Anonimen
|
Pinka, sej to je ful dilema veš... Načeloma v nosečnosti ni zdravo stradat, tako da moraš tudi po 18. uri jest, razen če blazno zgodaj spat hodiš, kar pa veš, da pri meni ni tako. Jaz moram tudi sredi noči jest, če sem v nočni. Baje se, če ne ješ in telo začne kurit lastne maščobne zaloge, začnejo v telesu tvorit ketoni, ki so blazno strupeni za otročka. Saj ne vem, nisem dovolj pametna, s temi informacijami me zdaj prijateljica zalaga, ki je tudi januarka in ima probleme s temi ketoni. V glavnem, zmanjšala sem obroke, pa treba bo najdet čas za več gibanja, ja. Upam, da bom danes zmogla, ker sem tako zaspana... Sinoči sem delala do 1h zjutraj, zdaj sem že od 6h zjutraj spet v službi, popoldne imam šolo za starše... če mi bo zvečer še kaj moči ostalo, grem na sobno kolo. Drugače me pa G najbolj sekira, ker lahko baje nosečniški diabetes fašem, če se bom takole redila. Uniq, jaz v take fore, kot je tale z vedeževalko, ne verjamem. Glede na to, kako ti je predstavila vse skupaj, imam (vsaj iz tvojega pisanja) občutek, da samo želi zaslužiti na tebi. Jaz se v te čirule čarule ne bi spuščala. Me je pa G z današnjim dnem dala na 4-urno bolniško. Je še katera na polovičnem delovnem času?
|