AlinaPrapi
|
Dobro jutro vsem! Po dolgem času se spet oglašam še jaz... Poleg vseh obveznosti (služba, urejanje novega stanovanja) in pa - še vedno slabosti, mi kar ni uspelo napisati kakega mailčka. Vseeno pa nisem pozabila na vse vas in sem poskušala vsaj občasno "čekirati" rubriko Junijke . Glede na preiskave (kri, voda) in UZ naj bi bilo zaenkrat vse v redu, NS imam v petek, 25.11. in komaj čakam, da spet vidim pikeca, že na zadnjem UZ sem bila presenečena, kako hitro se razvija. Sicer pa imam naslednji pregled pri moji G šele v sredini decembra. Ali se res na NS že vidi spol? Midva sicer raje ne bi vedela prej, želiva si, da bi bilo to presenečenje. Sicer pa si trenutno najbolj želim, da bi šel čas hitro naprej, da mine ta mraz, predvsem pa te moje slabosti (če jem zunaj ali pri mami je še kar OK, če pa moram kuhati sama, zaradi vonja samega komaj zdržim v tem prostoru, kaj šele, da bi potem kaj jedla). V življenju še nisem pojedla toliko kruha, kot ga pomalicam sedaj - kaj naj, zdi se mi še najbolj nevtralen . Še to - ali mislite, da letenje z letalom lahko slabo vpliva na naše pikice? Naslednji teden grem namreč službeno v tujino (let traja cca.2 uri), pa me malo skrbi... potolažite me prosim, če imate kake izkušnje s tem . Aja, v službi še nisem povedala, me pa stalno sprašujejo, zakaj sem tako bleda, kaj je narobe, tako da zagotovo že kaj sklepajo; čakam na pravi trenutek. Kako je z kaj vašimi trebuščki, se že kaj vidi? Meni mislim, da se že, razen, če me ves ta kruh toliko ne napenja ?!? No, danes sem se pa razpisala in nadoknadila vse za nazaj, lepo bodite, pojdite kaj ven na sončka (vsaj tiste, ki imate to srečo, da lahko), pa toplo pokrijte svoje buhije. Pozdravček!
|