo gor. Jutri imam 1. pregled in me kr malo panika grabi, no upam, da bo G povedala vse najboljše za mojo user posted image  in da jo bom končno prvič spoznala. Do sedaj je bila user posted image  bp zato mislim, da bodo izvidi in pregled tudi bp. Ste ostale tudi imele "tremo" pred tem prvim pregledom? Kolikor sem brala, ste že vse imele pregled v zgodnji nosečnosti pa mislim, da je kr lažje it, jaz sem pa že v 11.tednu pa še nisem imela prilike izvedet če je vse o.k.user posted image  Bom poskušala razmišljat pozitivno. Poročam jutri, kako je bilo. Držite pesti. user posted image  user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 228
22.11.2005 18:45:49   
KOZLEK
HOJ HOJ

Jaz sem danes spet bla na pregledu 3 tedne že hodim enkrat na teden dajat vodo ker jo imam čist zanič.user posted image user posted image

Izvidi za kri so malo boljši ampak tokse še pa vseeno nisem prebolela pa čeprav vlačim mačke okrog in brodim po zemlji odkar vem zaseuser posted image user posted image

Zdej me je pa kar mal strah no pa če se v 27 letih nisem nalezla mislim da se tut teh 6 mesecev nebom.

Smo pa v 10 tednu in trbušček lepo raste še malo pa bomo šli po nove hlače.

lp Katja

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.11.2005 7:28:11   
Anonimen
Najprej lep pozdravček,
tebi Mateja pa vso srečo in uživaj pri spoznavanju s pikicouser posted image . Panika pred prvim pregledom je bila tudi pri meni. Se pa spomnim tistega čakanja v čakalnici. Vse z bušiji, jaz pa ničuser posted image . Sem jim kar malo zavidalauser posted image . Ampak sem pa potem ponosno prinesla materinsko knjižico ven. Držim pesti da bo vse ok.
No, jaz pa se v bistvu oglašam zato, da povem, da že dva dni pri meni ni več tistih tapravih močnih slabosti nonstop (trkam po lesu), le če je želodec prazen se pojavi tista blaga neprijetnost. Jupiiiii. Pa še utrujenost se mi zdi da bo počasi šla. Po službi brez problemov grem na sprehod z našim psom, se kepamo z našo veliko punco, norimo, pa potem še zmorem spraviti skupaj kosilo, no bolje rečeno večerjo. Pa še zvečer je malo bolje. Mislim da bo drugo trimesečje boljše, v tretjem pa bomo tako že na konju user posted image . Čeprav sama ne vem kako bom preživela prve mesece novega leta, ko je pri nas v službi norišnica. Doma ne nameravam biti, razen če bodo kaki problemi, ker me ležanje in posedanje doma ubija. No, bomo že videli.
Punce, lepo se imejte.

(odgovor članu MATEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
23.11.2005 8:58:44   
Erdbeere
Evo punce, se še jaz malo oglasim, sej bi se večkrat, pa mi službene dolžnosti žal ne dopuščajo.

Včeraj smo imeli NS in moram vam povedati, da je bilo superca. user posted image  je brcal, ležal je na hrbtu in enkrat med pregledom ga je vrglo v zrak, kot bi ga z elektroškom user posted image

Oči pa naša tavelika punca sta bila navdušena da bolj ne, pa tudi slikico smo dobili user posted image

Drugače ja pa moj bejbi velik 64,2 mm, srček dela 100/h

Rezultat NS je pa 1,8! Kaj pa ostale, ki ste jo že imele???

LP od user posted image  polne energije po novem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.11.2005 12:24:42   
*karina*
Jest bi pa prosila za eno ljubljansko stevilko za NS in lokacijo, ker sem imela namen it k sr. Strah, pa je odsotna, takrat ko jo jaz rabim :))
A na ns vedno dobis slikco? Ali ste izvedele splo?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.11.2005 14:54:32   
MATEJA
Evo tudi jaz sem danes končno spoznala našega user posted image . Tako sem vesela, ne morem opisat tega občutka. Otročiček je star 9t 6/7 in velik 29.3 mm. G je rekla da je vse zelo lepo in bp. Je pa fulll živ, pravi mali "divjak", je mahal z rokicami in nogicami kar naprej. Prav smešno za videt, tako majhno bitje, pa tako živahno. Dobila sem sličico ob kateri se je moj user posted image  kar topil od sreče. Dala sem 4 epruvetke krvi, izvidov nisem čakala, ker ne bojo vsi danes gotovi, pa bom zvedela na naslednjem pregledu, če je v krvi tudi vse o.k. No to je vse od mene. Lepo user posted image  še naprej želim vsem vam.
Bojka hvala za lepe želje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.11.2005 14:55:59   
MATEJA
Aja pa PDP imam 22.06.2005 - sem pozabila napisat, da sem potrjena junijka.

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.11.2005 14:57:32   
MATEJA
Ah butec 2006 ne pa 2005, hitim, pa ne pazim, kaj pišem. No pa saj razumete kajne?!user posted image

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.11.2005 18:30:38   
Nataša31
Ojla punce!

No da še jest poročam o NS oz. o obeh NSjihuser posted image . Prvemu v petek, drugemu pa včeraj. Včeraj sem bila v Dravljah pri Pušenjaku, pikec user posted image  je velik 64.1mm, kar velik. cel čas je mahal z rokicami pa parkrat ko ga je G ruknil se je odrinil. Sem dobila filmček na CD, pa tudi 3D slikico, na kateri se pikec smejeuser posted image !!! kar se tiče pa rezultatov pa je takole..V petek sem imela NT 1.5, včeraj pa 1.9user posted image  razmerja pa takole, v petek 1:6000, včeraj pa 1:5000, glede na moja leta (24) to ni glih najboljši rezultat, vsaj kar se tiče primerjanja z ostalimi ki so mojih let ali starejše. pa sem prav vprašala Pušenjaka kako je s tem. Rekel je, da je rezultat čisto 'cool' ter da razmerja ne smejo biti tekmovanje, ker vsaka nosečnica je nekaj posebnega. Da ni nikjer garancije, da ne bo rodila otroka z Downovim sindromom tista, ki je imela tveganje 1:9000. In sem pomirjena. Če rečeta Pušenjak in tudi Tratnjak da je vse OK, potem ne morem ugovarjat, ker sta oba najboljša diagnostika. Res pa še čakam krvne preiskave (PAPP in še nea zadevica), da se tveganje še zmanjša. Ima pa najin pikecuser posted image  obe rokici, nogici, trebušček, mehur, pa še kar nekaj stvari je naštel. Aja, pa rekel je da bo dirigentuser posted image , ker smo mahali kot nori!
Je pa tako lepo videti bitje, ki ga nosiš v trebuščku. Mojuser posted image  je bil čisto navdušen, skoz me je lubčkal, pa se pogovarjal z Pušenjakom. Je pa P. čisto zares odličen, tako sproščen, pa uhanček imauser posted image ! Zdaj pa spet čakanje na 14.12., ko imam zopet pregled, prvič pri osebni G. jo bom morala prav seznanit s stanjem....
No punce, pridne bodte, pa pobožajte trebuščke in pikice!!!
Taška

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 236
24.11.2005 7:58:04   
Anonimen
Nataša in Mateja, lepo da je bilo vse ok.
Našega pikca sem sama že videla na prvem UZ, ati in sestrica pa komaj čakata na torek ko bomo imeli UZ NS. Sem si rekla, da verjamem da bo vse ok, zdaj pa se mi zdi da veno bolj ko gremo proti temu torku, bolj me daje nek čuden občutekuser posted image . Šmenta, zdaj ko se počutim fenomenalno, ko so minile utrujenosti, pa ja ne more biti kaj narobe. Ne, ne. Naš angel varuh ne bo pustil.
In kako kaj vaše počutje? Meni se je v zadnjih dneh zelo izboljšalo, sem prav ponosna nase, da smo včeraj po snegu tako noreli, pa sem doma potem bila še čisto ok. Ah, zdaj se začne uživanje.
Danes zjutraj sem se zamislila, kako bo vse skupaj zjutraj ko se odpravljamo od doma, zgledalo čez kako leto dni. Iz enega kota...mami a je tako prav, ali obrnem hlačke...pa neeeee, bom sama...iz drugega kota...ati, ki se trudi z našim še zdaj pikcem user posted image . Ma, v kaj se podajamo punce user posted image . Tako vesela sem za vse nas.
Danes gremo gledat prižiganje lučk, kar je pri nas že tradicija. In še zasneženo je vse skupaj. In letos bomo gledali lučke, zvezdice, snežinke....vse vsi štirje skupaj. Ah, čisto sem se raznežila. Punce lepo se imejte.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
24.11.2005 8:29:13   
MATEJA
No kako si lepo to napisala, jaz tudi komaj čakam te božiče praznike, pa okraševanja smrekice in jaslic...Jooj, ne morem pričakat. Glede NS pa se nič ne boj, sigurno je vse v najlepšem redu. Jaz bom šla s tem namenom, da podrobneje spoznam našega user posted image  in da ga končno vidi tudi moj user posted image , ki je že ves nestrpen. In pa tudi zato, ker so bile punce na RR-ju (tiste, ki so že bile na NS) očarane s tem pregledom in ga svetujejo, ker je vse tako lepo natančno videti. Ne bom pa šla na pregled z namenom odkrivanja neke bolezni. Tako razmišljaj tudi ti, pa ti bo lažje. user posted image  user posted image
Moje počutje je že cel teden super, slabosti ni več (hvala bogu), utrujenosti tudi ne več takšne, pa še mozoljčki mi izginjajo po obrazu user posted image . Če bo tako celo nosečnost, bom ful user posted image  srečka user posted image . Jaz se danes naročim na NS, ki bo cca čez 2 tedna. Se še pišemo, kajne?! Lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
24.11.2005 11:22:13   
Nataša31
Oj bojka in Mateja in seveda tudi ostale!!

Bojka nič se ne boj NSja. Je tako prelep občutek ko vidiš ne več pikico, ampak pravega otročka, z rokicami (smo šteli prstke) pa nogice, pa trebušček, nosek. Moj dragi je bil čisto preč, skoz me je lubčkal na čelo pa govoril, pa ne me ****...user posted image  Tudi mene je bilo malce strah, pa glede na to, da rezultati niso glih tipitopi, sem prav presrečna da sem šla. Pušenjak je resnično najboljši.
Počutje je OK, sicer ogromno spim. si sploh ne predstavljam da bi hodila v službo. Morda je pa res malce lažje, organizacijsko, če si študentka.
No, zdaj pa študirat, potem pa kuhat MUSAKO!!mnjam
Pozdravček
taška
12t5/7

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 239
24.11.2005 12:48:08   
Anonimen
Nataša, koliko pa še ti manjka študija do konca? Ti kar predlagam da si zdaj maksimalno pridna, ker...roko na srce, jaz si zdaj sploh ne znam predstavljat, da bi zraven otroka in vseh obveznosti imela čas za študij. Zato zares občudujem tiste mamice, ki jim to uspeva. Kapo dol.
Držim pesti, da ti bo zdaj uspelo možgančke maksimalno zaposlitiuser posted image .

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
24.11.2005 14:01:51   
Nataša31
Bojka!

Hja, moj primer je res 'študentski'. sem vzporedna študentka. na eni smeri mi manjka še diploma, ki jo moram zagovarjati marca, če ne bo bodoča babica hudauser posted image , na drugi smeri pa sem v drugem letniku. Ja, kar težko. Imam pa zares razumevajočega dragega, pa babice in dedke. Vzporedno pa sem vpisala zato, ker je bilo vprašanje ali na zavod ali naprej študirat in delat preko SŠ. Imam pa zares specifično izobrazbo, ki je za delat edino v Slovenski vojski ali pa na Ministrstvu za obrambo, kjer pa je 'zamrznitev' zaposlovanja do nadaljnega. Če pa bo kakšna služba na vidiku, grem takoj delatuser posted image , pa tudi kaj drugega se ne bi branila. Zares nisem izbirčna, da ne bi mislile: bo pa ta drug študij počakal.
Pozdravček, musaka se že pečeuser posted image !
taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.11.2005 14:42:52   
Anonimen
Pa dober tek.
Mi smo pa danes kar k babici povabljeni, tako da kuhanje odpade. user posted image

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
25.11.2005 10:57:41   
Anonimen
Vsem skupaj želim en lep vikend, obljubljajo da bo pravljično sneženuser posted image . Uživajte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
25.11.2005 14:47:24   
*karina*
Natasa31!
Kako izgleda filmcek, a moras to sama prosit in CD imet s sabo oziroma za slikco, a moras tudi kej ekstra kej rect? Pa za spol, a si posebej vprasala, ker marsikateri tega sami od sebe niso povedali. Jest imam tudi v Dravljah, vendar ne pri njem, ker je takrat ko naj bi bilo zame najboljs, da pridem, itak ze zaseden.. Lp K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
25.11.2005 15:04:21   
Nataša31
Oj!

Sabo imej CD, pa prosi če ti lahko zapeče. Mora pa biti prazen CD. Nama je posnel kratek filmček in pa 3D slikco. za spol pa kar vprašaj, če se bo videlo ti bo vsak povedal. So pa vsi G v Dravljah super, tako da čisto vseeno koga dobiš.
lp, pa dobro opravi!
Taška

(odgovor članu *karina*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
27.11.2005 19:35:42   
malaluna
Hojla punce! Med vami še ena nova junijka. Sem se ravnokar priajvila. Forum je ful dolg in ker me malo že bolijo oči, nisem brala vsega, zato se že v naprej opravičujem, če bom spraševala kaj takega, kar ste že obdelale.
Torej, še ena med vami. PDP imam 19.6., prvi pregled sem že imela in mala pikca je bila ful živahna. Upam, da bomo delile mnenja, nasvete in izkušnje. Pri meni je vse dobrodošlo.

Toliko za prvič. Pa LP 

user posted image
user posted image

Imejte se radi!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.11.2005 7:18:52   
Anonimen
Malaluna, dobrodošla user posted image user posted image . Sama imam PDP 14.junija, če se ne bo kaj spremenilo vmes. No, tudi po mojih izračunih bi moral biti tu nekje.
Tudi za mano je že prvi pregled, jutri nas čaka UZ NS, v četrtek drugi pregled pri moji G. Potem bomo pa videli naprej. Slabosti in utrjenosti sem rekla adijo, upam da se nepovabljeno ne vrnejo user posted image .
Torej, lepo da si z nami in se beremo.

(odgovor članu malaluna)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
28.11.2005 11:42:14   
Nataša31
Dobrosošlica tudi od mene Malaluna!  Tudi pri meni nič več slabosti, sem še malo utrujena, ampak sem že od prej 'lenivec'user posted image ! Trebušček je že tukaj, zvečer se še bolj vidi. Počasi bo treba zamenjati hlače, pa sej je že čas, sem že v 14.tednu. Spet odštevam (dobesedno) dneve do naslednjega pregleda 14.12., ki bo prvič pri moji osebni G, tako da bomo skoraj sigurno spet gledali pikico na UZ in poslušali srček. Punce, se pa redimuser posted image ! Imam nenormalen apetit, sladko....me prav zanima kok držijo stare vraže, da če ješ sladko bo punčka?!ker meni so na UZ videli fantka, tako da...malo že gledam opremo za dojenčka. Bo treba kar nekaj kupit, ker je tale pikica moja prva, pa še nobena kolegica nima bebike, samo znanke, tem pa niti ne bom rekla. Je pa moj dragi že nekaj zrihtal pri sodelavcihuser posted image !
Jutri si bom merila trebušček, pa tehtanje ne uideuser posted image ! komaj čakam pregled, da moja G da zeleno luč za telovadbo. Malo bom hodila v lj.porodnišnico ob ponedeljkih in sreda-bom še videla kateri dan (h terapevtki), pa aerobiko v Fit&Fun za nosečke. ko sem tja hodila na navadno aerobiko, sem si vedno ko sem videla tiste nosečke, želela postati ena izmed njih in evo meuser posted image ! res pogrešam telovadbo, sem bila prej kar aktivna, tako da...
No punce, zdej pa učit.
Aja, a ste kaj slišale kje je Mulan - je šla k staršem v Indonezijo, potem pa s ni nič več oglasila???
lp
Taška
13t3/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.11.2005 15:31:54   
MATEJA
Dobrodošla malaluna med nami, želi ti lepo user posted image  in da se čimveč pišemo. Jaz imam PDP 22.06. - sva blizu. Lep pozdrav.
Mateja, 10t 4/7 user posted image  user posted image

(odgovor članu malaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 249
28.11.2005 17:44:21   
aja
Zivjo punce,
se mi zdi, da je cas, da se vam tudi jaz pridruzim. Vas ze nekaj casa z veseljem berem in sploh ne vem, zakaj sem nisem ze prej prijavila user posted image . Tudi jaz sem user posted image  junijka, PDP imam 21.6.

Zaenkrat se nisem med tistimi sreckami, ki ste se ze znebile slabosti. Meni je ze od 5 tedna neskoncno slabo, ampak se mi zdi, da se pocutje pocasi izboljsuje. Ce ima katera kaksen recept proti slabosti se pa vseeno priporocam.user posted image

Jutri imamo drugi pregled pri ginekologu, sredi decembra pa se NS. Pa me zanima, ce ste dobile slikico user posted image  (iz UZ) pri svojem ginekologu ali jo dobis samo na NS? Ali je bila katera pri dr.Strahovi na NS?

Ali katera ze hodi na talovadbo na Slajmarjevo (oz. baje je tam nekje v blizini), ki je organizirana v okviru porodnisnice? Jaz zaenkrat se vztrajam na Pilatesu, ker sem ze prej hodila tja...ceprav so me punce ze kregale, da moram zaceti hodit na nosecniski Pilates, ker je navaden baje prevec naporen. Meni se sicer ne zdi, ampak jih bom kar poslusala.user posted image  A katera hodi plavat?

Sicer se vam bom pa sedaj malo vec javljala in seveda se naprej brala "JUNIJKE".

Lep vecer vsem user posted image

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?