nevergiveup
|
IZVIRNO SPOROČILO: ironic Aja, da še to dodam. Pediater mi je rekel, da četudi bi bilo vse ok, midve ne bi šli kar tako ven, ker sem jo rodila pri 35t in je nedonošenček in mora priti do določenega tedna in vrednosti, tako da bi jo vseeno opazovali. Danes so ji še kri vzeli da preverijo. 😭😭😭😭 Še dobro da nisem šla poleg, ker bi verjetnost počla od joka tam. Sem pa polna mleka in kak jo slišim al pa postanem čustvena, joj . Cela sem mokra 😁 res upam da se rešiva tega. Ma molim in prosim vse angelčke, ker mi jo je prav hudo gledat, pa ko rečejo da če obsevanje ne bo šlo, preidejo na kri. Kar pa nočem nočem. Tega me je tako zelo strah, obupano! Ironic, to se sliši sicer izjemno stresno, ampak sem delala pripravništvo na ginekologiji (med drugim intenziva seveda) in zelooooo lepo znajo rešit vseh vrst težave in se res zelo potrudijo z nedonošenčki. Jaz verjamem, da si v zelo dobrih rokah! Je pa to eden izmed razlogov zakaj vedno odgovorim vsem, ki me sprašujejo ali imam že dovolj vsega in če bi že rodila- jaz odločno rečem NE! Bo že prišel na svet, ko bo pripravljen. Grozno je bilo gledat vse te obupane mamice, ki so samo podojit hodile. Seveda imam po eni strani dovolj, po drugi strani se samo na tiste mame spomnim pa me mine takoj neučakanost. Zelo ti čestitam za dojenje in da se je mala borka tako lepo tega lotila!!! Čeprav tudi če to ne bi šlo, ne bi bil konec sveta tako kot zdaj recimo povsod pritisk izvajajo nad ženskami. Včasih pa res ne gre in res je skoraj ni več ženske, ki ne bi naredila vsega, da bi šlo. Zato se mi zdi ta pritisk prav grozen. Z mojo prvo hčerko je bila cela štala z dojenjem (polivanje prekomerno zaradi alergije, na koncu pristala v bolnici z diagnozo "izstradanost" in od drugega meseca naprej je bila na flaši. Pa kaj pol??? Zdaj je zdrava in nič ji ne fali, tako kot mlajšema dvema, ki pa sta bila pol normalno dojena. Si predstavljaš, da sem jo raje izstradala kot da bi formulo dodala, ker sem bila pod takim pritiskom, da ne smem dodajat??? Je bila pa prvi otrok in ful časa nazaj in niti za forume niti za tehtnice sploh nisem slišala... Namesto da bi mi kdo pametni nasvet dal, da naj jo redno tehtam, če ne pridobiva dovolj pa nonstop kriči, so vsi samo "pametno" ponavljali "Vztrajaj in samo dodajat ji ne, ker se ne bo dojila" 😳😳😳
|