renan
|
Dobro je iti malce prej oblačilca kupit, ker predvsem tisto za spodaj obleč: bodiji, žabice... večkrat zmanjkakajo ravno velikost 56, 62. Potem moraš čakati na nove pošiljke. Te stvari je zato najboljše kupiti takrat, ko vidiš, da jih imajo. Za zgornja oiblačila je pa res to , kar praviš Nyah, samo je meni boljše sproti kupovat, ker se mi potem zdi manjši strošek. Jaz sem v redu, ampak sem imela zelo razburljivo noč. MOj pikec me je brcal cel čas nekam na levo stran, tako da sem se zbudila. Predstavljala sem si, kaj le dela in v tem zaspala. Nato se je šele začelo. Sanjala sem, da je na tej strani porinil ven glavo, tako da sva videla vse njegove poteze. Jaz sem potem to glavo poskušala malo zrinit dol, da pozneje ne bi imela težav pri porodu. Ko sem ga pa porinila dol, mi je ven padel. Poskušala sem ga zrinit nazaj, pa ni šlo. Tako sem ga pač vzela ven, in ne boste verjele, bil je tako pameten, da je takoj spregovoril: Zdravo, mamica! Zebe me. Pametno dete, ni kaj. Zavila sem ga v neke brisače in poklicala urgenco, saj sem šele v 27.tednu. Nato sem začela paničarit, ker nimam bodijev št. 44, on je pa tako majhen. Potem je postal še lačen in jaz sem ga z lahkoto pristavila , saj sva lahko komunicirala brez problemov. Preden je prišel rešilec, je očku zazvonila budilka. In konec moje porodne zgodbe Sanjalo se mi je pa total živo... Sanjate tudi ve kaj podobnega? Lep dan vsem
|