ursa_p
|
Pozdravljene! Vidim, da ste nekatere ze pri vrtcu. Jaz se nisem tako dalec, ker sem mislila, da je v Ljubljani res dovolj prostora (sploh glede na to, da vrtce zapirajo!). V Domzalah je pa velika kriza .. se na vrtec caka tudi 2, 3 leta! Jaz sem ravno razmisljala, da bi kakega malcka vzela se v varstvo ... no, ampak drug kot prijateljice mi verjetno otrocka ne bo zaupal, ker imava doma 4 pse (in to velike). Bomo videli ... zaenkrat cuvam le prijateljicino punco ... obcasno ... ceprav s tem trebuhom malo tezje tecem za njo ... hehe ... Ena od prijateljic mi je prejsni teden sporocila, da je koncno zanosila (sta se trudila 1 leto), eno puncko pa ze imata ... baje se nam pridruzi na RR-ju, ampak ne v tej temi! Vceraj sem sla prvic na telovadbo za nosecnice ... bilo je res super. Sem komaj cakala, da se malo razmigam ... vsakodnevni sprehod ni toliko kot prava vadba ... pa se dihat smo se ze ucili. In spoznala sem Katjo (forumovka Katjandraz) ... smo skoraj sosedi, pa se otrocka bova imeli skoraj naenkrat. Se pa od vceraj kar malo bolje pocutim. Me je pa na telovadbi kar nekajkrat zabolelo v trtici. Sem se komaj pobrala s tal. Pa ko smo se pretegovali (raztegovali) ... joooooj ... me je dvakrat zagrabil krc v trebuhu ... tako da sem danes ze na Magnezij tabletkah! Midva tudi se nimava nic pripravljeno ... najina splanica je se v delu (naslednja je na vrsti se dnevna) ... gre zelooo pocasi, ker oba delava, pa se nosecnice smo tako zaposlene - sola, telovadba, pa se doma gospodinjit in polno drugih opravil ... sploh se nimam casa niti za 5 minut ulezt cez dan ... nic ... komaj cakam, da bo petek. Kar nekaj stvari sva ze dobila ... marsikaj se bova ... da ne pozabim omenit prijateljev in sorodnikov, ki samo sprasujejo kaj rabiva ... tako da v bistvu ne bova kupila zaenkrat se nic. Bova mogla vse pregledat, pa preprat, pa zlikat, da bova videla kaj nama se manjka. Drugace se pa res najbolj splaca kar v E'Leclerc ... imajo res ugodne cene cunjic. Tudi jaz imam obcutek, da naju bo cas povozil! More imam pa tudi jaz ... vedno ko peljem pse na sprehod me je strah, da se jim ne bo kaj zgodilo. In vedno, ko grem cez cesto me je strah, da ne bom padla in me bo povozil avto ... same take misli. Sem pa predvcerajsnim posteno padla s stola ... sem obesala cunje in se mi je prevrnil stol. Se dobro, da si nisem nic naredila. SasaR ... a prav desni bok ti je svetoval ... ker najboljsa lega je namrec lezanje na LEVEM boku ... Pri meni tudi vedno brca, ko lezim na boku ... ko sem na hrbtu (tistih par trenutkov, ko sem lahko) je pa ponavadi miren! Da se pohvalim ... ce se s tem sploh lahko hvalim ... v petek me je prvic brcnil v rebro ... hehe ... kako smesen obcutek ... trenutno pa zganja nemir v mojem trebuhu. Drugace se pa ze sedaj zbujam na 3 ure in hodim na stranisce! No, k sreci takoj zaspim nazaj, pa vseeno ... se mi zdi, da se sploh ne naspim dovolj. Danes sem v sluzbi tako zaspana, da mi kar oci skupaj lezejo! Kar se pa igranja tice nasih predragih ... moj pa na sreco ni nor na racunalniske igrice ... k sreci ... sva pa oba nora na druzabne igre in ravno sedaj jih imajo v akciji povsod ... tako da greva jutri v nakupovanje druzabnih igric (Naseljenci, Cluedo, Risk (imava enega najnovejsega, ampak je tako tezek za igrat, da se noben noce tega igrat)) ... imava pa doma zaenkrat na posojo se Preprosto genialno, ki je super igrica!!! Pa se marsikaj drugega ... super so te igrice in komaj cakam, da bova imela se nove. No, sedaj grem pa delat naprej, ze tko sem vam prevec napisala (upam, da se vam do dalo prebrat), popoldne pa v MS ... gre danes katera v Porodnisnico v MS? Lp, Ursa
|