|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 11:05:49   
AlenkaIST
Jaz sem tukajuser posted image  samo spet oziroma še vedno pospravljam. No zdaj sem v fazi kako iz tistega kar je že fiksno dobiti čimveč prostora.

Moram reči, da mene trebuh načeloma sploh ne moti. Ne ponoči, ne podnevi. Sem še zelo 'gibčna'user posted image  Upam, da bo še nekaj časa tako.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 11:38:05   
rija
Nyah, tle zankice ima tudi moja spalna vreča, sam ne vem, če bodo zdržale našega divjaka?! user posted image  Drugače pa sem spalno vrečo kupila po naključju, ker je bila tolko cart, prej nanjo sploh nisem mislila. Kot na veliko stvari verjetno še ne....

Sicer sem bila pa tudi jaz danes na pregledu in uz, pa sem kar malo prestrašena, ker se mi posteljica ne dviguje. In v najslabšem primeru bom fasala carski rez, če mi bo prekrivala mv. Upam, da se stanje popravi.

Drugače pa mam "normalne" nosečniške težave: zgaga, boleč križ in od nedavnega grozne bolečine v levi ritnici. user posted image  Mi je g rekla, da baje zdaj že vse pritiska na določene živce in me potolažila, da bolje ziher ne bo, kvečjemu še slabšeuser posted image .

Lep pozdrav.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 12:03:10   
pinka1
Hojla!

Včeraj sem imela pregled, sem pila glukozo in je menda izvid OK. je pa problem pri krvi, namreč od zadnjega pregleda mi je iz 122 Hgm padel na 98 Hgm. Kriza. Seveda sem dobila železo in nasvete za prehrano. Je G. rekla, da je tako nizek Hgm razlog za v bolniško, ampak sem rekla, da se drgač OK počutim in da še ne bi šla. Ravno danes smo imeli v službi razgovore za moje nadomestilo in bomo izbranega kandidata pospešeno klicali, da pride že v ponedeljek, ker sem šefa opozorila, da je možno, da bom z novembrom nastopila bolniško.....Pa je rekel - sem ti rekel da moraš večkrat vino pit....pa sem ga ubogala....zdajle sem na malci deci refoška spila.....vse za boljšo kri.....pa tud pri G. so mi svetovali vsake toliko časa deci vinčka......Kaj pa kaj ostale jeste za boljšo kri - poleg mesa, pese, fižola, suhih sliv......mi kr zmanjka kje je vse železo - aja - pa brokoli.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 12:57:20   
Nannn
Hojla,

Vidim da se vse ubadate z podobnimi tezavami kot jaz...spim bolj slabo...zjutraj me vse boli od kriza do nog  user posted image  spim z dvema povstrema ampak ne vem kaj naj z nogami naredim da me ne bodo tako bolele  user posted image  kr sama seb se danes smilim tako sem zaspana in utrujena...danes sem si prav zazelala da bi se ulegla na trebuh in spala cel dan ampak se pomisliti ne smem me ze tisci v trebuhu...jutri imam pregled in seveda spet kri pa voda pa zelezo pa par epruvet krvi pa pritisk pa seveda tehtanje...mislim da nimam prevec kg(+8) in tudi jesti ne morem vec toliko kot prej ker me vse tisci in trebuscek kar ornk raste....in tudi meni moj  user posted image  obuva nogavice in cevlje...ampak tako pac je...

Glede spalne vrece nimam pojma a jo bom imela ali ne  bomo videli...vceraj sem dobila od tasce fuuul lep lezalnik za naso pupo da je ne bom imela skoz po rokah in jo bom lahko odlozila ko bom kaj delala ona me bo pa gledala  user posted image user posted image  komaj pa cakam da dobim od paketa denar ker grem takoj narociti previjano mizo...

Lepo se imejte in cimmanj nosecniskih tezav user posted image

Nannn  user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 13:12:10   
renan
Skoraj vsak dan svežo solato Pinka, ali vsaj kos paprike na polnozrnat kruh s sirom. Ko sem doma, obvezno vse z vrta. Pa sadje. Po navadi pri sosedi maline direkt z grma zobam...Mislim, da je tudi slabokrvnost individualna. Ene so bolj nagnjene k njej, čeprav pazijo na prehrano, druge manj...

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 13:14:55   
renan
In kuhana jajčka sem pozabila, ter špinačo in blitvo in še ostalo zeleno zelenjavo..

Pa dober tekuser posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 14:34:27   
pinka1
Ja hvala renan. Solato res jem vsak dan, jajčko si pa tud moram kakšno skuhat......Bomo že......

Pri meni je spanje tud katastrofa - kaj šele bo. Pa je treba mal za naše pikice potrpet, ne?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 15:24:58   
*hana*
Hojla punce!
Sem komaj uspela vse prebrat, ker sem kar nekaj dni bila out.
Ta vikend je šel po planu in sobice (otroška in spalnica za naju) sta popolnoma prazne!!! Uh je bilo dela. Ne moreš verjet, koliko krame se nabere, pa sva v stanovanju komaj 5 let, OK nekaj pa je bilo še od prej (od mojega moža otroška soba). Ogromno v smeti, cunje v kontejner od Humane, par stvari v oglasnik (bolj rač. oprema-pa je kar že šlo), uporabno pa po škatlah in čaka na svoj prostor. Danes pa delajo strop iz knaufa (prej les), potem pa še malar in polaganje talne obloge. Potem pa pride na vrsto najlepše-nakup pohištva (večina kar Ikea) in druge opreme za user posted image .
Sem pa čakala pikico*, da poroča o nakupu v Grazu. Pa menda ni uspel najbolje. Ali ni bilo izbire? Ali pa nista imela "taprav" dan.
No, midva greva v soboto v Celovec po oblačilca.
Dijo

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 16:18:41   
nejca1
Vidim, da ste vse tako pridne. No, saj sva tudi midva z user posted image  čez vikend urejala spalnico. Ker bova čez dve leti gradila, zdaj pa živiva v hiši (pri možekovi stari mami), bo najin user posted image  ta čas pri nama v spalnici. POsteljico že imam - ali je nujna tista zaščita, ki se naveže na stranice?
Ta mesec bomo kupili še previjalno komodo, ker ne moreva nikakor drugače preurediti kakšne mize ali česa podobnega, pa še omaro potrebujem, kamor bom lahko dala cunjice za našega škratka.
Potem je na vrsti ... no, še ostalo user posted image .

Kile tudi pri meni naraščajo, plus 8. Pa kaj, a ne. Bomo potem migale in telovadile z našimi sončki.

Punce, kdaj je treba uredit papirje - dva meseca prej?

lp, user posted image  

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 16:50:16   
AlenkaIST
Nejca1, meni so rekli naj papirje prinesem 1x novembra.

Imam pa drug teden pregled in me prav zanima, če bom že sploh dobila papirje od G.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 16:51:58   
LE&TA
No vidim da ste nekatere v polnem zagonu in pripravah. Tudi nama pridejo jutri montirat eno omaro za user posted image . Pol se pa počasi lotim polnjenja omare. Mi soseda špara ful stvari, nekej bo treba pa še kupit. Sem pa tud študirala za to spalno vrečo, najbrž si jo bom kupila!
Naša bebica ful telovadi, zjutrej skor ne rabim budilke, sej je prou lepo.
V petek mam pregled, pa vam poročam kako je z njo oz. njim!!

lepo bodte!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: JANUARČICE
4.10.2005 21:11:02   
pikica*
Ja *hana*, očitno nisva imela pravega dneva za nakupovanje otroških zadev. Izbire je bilo dovolj. Midva pa sva samo gledala in se na koncu odločila, da nič ne kupiva. Zdaj sva rekla, da morava naredit seznam stvari, ki jih morava kupit, potem pa v akcijo. Tako pa sva v soboto stala na otroškem oddelku, gledala cunjice (ki so bile res luškane) in kar nisva vedela kaj rabivauser posted image . Potem raje nisva nič kupila. Saj imava še čas. Zdaj greva v akcijo za posteljico.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 8:40:50   
Nyah*
Heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image , vidim, da midva nisva edina, ki nama je ful stavri vsec, pa ne veva kaj kupit! Saj za cunjice je se cas, glavno je, da doma vse uredimo za prihod novega clana aneuser posted image user posted image . Tudi midva bova najprej nabavila lezalnicek, pa lupinico, pa posteljico,..., s emi zdi, da lahko oblekice vse v enem dnevu kupis, ce si na pravem  mestu.

Drugace, ste dobro? Mene boli glava, mi vreme nagajauser posted image , pa bom ze kako. Vceraj sva cel dan lenarila, se je kar prileglo, pa se pikici je pasalo, je cel dan razgrajala po trebuhuuser posted image user posted image .

Kje ste? Dajmo klepetat!
A ze hodite v materinsko solo? Midva sva sla v ponedeljek prvic, pa je bilo kar ok, so nam ful predstavili pakete,..., pa sva se vseeno odlocila, da vzameva denar, ceprav npr. paket A z lupinico niti ni tako slab. Bi pac raje sama nabavila vse za najin zakladek!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 8:59:35   
AlenkaIST
Jutrouser posted image

Meni že dva dni spet bolj počasi odpira, a vam tud?

Nyah, a hodita v Lj? Sva tudi midva hotla v ponedeljek začet, zdaj pa gremo skupaj z Nannn drug mesec v Kamnik.
Jaz bi vzela ravno ta paket A, ampak po premisleku sem ugotovila, da so notri tudi stvari, ki jih še ne potrebujem takoj in bom vzela kar denar.

Vreme mene moti samo toliko, da nikamor ne moreš. Ampak grem zdaj vseeno na dooolg klepet z Nannn in kavico. user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 8:59:37   
renan
Dobro je iti malce prej oblačilca kupit, ker predvsem tisto za spodaj obleč: bodiji, žabice... večkrat zmanjkakajo ravno velikost 56, 62. Potem moraš čakati na nove pošiljke. Te stvari je zato najboljše kupiti takrat, ko vidiš, da jih imajo. Za zgornja oiblačila je pa res to , kar praviš Nyah, samo je meni boljše sproti kupovat, ker se mi potem zdi manjši strošek.
Jaz sem v redu, ampak sem imela zelo razburljivo noč. MOj pikec me je brcal cel čas nekam na levo stran, tako da sem se zbudila. Predstavljala sem si, kaj le dela in v tem zaspala. Nato se je šele začelo. Sanjala sem, da je na tej strani porinil ven glavo, tako da sva videla vse njegove poteze. Jaz sem potem to glavo poskušala malo zrinit dol, da pozneje ne bi imela težav pri porodu. Ko sem ga pa porinila dol, mi je ven padel. Poskušala sem ga zrinit nazaj, pa ni šlo. Tako sem ga pač vzela ven, in ne boste verjele, bil je tako pameten, da je takoj spregovoril: Zdravo, mamica! Zebe me. Pametno dete, ni kaj. Zavila sem ga v neke brisače in poklicala urgenco, saj sem šele v 27.tednu. Nato sem začela paničarit, ker nimam bodijev št. 44, on je pa tako majhen. Potem je postal še lačen in jaz sem ga z lahkoto pristavila , saj sva  lahko komunicirala brez problemov. Preden je prišel rešilec, je očku zazvonila budilka. In konec moje porodne zgodbeuser posted image
Sanjalo se mi je pa total živo... Sanjate tudi ve kaj podobnega?

Lep dan vsemuser posted image


(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 9:03:39   
AlenkaIST
Mislim, da je bilo pri meni včeraj nekaj podobnega. Je nekaj ven rinu, jaz pa nazaj. In to samo zato, da ne bi imela potem pri porodu težav.
je pa tudi mene potem nekaj zbudilo.

Mislim, da je to spet čisto normalno! Zdaj smo v obdobju, ko naša podzavest dela 300 na uro.


_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 9:17:46   
pikica*
Ojoj, renan, to so pa bile žive sanjeuser posted image . Meni se kaj takega še ne dogaja, sem pa že 2x v sanjah čisto živo videla našo punči. In to še prej, predno so nama na UZ povedali, da bomo imeli punčko. Je bila pa obakrat že malo večja (kakšno leto), ampak pravi cukeruser posted image . Je imela take temno rjave valovite laske do ramen, enega čopka na vrhu glavice in take velike modre učkeuser posted image . Nič grozljivega torej.

Glede številk se pa čisto strinjam. Vidim, da je 56 in 62 že skoraj umetnost najt. Vsaj pri nas. Bom morala resno v akcijo stopit in nakupit zadeve. Koliko bodijev pa ve sploh mislite kupit? In kaj je pravzaprav treba kupit? Meni se ne sanjauser posted image .

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 9:28:50   
Nyah*
Ojoj, kake sanje!! Jaz vecinoma samo fantka sanjam, grozljivk pa se neuser posted image user posted image user posted image , na sreco. Res groza!

Mate prav, mini bodije bom prej kupila, samo tudi jaz ne vem koliko cesauser posted image user posted image user posted image .

Pomagajte plzzz!

Bodi st. 44, ojoooj, a si predstavljate kako mini dete bi to bilo!!!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 9:32:31   
Nannn
Jutroooo  user posted image

Sem ze od pregleda pa se kar napol spim...tako sem utrujena ker sem spet slabo spala...moja pupa me je brcala in noge so me bolele ponoci...kaj in kako si naj podlozim pod noge da bom bolje spala?Sem imela pa tudi jaz sanje da je hotela moja pupa ze ven in da ni hotela dihat....jest bi prej temu rekla da so to more kot pa sanje...ampak zanimivo da sploh nosecke bolj intenzivno sanjajo  :)

Glede pregleda sem pa danes kar razocarana in sem mogoce pricakovala malo bolj prijazen nastop sestre  user posted image  je bila ze ob 8 zjutraj tecna in cel svet okoli nje ji je sel na zivce...me pa moja G ni dala v laboratorij samo za tosoplasmozo in se to ker imam macka...baje bom sla drugic se na pregled krvi ampak se mi zdi malo pozno saj do sedaj sem bila v laboratoriju samo enkrat user posted image  moja pupa je tezka ze pribl.90 dag in dolga 50 cm kar je v redu in lepo napreduje user posted image   sva poslusali tudi srcek ampak samo za sekundo...mi je pa omenila naslednji pregled v 30 tednu in pravi da ce bom imela UZ rasti in sem se narocila...seveda 3 UZ ki ga je potrebno placati   user posted image   glede kil me je pa spet kregala...imam jih +8.5kg in pravi da moram dobivati na mesec samo eno kilo user posted image  sem ze mislila da sem imuna na kilazo ampak nisem sem cist slabe volje glede tega....

Grem jest ven na en cvek in user posted image  z naso RR-jevko AlenkoIST se katera mogoce?

Lepo se imejte Nannn user posted image  

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 11:32:41   
Nyah*
Ojoj, kaj vse moramo vcasih na pregledih prenasatuser posted image . Res je cudno, da nisi dala krvi, jaz sem jo dala zadnjic, pa naslednjic bom pila glukozo, se pravi spet bom dala kri.

Za kile mi je pa ful cudno, da ti tezijo, jaz jih imam +7 pa ni rekel nic, pa se tko pravi, da bomo same imelel tezave, ko bomo hotle shujsat, da se to njega ne tice, razen ce bi imele res fuuuul kil prevec. Cudno, meni se sploh ne zdi, nannn, da si se zredila prevec!

Tvoja pikica se mi zdi pa zelo velika, 50 cm, kaksna sele bo? Ceprav bodo kmalu nehale rasti, pa se bodo zacele rediti, pa z njimi tudi nasi busiji sevedauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 12:04:34   
mala važička
Alenka a mogoče že veš kdaj se začne materinska šola v Domžalah (zdravstveni dom)?

Nannn ti boš mela pa res velikega otroka. Jaz sem svojo ginekologinjo na morfologijo vprašala kolk je user posted image  že kaj velik in mi je rekla da ga sedaj ne merijo več.
Da pa mora biti okrog 20cm (21. teden), pa zdaj ne vem a je to mislila od glave do trtice ali od glave pa do pete.
Kolk je težak pa mi tud ni nikoli nič omenila jo moram zdaj prav vprašat.

Lp, Katja

_____________________________

<a href="http://lilypie.com" target="_blank"><img src="http://bd.lilypie.com/YyHLp2/.png" border="0"></a>

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 13:13:26   
alenkica
jaz pa imam že čez glavo to deževno vreme. Dan se mi vleče kot čingumi, ni ga in ni konec. Komaj čakam da grem na porodniško. Danes bomo šli kupovat stvari za otroka, najpomembnejše za kupit je jogi za košarico, pa tetra plenice. Ne vem, kje bi jih  našla čim bolj poceni, paketa namreč ne mislim vzet, ampka denar, ker mi bo prišel veliko bolj prav.

Drugače pa se prav v redu počutim. Mali brca in brca.

Pa buši mi je ful zrastel, po mojem me čez 13 tednov ne bo več videt, če bo tako hitro rasel.

Kdaj pa boste šle na porodniški?

Kdaj lahko začnem delat po 4 ure in ali ti ful manj plačajo?

Imejte se lepo!!!

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 13:17:40   
alenkica
Še nekaj me zanima. Kdaj se začne 7. mesec? Mislila sem, da v 28. tednu, na trakcu pa sem videla, da mi kaže že osmi mesec, pa čeprav sem šele v 27. tednu.

Ali jaz samo slabo vidim?

Čiao!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 13:46:08   
Nyah*
Alenkica, busi naj kar raste, prav fajn je bit nosecka!

Sedmi mesec se zacne, ko dopolnis 6 mesecev, se pravi pri 25. tednu. Ce pa si ze sedem mesecv noseca, si v osmem mesecu. Tako nekako to gre.

Tudi meni bejbija niso izmerili, ce pa ti povedo dolzino, je to ponavadi do ritke (trtice), brez nogic, vsaj tako nekako je meni rekel moj G.

Dez je pa res prava mora!!!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: JANUARČICE
5.10.2005 14:11:49   
pikica*
Zdaj pa res ne vem več pri katerem tednu se začne kateri mesec. Jaz sem mislila, da pri dopolnjenih 27 tednih dosežeš 6 mesecev oz. lahko rečeš, da si v 7.mesecu. Očitno sem se motilauser posted image . Jaz sem našla to pojasnilo nekje na RR. Po tej logiki si pri 25t noseča 5m in pol. Jaz se držim kar tega, če me kdo vpraša koliko sem noseča (ker v tednih itak nihče ne razume).

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Posteljno zadovoljstvo
binyy

Ali vas vaš partner zadovolji v postelji?

da, odlično (69%)

ne (7%)

lahko bi bilo boljše (24%)


Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!