Stella Marella
|
IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella s pregleda. sem vzela vse s sabo, da ostanem, pa ne bo treba 🙈 mali ocitno ni dovolj fiksiran. je poskusala narediti stripping, pa se ji je glavica nekako izmikala. tako da itak da caji itd. nic ne pomagajo, problem je drugje. zdaj mu lahko še edino poskušam pomagat z raznimi vajami, da se spusti še nizje. ma ne vem, kam nizje se lahko gre, mene ze vse tisci... ampak dobro. sem malo bolj pomirjena. tudi zdravnica je bila super, ni hotela kar tako sprozit, ker je vse ok in bi raje videla, da gre po naravni poti. saj vem, saj vem. zihr bo slo lažje. samo psihicno zdrzat do takrat bo pa muka. pa fizicno mi tud ze vse preseda. no, zdaj sem pa jaz na vrsti za pucat okna in ribat tla 😅 Samo da je vse ok!!! Da te "potolažim"- sem vedno po moje ena najbolj aktivnih nosečnic pa ne pomagalo niti to, da sem v prvi nosečnosti vsak dan naredila 10 000- 15 000 korakov, niti nosečniška joga, niti pucanje, niti NIČ!!! Zdaj seveda imam čas samo še za pucanje in krajše sprehode s psom, ker imam pač že tri otroke, ampak se sploh ne sekiram, ker vem, da ne pomaga 🙃😅🤣 By the way še dejansko, ko sem šla rodit so vedno vsi jamrali, da je otrok še vedno gor 🤨🤨 Pa saj tudi to ni važno, ker slej kot prej pridejo vsi ven 🤣🤣 hahaha, ta je pa dobra! no evo, zdej se pa samo še ulezem na kavc, noge v luft in cakam!!! opazam, da so ene zenske pac vedno cez rok, ne glede na to, kako se trudijo vzet stvari v svoje roke 🙂 ocitno ti to doloci konstitucija tvojga telesa, al kako... mogoce hormoni... 4.mama: v najslabsem primeru bom cakala do torka - takrat bi najverjetneje sprozili.
|