biba77
|
Pozdravljene, ! Sem ze imela celi post napisan, pa je nekaj zastekalo in je sel... Klarissa, tudi jaz se danes trudim brzdati malo in paziti na pravilnejso prehrano. Saj ni res, da bi morala pojesti vse kar mi zadisi! Glede UZ na Fontani pa sem nekje celo slisala, da je 12.000, tako, da si me celo presenetila. Jaz sem se ravno vceraj pogovarjala z prijateljico (ima rok v zacetku januarja) in pravi, da je na UZ najbolje iti k Pusenjaku, ker ima najboljsi UZ v Sloveniji. Ali pa k Strahovi v Domzale. Od kod ima to informacijo, ne vem, je pa tudi sama "medicinka". Sem jo vprasala, kaj meni o Fontani, pa je rekla, da je dr. J. sicer v redu, samo, da je ze star. Karkoli to ze pomeni... Natasa31, tudi mene muci utrujenost. Kar spala bi celi dan. Zdaj sem prisla s sprehoda z , pa mi kar oci skupaj lezejo. Ampak je fino it malo na svez zrak... Jaz mislim, da bi pri 7 5/7 utrip ze moral biti viden. (mislim, ne vem!!! - ne me drzat za besedo). Sama grem na UZ v sredo, ko bom vstopila v 7. teden (6 0/7). Bom zadovoljna, ce bom videla gestacijsko v maternici. Ce pa bo se utrip, sem pa tako v . 77Saša, dobrodosla med nami! Kje pa ste ostale?