ninaki
|
Dobro jutro februarcice, a ni fino, ko imamo še eno uro vec danes Jaz sem vse neki pomešala in bila prepričana, da se iz nedelje na ponedeljek prestavlja. Sem bila pol zjutraj toliko bolj vesela, ko sem ure premikala iz pol 10 na pol 9. Evii, tudi moj trebušček je približno tak, kot tvoj. Zadnjič me je panika zagrabila, ko sem prisla h gin in me vpraša koliko tednov je že, pol pa njen komentar, ja kje imaš pa trebušček??!! Ko so me drugi spraševali, se na to nisem ozirala. Gin je pa ravno UZ pripravljala, tako da sem imela par minut za paniko. No, potem me je potolažila, da je mali debel in da je zelo zadovoljna (saj ni čudno, če je pa ena čokolada zame, ena pa zanj ) Tudi pri meni prečno leži. Zadnje čase opažam, da se bolj pogosto obrača. Prej brcanja nisem čutila spodaj, samo pri popku - na UZ sem potem videla, da so tam nogice. Zdaj pa podobno brcanje čutim tudi spodaj. Se pa blazno premika sem in tja, včasih brca na eni strani, včasih na drugi. Kolcanja še nisem zasledila. Je pa res, da moj ne brca tako, kot opisujete. Jaz pravim, da se bolj "muva" sem in tja. Tistih ta pravih brcik skoraj da ni. Tudi pri meni je tako, da ko da dragi roko gor, pol po navadi neha. Le enkrat se je zgodilo, da je fejst nazaj udaril, sva bila oba presenečena, še jaz, ker nisem bila vajena takih brcik. Sem pa premisljevala, če kaj čuti čez trebuh. Ko dam jaz roko gor, se takoj javi. Včasih ga proti večeru zbudim, toliko, da ga malo začutim. Je pa moja roka precej manjša in vedno mrzla. Ga pa čutim vedno po bolj ali manj ustaljenih ritmih - zjutraj, potem dopoldne v službi (mi je hecno, če sem na kakem sestanku, ko začne migati. Mi gre kar na smeh ). Čez dan bolj malo - mogoče tudi zaradi tega, ker sem jaz bolj aktivna in skoncentrirana na druge stvari. Zvečer imava pa svoj ritual, ko se vležem in čakam, da se javi. Pa zadnje čase opažam, da se odziva. Če se javi in ga pol jaz začnem hecati in ga mal potrepljam tam, kjer se muva, se javlja nazaj Do sedaj sem imela 4 UZ. Na začetku kar dva, saj datumi ZM in velikosti malega niso štimali. Na koncu so mi določili PDP - 19. 2. Dobila 1 slikico. Potem NS, kjer so spremenili datum PDP na 22. 2. Slikico so mi pozabili dati 17. 10. pa še morfologija. Dobila 1 slikico. Moja gin mi je rekla, da bova imeli še en UZ v 30 tednu. Drugače imam naslednji pregled 21. 11. Zdaj me naročajo na 5 tednov. 2x dala kri, 4x urin. Zadnjič mi je gin merila trebušček z metrom (kot da bi bilo kaj za pokazati ) Je pa res, da nimam nikakršnih težav in me naročajo po tistih njihovih standardih. 7. 11. greva v materinsko šolo. Ali mogoče katera ve, a morava že na prvo predavanje priti oba, oz. so samo določena predavanja za očete? Sem namreč pozabila vprašati. Uživajte, tiste, ki greste jutri po nakupih, pa uspešno shoppingiranje. Nina
|