Kami
|
Čao punce! Katastrofa, jaz sem najstarejša! Vsaj zaenkrat! A me lahk katera premaga, pliiiiz! 33 (že marca), možek 35. Ampak se sploh ne počutim najstarejše med vami, da veste! In da me ne boste slučajno spraševale za kake nasvete ! Prvi otrok se nama je zgodil prvo noč, ko sva rekla, da ne bova več pazila, po dobrem letu skupne veze. Pa nisem bila v "tanevarnih" dnevih. Malo nama je zmešal plane na poroko, ki sva jo načrtovala imeti v Mehiki, uresničila pa v Štanjelu. Za drugega sva se malo načakala, ampak evo me, je že skoraj tu. Je pa drugo dete na poti, prvi je 3-letnik, ki je danes zjutraj ugotovil, da bo "lubčkanje" vključil šele zvečer in da prej ne daje nobenih ljubčkov. Ne vem, kje pobira svoje zamisli. BaGSi tistega knjigice Dnevnik mojega otroštva (jaz sem ga tudi imela pri prvemu - super mi je bil všeč) se ne dobi več. Izdajali so ga pri Mami, sem preverila, da nimajo več nobenega izvoda nikjer, da bi se ga dalo kupiti. Namesto tega imajo zdaj To sem jaz, ki je tudi OK, čeprav je bil meni tisti malo bolj pri srcu. Se vidi, da imava enako stare prve mulčke, pa sva kupovali podobne stvari. Eviii pridi v Ljubljano, tukaj imamo sonce. Spomladi bomo pa me k tebi hodile! Z vozički, jasno! Kar se strij tiče, sem povedala, da sem v prvi nosečnosti uporabljala olje od Aventa in da nisem fasala res niti ene. Ampak sem imela tudi sexi majhen trebušček, pa še 3 tedne prej sem rodila. Tokrat se po moje lahko zalivam z oljem, pa mi ne bojo ušle, ker buši ni buši, ampak je bušon. Včeraj sem vsa raztegnjena sedela na postelji (praktično v položaju za rodit), ker ne vem več, kako naj se naštimam, pa je možek kar bled ratal. Sem ga potolažla, da se še ni začelo. Jaz se telih praznikov nič kaj ne veselim. odhaja v Ameriko za 10 dni in gre ravno na 1.11. Že zdaj mi je hudo, tako da me boste morale prenašat, ko bom vsa žalostna na netu . Jutri imam pregled. Še dobro, da je zjutraj, zaradi tehtanja. Me je kar groza. Poročam!
|