nevergiveup -> RE: Julijke 2023 (28.1.2023 7:15:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BeautifulButterfly Ja, na nuhalni je lepo suvereno rekla, prvo da ne more z zagotovostjo potrdit ampak lahko pogleda kaj se ji bolj zdi in je res prepricljivo rekla, da bolj zgleda, da je fantek. Potem vprasala, kaj si zeliva. In to sva bila v Dravljah k mi je deset__letje nazaj pravilno napovedala za oba! In to so znal ze deset__letje nazaj napovedat, zato mi je cudn da bi zdaj falila, je pa seveda cist realno mozno ja, zakaj pa ne. Sej NS ni tok zanesljiv glede spola. To je pregled za cist druge stvari, ne pa spol. Klic iz P: Po telefonu je prvo preverila, ce sem prava, nato rekla, da so rezultati super, da je vse OK, stevilk ni povedala, da dobim rezultat cez 4 dni in da ne rabimo nic skrbet, da je OK. Potem je skor rekla nasvidenje in jaz seveda ce lahko vprasam, ce kaj pise glede spola, ce.so to ugotovili. Je rekla, da ja, ce zelim vedet in jst seveda jaaa prosim. In rece: puncka je. Jst pa cist v soku: Puncka, res, ste prepricana. Pa potem pade v sok ta sestra in me spet zacne sprasevat sej ste vi ta in ta in rojena takrat in takrat. Pa jst ja ja to sem jaz. Pa ona pol v smehu, ja pol pa ce ste to vi, pricakujete puncko. Pa jst aha ok super hvala. In potem ona: ja, kaj so vam pa na pregledu rekli? In seveda povem, da na NS je videla fantka. Nadaljujem v smehu, da ze odtakrat naokol gledam modre stvari za kupit. In zacne, da mi res predlaga, da na naslednjem pregledu naredijo UZ, da preverijo ce je res fantek. In jst se bolj v soku, kako to mislite, a ni ta pregled vsaj glede spola 100%??? Pa ona spet, da res da boljs da preverijo ali je mogoce res fant in ne puncka. Pa jst se enrkat, ja ani ta test zanesljiv. In kr ni mogla mi potrdit, da ni al da je zanesljiv, kot da ne sme al kaj ampak da naj vseeno preverijo. In pol sem jo nehala morit, se lepo zahvalila, ker vazn je da je otrok zdrav, tud ce je puncka. Danes pa ze cel dan berem razlicne objave, tud na Pusenjakovem forumu, da se znajo pri spolu zmotit. Vecinoma sem videla napako, da napovedo puncko, rodi se fant. Obratno nisem videla! Torej da napacno puncko napovedo. Ma nevem.... se vprasalnike sem izpolnjevala, tam 20 vprasanj in res 18/20 odgovorov je kazalo na znake za fantka. Kaj je res bomo ocitno videli ko pride ven, ce se ne bo videlo zdaj cez 8 dni na pregledu, ki ga imam pri moji G, ali na morfologiji ali pa ce bom sla kam na samoplacniski UZ za potrditev spola? Ker ne morem celo omaro v roza ali v modro opremit in da je pol lih kontra :) Tok denarja da bi pol menjala vse oblekce in posteljino in dekce in dudke in flaske in copatke in igracke in vse nimam. Aha, razumem... Ker meni vedno na NS najprej povejo, da to še res ni zanesljivo in ti moram reči, da je dvakrat držalo, dvakrat pa ne 🙃😉 So mi pa res vedno rekli, da počakam raje na naslednji UZ! Tokrat na NS so mi rekli, da je lahko ali eno ali drugo in se res zelo slabo vidi (niše spolnega organa takrat in ugotavljajo po sečnici)... Skratka, na UZ po NS v 15. tednu mi je pokazala lulčka pa je rekla, da to je pa res zelo težko karkoli drugega... Jaz ful upam, da res, ker se sin noro veseli, da ne bo več edini fant v družini 😉💙 Obe hčerkici sicer navijata za punčko, ampak sem jima rekla, da onidve ena drugo že imata, ampak vem, da se z bedarijami zdaj ukvarjam... Kaj pa naj delam? 🤣🤣 Mi je pa ful hecno, da sta oba starejša bolj temna, ta zadnja punčka pa čist blond in se zdaj sprašujemo vsi kakšen bo ta 🤣😅
|
|
|
|