|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
21.4.2023 23:14:19   
ironic
😍😍🥰 kaka lepa mala damica 😊😊♥️🍀 

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
22.4.2023 12:48:34   
ironic
Aja, drugače pa sem jaz tudi morala imet poln mehur na morfologiji. Baje se takrat najlepše vidijo prehodi, pa da se bolj loči vse skupaj. Jaz sem takrat mislila da se mu bom polula, ker sem eno uro imela. Vse me je že bolelo, on pa tak pritiskal na trebuh, ker ni želela obraza pokazat in ko je on na desno, je ona skočla na levo, ko mi je na levo pritiskal, je šla na desno. Sem mislila, joj nehaj že. Me je potem še ves večer bolel trebuh od pritiskanja pa od zadrževanja. Tak da te še kak razumem. Zdaj pa ko moram 3x it odtočiti preden sploh grem od doma, nimam pojma kak bom zdržala. Boljše da mam kak vložek 🤣🤣🤣So pa res lepe lepe slikice, je fotogenična 😉😍

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
22.4.2023 12:53:20   
Pikcapokca
Ja js mam kr nonstop vlozek ker kihnem al pa zakasljam pa se hitro zgodi da ze kaj uide 🤭

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
22.4.2023 15:30:15   
4.mama
Meni je isto, zadnjič sem se ustrašila da mi plodovnica odteka, največkrat se mi to dogaja med vožnjo prav neprijetno res

Neposredna povezava do sporočila: 1404
22.4.2023 19:16:10   
Gluck4

IZVIRNO SPOROČILO: Pikcapokca

Ja js mam kr nonstop vlozek ker kihnem al pa zakasljam pa se hitro zgodi da ze kaj uide 🤭

Fotogeničen baby 👌 Drugače pa glede uhajanja... tudi jaz imam probleme... mi je ginekologinja izdala naročilnico za vložke.... jih moram tudi non stop imeti....

Neposredna povezava do sporočila: 1405
23.4.2023 10:51:13   
nevergiveup
Mene pa nekaj zanima in sicer ali lahko na 3/4D gre tudi partner zraven? Sem pozabila vprasat ginekologinjo pa imam jutri. Sicer sem čist prepozna pa mi je rekla, da najbrž ne bo šlo, ampak vseeno bomo probali... 

(odgovor članu Gluck4)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
23.4.2023 11:33:58   
4.mama
Nevergiveup pri meni sta bila hčerka in partner

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
23.4.2023 12:03:08   
Anonimen
Midva sva pa vcer mela fotkanje, smo sli v Arboretum Volcji potok in so tok lustne slike nastale 🥰🥰🥰 ciiiiz kjut! Pozdravljam 30 teden, joj kok je to se mal! 😅😊
Jutri grem si zmerit dolzino MV (samoplacnisko) ker pri mojem G tega res ne bom docakala. Zadnjic mi ga spet ni hotu.. a imam res skozi trd trebuh stoje in ko hodim okrog + ponoci, ko se obracam iz boka na bok ali pa ko grem na wc 🤷🏼‍♀️
Saša

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
23.4.2023 13:10:47   
4.mama
Saša super za slikice, če smem vprašat koliko si pa dala?
Glede MV kar pojdi da boš pomirjena, jaz imam 3/4 dnev čist trd trebuh in sem to tudi povedala, poskušam čim več počivat MV pa izmerjen v sredo 4.5 cm, je rekla da to je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
23.4.2023 14:06:42   
Pikcapokca
Midva sva sla samoplacnisko na 3d in je moz bil zraven. 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
23.4.2023 14:07:53   
Anonimen
Po pravici povedan naju je slikal prijatu, ki se ukvarja s tem… pa nama je dal to kot darilo ☺️ sicer nimam pojma koliko stane. Ja za MV res komej čakam. Sej čutim, da je OK da ni nič kej skrajšano… ampak bom res bolj mirna. 😊 
Saša

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
23.4.2023 16:00:28   
nevergiveup
Aha, super. Res upam, da ga ne odslovijo. Pa berem, da vsem vam ze merijo MV. Meni ne... Tega ne razumem. Bom jutri ginekologinji vprasala... 😏🤔

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
23.4.2023 17:38:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup

Aha, super. Res upam, da ga ne odslovijo. Pa berem, da vsem vam ze merijo MV. Meni ne... Tega ne razumem. Bom jutri ginekologinji vprasala... 😏🤔

Tudi meni ga ne; zato grem jutr k drugi dr 😀👍🏻 
Saša

(odgovor članu nevergiveup)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
24.4.2023 11:36:25   
Pikcapokca
Ogtt test povisan, tak da se moram narocit k diabetologu 😒

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
24.4.2023 14:08:32   
4.mama
Pikcapokca ajoj. Kolk pa imaš cukr? Mene so danes klicali da grem jutri na cepljenje ker sem RH negativna, cukr in železo da so pa supet

Neposredna povezava do sporočila: 1415
24.4.2023 15:49:00   
ironic
Za diabetologa nič ne skrbi. Jaz mam že ves čas nosečnosti. Kak je šele meni blo. Celi obup,ker drugače sploh nimam, ne na tešče in ne po jedi, samo sem takrat zafrknila ker nisem bila dovolj dolgo tešča, pa mi je pokazalo 🙄🙄 sedaj pa si samo merim. Tudi ti boš verjetno. Gledaš samo da maš na tešče ok in po jedi. To je to. Nič drugega 😉😉 pa bo vse ok. Sicer pa imamo mi zelo nizka merila postavljena, tako da sploh se ne obremenjuj. Ker jaz sem se precej,pa sem potem videla da sploh ni tako. Pa da ti povem, normalno jem, se sploh ne pazim, tudi sladko jem. Saj je moj otrok in moja odgovornost, kaj mi bodo oni narekovali. Lahko odklonim. Zato pa... Korajžno naprej 😉😉😉🍀♥️ Jaz nisem tak paničen človek da bi šla v ekstreme, ker so že dovolj v stroki taki, kot da bi ti res narekovali smernice in bi se morala ravnati po tem. zakaj. 
Jaz sem samo proti večeru opazila da so mi tak čisto malo začele zatekati noge, ampak res malo, ne dosti. Si dam kako blazino spodaj pa je potem boljše. Drugače pa imam prav boleče gležnje, če tega ne naredim. Še katera mogoče?

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
24.4.2023 15:54:43   
Pikcapokca
Nevem kok mam, mi ni povedala. Samo da je rahlo povisano. Sej sem pricakovala glede na to, da sem ze na tesce bila na meji. Tak sam se dobra dva meseca pa bomo drzale male v rokah pa ne bo vec ta cukr pomemben 😅

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
24.4.2023 17:34:42   
Anonimen
Jz sm pa dons ful žalostna. Bila na meritvi MV (zaradi pogosto oz stalno trdega trebuha stoje in meh hojo) … in dejansko je skrajšan na 15mm. Moglo bi bit vsaj 20mm 😣😣😣 grem pa jutr na še eno mnenje, ker je danes dr dobila dve meritvi, eno slabo in eno dobro (normalno) in upošteva slabšo 🤷🏼‍♀️… rada bi bla res ziher. Dobila sem utrogestan. Me je pa čiz prestrašila, začela govorit da kako je to slabo, da to lah prej rodim, da če me bo ful na dol tiščal naj grem kr v porodnišnico… WTF res. Uglavnem, celo pot domov sem prejokala. Vem, da ni konec sveta… ampak tako sem žalostna, ker sem mogla dobesedno sforsirat tole. Osebni G mi meritve ni želel/hotel naredit, pa sem šla sama samoplačniško. Nekako sem si govorila, da bo sigurno vse OK, saj ginekolog že ve, zakaj ne izmeri… no potem pa tako :( pisala v ambulanto mojega G in ja kontrola vseeno čez 2 tedna, ko imam reden pregled (sem mislila, da bodo vseeno kaj prej me radi videli…).Tko da začenjam z bolniško, doma bom na izi.. in upam, da bo šlo BP naprej 😊🍀👍🏻
Saša

Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.4.2023 18:33:06   
Stella Marella
oh Saša, to bi tud mene vznemirilo... Kaksna skoda, da niso ze prej zmerili. Te stroke vcasih res ni za razumet. A se moramo mi sami zdravnike spilat?? Ko je treba, ne naredijo, a po nepotrebnem bi pa skos neke preiskave delali (samo, da se placa??). Sicer pa ni konec sveta, upam s tabo na boljsi rezultat, odpocij si zdaj malo, ampak po moje bo naslednjic rezultat boljsi. koliksna je bila pa tista druga, normalna dolzina MV? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.4.2023 18:39:15   
4.mama
Saša samo čim več počivaj res, moj 45mm, a se to lahko hitro obrne.
Držim močno pesti in res žalostno da si morala plačat da ti izmerijo

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.4.2023 18:55:13   
ŠeenaSanja
Še dobro da si šla samoplačniško, čeprav res žalostno, da si osebni ginekolog ne more vzeti teh nekaj dodatnih trenutkov, da bi to preveril.Čimveč počivaj in misli pozitivno 💪 držim pesti, da dobiš dobre rezultate na drugem mnenju 🍀🍀

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
24.4.2023 19:35:55   
Anonimen
Stella ja tile je čisto skregano z vsako logiko! In kličem v ZD kjer imam osebenga G, povem kaj pa kako ... pa sestra takoj reče, kako nimate meritve? Sej G vsaki izmeri dolžino (v nevem katerem tednu)?! In jaz hladno ... no jaz tega podatka nimam, če ga imate vi bi pa lepo prosila... Pol je pa neki iskala ampak ni našla očitno meritve, tako da sem 100% da res NIKOLI ni izmeril. Tisto drugo ''normalno'' meritev ni komentirala, samo rekla je, da če zmeri ''tako'' je ok, če pa zmeri ''tako'' pa ni. Misli res, joj no.

Sem se zdaj malo umirila, šla po te tablete in danes začnem. Upam, da bo vse OK. in ja, sicer ne pričakujem, da bo jutri rekla ta druga zdravnica, da pa je MV čisto OK .. ampak upam, da si bo vzela čas in mi v miru vsaj razložila kako pa kaj. Ker tole dons, je bila čisto panična (pa ni mlada ginekologinja) in kakor sem že rekla - občutek sem dobila, kakor da naj se kar pripravim, da bom šla rodit. user posted image user posted image ... nič fajn, nič fajn!

Hvala za lepe besede punce user posted image user posted image

Saša

(odgovor članu ŠeenaSanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
24.4.2023 22:38:10   
ironic
Omg, pa kaj se grejo, pa s kakim načinom govorijo in se obnašajo! Sploh se ne pusti! Bodi trdna in stroga! Kaj je z njimi narobe! 🤯👿👎 Za te tedne imaš res kratkega, ne vem zakaj te niso obdržali na opazovanju. Zdaj samo počivaj, delaj samo osnovno. Če moraš skuhat kaj, naredi nekaj na hitro. Res počivaj, niti sprehodi ne. Drži se tega teden dni, se res takoj umiri. Vem po sebi. Kak ne počivam mi kar dol zleze, pol pa počivam pa nekak se nazaj zviša. Kak je to možno nimam pojma. 100% bi vedela, če bi ti meril, ker naredi vaginalno in potem gre do zaslona, kjer označi točke da dobi mm (kot npr na morfologiji ipd). Vedela bi, ker bi tudi videla to. Pa kaj je s sestrami tudi.. jaz se ne pustim, kar pokažem kdo je tu glavni. Jaz bom rodila, moj otrok je, jaz odločam kaj ja in kaj ne, pa kaj želim. Vem, ko je tud moja taka bla, a mi ga bo potem ona financirala in vzgajala. Ne. Potem pa psst. Glavo pokonci, boš videla da boš še zdržala, ampak RES pazi in počivaj! Zdaj če ti že zdaj niso rekli, potem ne rabiš 100% obležati,ker drugače bi tak morala v bolnico, ampak kolikor se da, počivaj. In pa tudi brez naporov (dvigovanje, stegovanje, daljši sprehodi, daljša stoja,..). To ti močno odsvetujem trenutno. Vse bo dobro! Boš videla! 🍀♥️

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
25.4.2023 7:29:36   
Anonimen
Hvala Ironic 🍀 
Sem včeraj seveda mogla pisat Pušenjaku (ja vem, zmotila sem se pri zapisu, MV je dolg 15mm in ne 1,5mm… sramota jaz…) … in mi je podal čisto drugačno mnenje. Pripenjam sliko 😃🤷🏼‍♀️ zdaj si pa ti misli svoje, da so si mnenja ginekologov takooo različna. No kaj narest? Poslušala bom sebe… počivala res veliko in upala na najboljše. Aja edino za te tablete nevem kaj naj… a jih je katera že jemala oz vstavljala? 
Sašauser posted image

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
25.4.2023 8:34:51   
ironic
Ojoj 🙄🤦🏼‍♀️ skrajšan MV se vseeno smatra pri teh tednih, če je manj od 25mm. So zapisi. Pri 15mm se sumi, da se krajša in mehča,kar pa pomeni da se pripravlja za porod. Pregledali so ti, so rekli kaj, če je trd, zmehčan, odprto/zaprto? Jaz sem takrat prejela tablete, ko je bilo kritično. Iskreno povedano, se res nisem vsega držala,niti glede bakterije ko imam.. je pa res, da sem res stopila nazaj,ko sem rada v pogonu in počivala. To ti res svetujem. Ker ti sedaj še dodatno pritiska,ko so ti tedni. Nima smisla, da greš v nek riziko, ki ni potreben še. Poslušaj sebe in res počivaj. Pazi naj prepogibanje, raztezanje, dvigovanje. Glede teže ne obremenjuj telesa (vrečke iz trgovine). In boš ogromno s tem naredila! Potrebuješ počitek. Vse bo dobro 🍀♥️ samo to upoštevaj! Meni se takoj izboljša. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?