Stella Marella -> RE: Julijke 2023 (22.12.2022 22:21:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna10 Cer srecke nosecke!!Jaz sem bila kar orenk odsotna s foruma, imamo " veseli" december, bolezni ni da ni, + slabosti..in se samo ne uspem pobrati skupaj..v ponedeljek sem imela prvi pregled, vse super, srcek bije. Edino bi naj po M takrat bila 7+6, po UZ pa naj bi plodek bil vecji za 4 dni, ampak je rekla ginek., da nebo komplicirala in mi zaenkrat pusti pdp 1.8. (upam, da lahko vseeno ostanem med vami). Je bila ocitno toliko prej O, ker me je vprasala, ce sem ziher mela M, kot sem navedla..no samo, da je vse ok. Nuhalno imam 16.1., naslednji pregled pa takoj dan kasneje. Nisem zmogla toliko spremljati vas vse,upam, da str dobro vse💗Aja, eno vprasanje. A je keri mogoce bilo slabo zaradi folne? Da je dejansko gor prisla, da ji je zato slabo? Vem, da se vsaka N med sabo razlikuje, vendar ne prvic pa ne drugic nisem mela niti trohice slabosti, pa pila isto folno kot zdaj (elenatal)..Lepo nocko zelim! cestitke za uspesen prvi pregled 👍 glede folne kisline je cisto mozno, ja. raje jo vzemi zvecer pred spanjem. al pa kaksno drugo vrsto? ti dodatki znajo bit kr j***, ja. moj sinko je dostkrat bruhal, ko sem mu dala vitamin d (kot dojencku). seveda pa vsi zdravniki zanikajo povezavo 🙂 meni je drugace proti slabosti pomagal pritisk na akupresurno tocko na zapestju (tudi zapestnice ali oblizi) in pa homeopatske kroglice.
|
|
|
|