lucika
|
da se še jaz oglasim... prvo me nekaj zanima. zadnjo m sem imela 8.9, to je bil cetrtek. kak zdaj to gre, a je danes zadnji dan 6 tedna torej 5t 7 dni, al je 6t, 0 dni, al je 6 tednov 1 dan? mislim, vem kak se to le vprasanje cuje. vedno sem mislila, pha, tole pa je menda jasno. ampak zdaj ko sem na tem...pojma nimam! drugace sem ok. se vedno zbiram pogum, da poklicem g. prejsnjic sem pocakala do tistega krvavega cetrtka. popoldne poklicala, zvecer katastrofa. evo, ta mesec je ze cel teden vec od takrat, in mislim, da je to to. mi je slabo zjutraj, pa slabo zvecer. pa karkoli se spravim jest, mi ni dobro. pa zelooo rada jem. moj se mi ze smeji, ker ve, da bo po treh pajsih dobil se mojo porcijo. isto z kavico, fuuul lusta, pol pa dva sluka, pa je dost. da ne govorimo o kremsnitah:) slabo mi je pa tak cudno, kot na busu. nic nic nic, pol pa ful, da se mi zdi, da bi lahko kar bruhala. pa se nisem no, vsaj to... drugace vse ok. na trenutke me se kaj zaboli, joske me se vedno bolijo. aja, a to me bo nehalo kaj, ker ni ne vem kak fino, no. ker zdaj pa tole ze traja... pa se nekaj sem ponoci razmisljala. zadnji mesec, verjetno veste(sem miljonkrat napisala), sem imela test plus, in potem tisti krvavi cetrtek po parih dneh. cez tri tedne ginekolog, ki mi naredi uz. gleda, ja, nic ni. vzamite to kot m. ok, grem dol, on se enkrat na ekran in se nekaj gleda. sem rekla, kaj zdaj, nic ni, ne? je reku, idite se oblect. vzemte kot m, drug mesec pa pridite dva tedna po testu.sem nekaj rekla,pa me spet poslje na oblacenje. no, ko pridem nazaj, mi spet pove samo to. 26.9. je to bilo. a je moztno, da se je takrat ze videlo, da se kaj dogaja v maternici? pojma nimam kdaj imam o, a ce je bol zgodaj, bi takrat ze lahko bila vsaj sluznica drugacna. ok, saj zdaj ugibam, a ne morem pozabit njegovih besed. drug mesec po testu pridite...jao, kaj vse mi po glavi hodi. kak ste pa kaj druge noseckice! ste ze povedale komu? kako se pa od neta odtrgate? jaz zdaj studiram junijke. in vse ostale mesece, ki so bile na zacetku pri istem kot smo zdaj me... lep dan vam zelim, in upam, da se cimvec beremo. joj, kak bo sele lusno!
|