sarazan
|
Jao, jao ženske, saj sem rabila skoraj pol ure, da sem osvežila podatke, ki ste jih toliko napisale. Super ste... Ampak zdaj bom še jaz dolga... Dobrodošle nove članice nas februarčic. Včasih pomislim, kako fajn je, da vas imam. Ste mi popolne neznanke, ampak vam zaupam vse, kar se dogaja v moji nosečnosti. Še najboljša prijateljica ali mama nista tako na tekočem. Res ste super, ko delite tudi vašo nosečnost z menoj. Ninaki je omenjala izi.mobili. Ta mizarstvo po meri je bil edini, ki nama je odgovarjal, da sva naročila sobico za našo . Eni pravijo, da je ful drago, ampak razlika v ceni je minimalna, če sploh je, napram ostalim privatnikom. Ceneje res prideš skoz, če kupiš tipske sobice v pohištvenih trgovinah, ampak nama ni bilo nič všeč. Pa še hitri so. Nama bodo vse naredili v 4 tednih. Drugje bi čakala vsaj 2 meseca. Tudi jaz še ne zatekam, se pa počutim štorasto in okorno. V dnevni sobi se na kavču sploh ne morem več usest, da bi mi bilo udobno. Resno razmišljam o blazini, ki jo priporočajo nosečnicam za ležanje in kasneje za dojenje. A ima katera to blazino in kako je zadovoljna? Moža sem nahecala, da mi kupi knjigo "To sem jaz". Sem mu vse razložila, kako jo dobi, če ne drugače, pa preko revije Mama (ker sem naročnica, mu še poštnine ni treba plačat ). Jaz sem imela do zdaj 4 preglede, naslednji teden bo peti. UZ je bil na prvem pregledu (slike nisem dobila), na NS (imam 1 slikico, ta UZ sem plačala, kot vsaka) in na 4. pregledu - morfologija (zastojn UZ, imam 1 sliko, pa še plačat sem jo morala 800sit). Ne štekam, zakaj delajo take razlike med nami . A ne vedo, da smo vse "blesave" na naše in komaj čakamo, da jih vidimo in dobimo kakšno slikico? Vsekakor bom šla še na en UZ med 30. in 32. tednom, ko naj bi se delala 2. morfologija. Mogoče bom šla takrat kam drugam, da dobim še "drugo" mnenje in vtis, če mi G ne bi hotela delati UZ. Sicer pa zaupam moji G 100%. Tudi meni paše sladko pa še vse ostalo. Samo jedla bi, ampak se poskušam zadrževati, ker bom res ratala . Poskušam jesti zdravo, brez prenajedanja. Lp, moje