ironic
|
Omg, pa kaj se grejo, pa s kakim načinom govorijo in se obnašajo! Sploh se ne pusti! Bodi trdna in stroga! Kaj je z njimi narobe! 🤯👿👎 Za te tedne imaš res kratkega, ne vem zakaj te niso obdržali na opazovanju. Zdaj samo počivaj, delaj samo osnovno. Če moraš skuhat kaj, naredi nekaj na hitro. Res počivaj, niti sprehodi ne. Drži se tega teden dni, se res takoj umiri. Vem po sebi. Kak ne počivam mi kar dol zleze, pol pa počivam pa nekak se nazaj zviša. Kak je to možno nimam pojma. 100% bi vedela, če bi ti meril, ker naredi vaginalno in potem gre do zaslona, kjer označi točke da dobi mm (kot npr na morfologiji ipd). Vedela bi, ker bi tudi videla to. Pa kaj je s sestrami tudi.. jaz se ne pustim, kar pokažem kdo je tu glavni. Jaz bom rodila, moj otrok je, jaz odločam kaj ja in kaj ne, pa kaj želim. Vem, ko je tud moja taka bla, a mi ga bo potem ona financirala in vzgajala. Ne. Potem pa psst. Glavo pokonci, boš videla da boš še zdržala, ampak RES pazi in počivaj! Zdaj če ti že zdaj niso rekli, potem ne rabiš 100% obležati,ker drugače bi tak morala v bolnico, ampak kolikor se da, počivaj. In pa tudi brez naporov (dvigovanje, stegovanje, daljši sprehodi, daljša stoja,..). To ti močno odsvetujem trenutno. Vse bo dobro! Boš videla! 🍀♥️
|