Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 10:08:29
|
|
|
|
cmokec
|
Pri meni nič novega, se samo javljam.
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 11:18:39
|
|
|
|
nana 27
|
ojla, še ena čakajoča, ki se javlja Žlička, mislim, da si imela popadke. Ali si imela vmes kaj premorov, ali te je le 15 minut bolelo? Zdaj smo pa že zelo blizu. Se mi zdi, da dnevi kar šibajo mimo in prav srečna sem, da imam skoraj vse pripravljeno, ker energije ni več in se mi celi dan spi. No, včasih me kaj prime Upam, da bo kmalu kakšno sporočilo od Aleksandrin. Pa Nalin? Še z nami?
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 11:52:04
|
|
|
|
uma
|
Pri meni tudi nič novega. Samo boli me v spodnjem delu trebuha. Res, kako pa Aleksandrin in Nalin??!! LAhko da že cartajo LP
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 12:19:24
|
|
|
|
bernarda1
|
Pozdrav še od mene! Žlička tudi mene je včeraj nekaj matralo ,danes pa je malil nekam miren ,včeraj je pa imel fešto že od zjutraj .Mi je rekla na CTG-ju,da naj se sprostim kot doma ,da bi se pomiril,a je še bo brcal.Tudi jaz upam ,da Nalin in Aleksandrin cartata svoje . Lep sončen pozdrav Bernarda
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 12:50:59
|
|
|
|
soncek&luna
|
jutro se od mene.... koncno sem se naspala... mali se je vceraj zvecer nekam sumljivo umiril , sem imela obcutek, da imam buhi lahek kot perescek.... okrog pol sestih sem se zbudila z mocno bolecino v ledvicnem predelu, tut premaknit se nisem mogla , je trajal ene 5min, potem pa se rahli krci v spodnjem delu trebuha...pa se je pretegoval...vse skupaj je trajal kako uro...potem pa mir... in sem zaspala nazaj do 12-tih no zdaj sem pa tudi jaz slikala buhi moj... sem morala nastudirat kako se na aparatu selftimer vklopi.... nalin,je sumljivo tiho
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 13:04:10
|
|
|
|
žlička
|
nana, ni trajalo 15 min skupaj ampak s presledki jah pri vsaki se dogaja in pripravlja......sej je prav tako da se cimprej spoznamo z nasimi se je pa tudi moj mali ful umiril danes, ponavadi tko aktiven, danes pa se samo oglasi malo, da pomori mamico....sem pa vceraj cistila in pucala....vrjetno pretiravala, danes pa le lezim soncek....upam da bo po porodu bolje in da bodo vse bolecine ce ze ne izginile vsaj omilile, da se bos lahko posvetila le ....ali bos imela po porodu ko prides domov kaksno pomoc, vsaj prvih10-14 dni?
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 13:09:55
|
|
|
|
soncek&luna
|
zlicka, moja mami bo pri meni, da se k sebi spravim kak teden... potem pa sama s polno paro ... priznam, da me ratuje strah kako bom zmogla... ampak bo v to sem prepricana mi je pa s tem, ko se je spustil, mal popustil pritisk na zivec in sedaj lazje hodim ... si sicer se vedno mal pomagam z berglo, nisem pa vec odvisna od nje, vsaj v stanovanju ne
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 13:11:04
|
|
|
|
thunder
|
Tudi jaz sem še vedno tu, si pa že zeloooo želim,da bi spoznala svojega pikca. Zdej pa mislim da mu že res placa zmanjkuje. Včasih imam občutek da bo kr ven pogledal tako dela. Saj res - a katera mogoče ve, a je nujno da se trebuh spusti in se šele potem začne akcija ali je to lahko istočasno. Hvala
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 13:22:26
|
|
|
|
nana 27
|
pri vseh se nekaj pripravlja. Žlička, moj je bil včeraj tudi miren. Verjetno je spal, ker sem zjutraj tako pridno pospravljala. Ni in ni se hotel premaknit, tako da sva ga z mojim gugala v levo in desno pa nič. Danes pa je prav nemiren in v akciji že cel dan in jaz sem pomirjena, da je z njim vse v redu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2005 13:31:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 13:42:23
|
|
|
|
Udb
|
nalin, čisto si nas razočarala! ;) Smo bile prepričane da si v porodni (no, vsaj jaz)! ;)) Drugače pa zanimivo - tudi mene ne tišči več tako lulat! Ampak po logiki bi moralo zdaj bolj tiščati, ko je že čisto spodaj, a ne? Očitno logika ne deluje vedno! ;)))
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2005 13:47:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 13:48:40
|
|
|
|
Udb
|
Ah, kje je že to! ;) Zdaj bi lahko že 2x rodila!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2005 13:58:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2005 14:07:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 14:14:49
|
|
|
|
Eja_1
|
Živ! Tudi jaz sem vam javljam. Še vedno sem v enem kosu Včeraj zvečer, malce pred 2 me je zbudil en popadek, potem jih je sledilo še nekaj, a v čudnih razmakih (6 minut, 10 minut, 20 minut) . Potem se je vse skupaj poleglo ... danes pa je spet zatišje, samo tako me tišči in trd trebuh imam... Škratek pa je zadnje 2 dni bolj miren, se parkrat pretegne, nekaj proba obračat na levo in desno, samo da mi da vedet', kdo je glavni vsi okoli mene so že tako nestrni, da me delajo živčno... pa izgleda, da ne bomo rodili pred rokom (17.10.), čeprav so mi vsi napovedovali, da bomo... hhhmmm Čau, E
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2005 16:06:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 17:06:24
|
|
|
|
AKŠ
|
evo - še jaz se malo javim.... danes je za menoj še en CTG in moram povedat, da so mi zaznali kar lepe popadke, samo problem jih, ko jih jaz nič ne čutim.... mi je rekla doktorca, da naj grem nazaj k svoji G v torek, če bom do takrat zdržala - če ne, pa se vidimo že prej.... bomo vidl kaj bo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2005 17:15:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 18:00:04
|
|
|
|
nana 27
|
Blagor tebi AKŠ, ker jih (popadkov) ne zaznaš. Pri moji prijateljici je bilo podobno. Čutila je samo popadke po opravljenem klistirju in rodila v eni urci (prvi porod). Jaz bi takoj takšno varianto naročila Glede lulanja - mene tudi manj tišči na stranišče
|
|
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 20:59:02
|
|
|
|
žlička
|
čer! sonček....a si bla ti v tedniku???? drugače pa še vedno nič novega....jutri imam dekompresijo, pa bomo videli kako bo, al bom kar rekla naj me notr zadržijo pa bo mir! niste mi odgovorile kako je s ČEPOM....ali se vedno in vsaki odlušči kar se pa porodov tiče....100 nosečnic, 100 različnih porodov....tudi jaz bi hitro in čimmanj boleče.....predvem pa čimprej
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 21:33:54
|
|
|
|
soncek&luna
|
ja zlička, jaz sem bila pri tedniku... me je prijateljica prosila, ker so rabili eno nosecko z buhijem
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 21:44:35
|
|
|
|
žlička
|
ej super si bila!!!! kdaj so ap to snemali...ti gre brez bergle? ali zdaj sploh hodis na dekompresijo??? zelim tebi in vsem ostalim lepo in mirno nočko, pa zjutraj na raport koliko nas je se v enem kosu
|
|
RE: oktober je naš mesec 13.10.2005 21:46:11
|
|
|
|
soncek&luna
|
hvala, jaz se sebi zdim izredno nefotogenicna... to je bilo se v odbobju, ko sem lahko hodila.... ravno naslednji dan po snemanju me je zagrabilo, me je ze na koncu snemanja kar posteno bolel (so me kar kako uro in pol 'matral').... to je bilo kake 3 tedne nazaj... na dekompresijo pa sem potem nehala hodit, ker nisem imela prevoza
< Sporočilo je popravil soncek&luna -- 13.10.2005 21:47:40 >
|
|
RE: oktober je naš mesec 14.10.2005 8:35:44
|
|
|
|
puncica
|
samo toliko vletim zarad ČEPA, ne men se ni odlušil, so mi predli mehur in čepa nisem nikol videla, tako da ne ne odlušči se vsaki nosečki
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?