Stella Marella
|
IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella 4.mama, upam, da do jutri ne bo vec popadkov in da gres lahko domov. potem pa res vec nic oken pucat 😉 nevergiveup - pri meni je podobno 🙂 v 36.tednu 3 kile, sem bila ze skoraj zihr, da bo mogoce ze v maju prisel na svet. zdaj sem pa ze 39/2,pa se nic kaj dosti ne kaze na to 🙈 bi pa z veseljem. imam pa naslednjo kontrolo tudi komaj na pdp, 15.6., meni se to tudi zdi cela vecnost... prejsnji je bil 11 dni cez rok, groza. dobro, 1-5 dni cez rok se nekako sprejmem, drugo pa.... 😩😩😩😩 mislim, da ne najde cisto prave lege, cutim, kako šraufa in se obraca... Aaaa, ti si pol junijka! No, saj jaz imam po ta novem rok 30.06. Glej, ne vem kaj taka muka rata, ko si pri koncu, ampak 11 dni čez rok je res cela večnost!!! Pa je bila plodovnica v redu še takrat?? Meni so drugič sprožili porod dva dni čez rok zaradi velikosti ploda (4500 kile, ocenjen je bil 4200, jaz pa zelo drobna...). Ampak tokrat ne pričakujemo nobenih presežkov in me bodo po moje pustili čakat v tri krasne 😭😭😭 Ja, jaz imam pregled par dni pred rokom pa se mi zdi wtf?? Ker sem imela v prejšnjih nosečnostih bolj pogoste preglede proti koncu. Na rok pa itak se mi zdi ze kar malo smešno... Najbolje da greš kat v porodnišnico pa rečeš, da si ready 🥰🤣😂 Foxy_cat, naceloma meni na enkranu vedno piše, da so odstopanja +/- 400 gramov, tako da se mi tudi po eni strani zdi kar veliko, po drugi me vsakic opozori na to, ker se baje ženske zelo oklepamo teh meritev pa ne bi smele 🙃😉 Ampak česa pa naj se boš? Pol naj mi jih sploh ne povejo 🤣🤣🤣 ja, plodovnica je bila ok. en zdravnik mi je celo dovolil pocakat do 14 dni cez rok, pa je drugi skocil vmes. ker res nisem hotela sprozitve; na koncu je na sreco ni bilo (akupunktura je pospesila zadevo). so mi pa drugace premaknili rok nazaj za 5 ali 6 dni na zacetku nosecnosti. to se zihr tudi pozna. je pa res psihicno ubijanje, to cakanje, uffff🙈😫
|