|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
10.11.2023 13:46:31   
Happytime
Živijo punce, da se še jaz javim....čisto sem paf...Danes smo imeli pediatra 3 mesec in jahhh teža ni ok...je popolnoma na spodnji meji tako, da morava v bolniànico z malim...Ima 61cm pa 4950g. Cepili smo se, malo je pojokcal ampak se je super držal.Sem pa čisto na tleh kaj mu je...meni se zdi tak vesel otrok, pa da se igra in spremlja vse okoli sebe...Ja Saša jaz sem pisala, da se samo nosi...cca. dva tedna nazaj celo večkrat na dan zdrži po 15min v gugalniku...drugače pa večina na rokah...pa ga 100_x_ na dan odlozim na igralno podlogo, pa v voziček, pa pojstla, pa gugalnik, nosilka...ampak roke so tiste ki so za naša ušesa zdravilo😁😊
Res se sprašujem kaj je narobe, ali nimam dovolj mleka, ali ni dovolj hranilno...ker dejansko ga še črpam. Tako da mleko je samo kje je težava da kile ne gredo gor..


(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   RE: Julijke 2023
10.11.2023 14:01:53   
Ypsilon
Happytime, virtualen objem! Sklepam da bosta vagala obroke 24ur, da vidijo koliko poje in potem dalje. Smo dali skozi, mucno :(

Smo pa s tezo in starostjo skoraj na istem, dolzino verjetno tudi. Ce rabis rect kaksno izven foruma za se spihat, pomirit itd. samo reci. Vem kako zelo se pocutis osamljenega v tej situaciji.

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   RE: Julijke 2023
10.11.2023 17:32:46   
Stella Marella
happytime, drzi se! naj vaju cim prej porihtajo in ugotovijo vzrok. res cudno, ce pravis, da dovolj pije in imas dovolj mleka...

pri naju še vedno ni jasno, kaj je narobe... alergijo smo vceraj lahko zavrgli, vsaj to. dobil je zdravila za refluks. takoj potem je bil kot nek drug otrok, skorajda ne za prepoznat! lahko sem ga dala na tla, v lezalnik... vse bilo ok! potem pa ponoči spet katastrofa. nic od spanja, samo premetavanje. danes pa spet sam jok. bruha sicer manj, ampak se vedno... tak utrujen mi deluje... ahhh pocasi se mi ze mesa. ypsilon, tako kot pravis - v vsem tem se počutiš res osamljeno... 
ypsilon, a  pri vaju so zdravila takoj zalegla? a zdaj je alergija na KM pri vaju izlocena, al kako ze? 

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
   RE: Julijke 2023
10.11.2023 17:48:24   
Ypsilon
O stella, sem upala, da ste resili s formulo, ko nisi nic vec napisala. Socustvujem! Pri naju je simptomatsko potrjena alergija (izpuscaj na navadni formuli, kri na blatu, slabo pridobivanje). Zdravila bova prenehali jemat v kratkem, pa bomo videli kako bo. Katera so vama pa dali? Na blatu je se vedno prisotna kri, ampak je se premalo casa na HA formuli za poln ucinek. Sicer moja ne bruha, vse pozira nazaj. Samo obupno se slini se vedno oz. "poliva" prozorno tekocino brez znakov mleka v njej. Je pa videti, da jo prebava manj muci zadnje dni (trkam na les).

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
   RE: Julijke 2023
10.11.2023 17:56:48   
Ypsilon
Aja, glede zdravila. Ne vem ali je naredilo razliko to, ali urnik hranjenja, da je nisem nonstop poskusala pristavljati zaradi strajkanja. Sicer baje traja par dni za poln ucinek, instant rezultata ni za pricakovat. Se je umirila takrat, zacela malce bolje spati cez dan. Doma, ko smo sli z dojenja v kompletu na navadno formulo pa se je spanje cez dan spet poslabsalo. Sicer pa zdravilo baje ne preprecuje bruhanja/polivanja, le vsebina ni vec pekoca.

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
   RE: Julijke 2023
10.11.2023 18:29:48   
Stella Marella
a tako. potem sva ocitno dobili ravno obratni diagnozi/rezultat... upam, da se ji bo kmalu dokoncno izboljsalo stanje! ni hujsega, kot ko ne veš, kako bi otroku pomagal. vsaj prebava je boljse, dober znak. jaz sem mojemu potem vceraj dala AR, ampak ni to to... tako gosto, potem ga je se prebava hecala, pa blato je bilo danes obup. grem nazaj na 1. ja, zdravnica je rekla, da lahko traja 2,3 dni, da bo ok. samo vceraj sem se ze tako veselila, ker je bil kar naenkrat cisti dobrovoljcek. zdravilo je antramups (omeprazol), tvoje tudi, sklepam? v pon imava spet pregled. samo strah me je, kaj bo oz. kaj sploh lahko se naredijo, ce ne bo ok. gastroskopija, pa te neke cevke cez nos, al kaj... sploh nocem vedet... 😟

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
   RE: Julijke 2023
10.11.2023 21:23:56   
Ypsilon
Drugo genericno ime, ampak isto zdravilo ja. Zamesajo suspenzijo v lekarni. 
To se pa nikoli ne naucim da nikoli in nikdar ne googlat simptomov. Se napsihiram do amena z grozljivimi zgodbicami. Ceprav mislim, da pri teh tamalih so te invazivni postopki res zadnja skrajnost v katero grejo. Tudi ne vem ce je smiselno potrjevat refluks, za tisti cas da ga prerastejo je verjetno manj bolece dajat zdravila.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
   RE: Julijke 2023
11.11.2023 1:26:08   
Happytime
Ja Yipsilon z veseljem se povežem s teboj, da mi malo poveš kako vse to izgeda v bolnici in to merjenje hranjenja 24ur...

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
   RE: Julijke 2023
11.11.2023 7:34:52   
Ypsilon
Happytime, sem ustvarila zacasen mail: phiphurucl@memeil.topPoslji mi kontakt, pa se to javim. Stella, tudi ti dobrodosla. Da ne bomo naspamale cele teme in koga se odvrnile od tega, da bi imel otroke :''D

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
   RE: Julijke 2023
11.11.2023 20:27:58   
Ypsilon
Hm, tale throwawaymail ocitno ne sprejema poste. Sem si poslala testno sporocilo, pa ne pride skozi. Ima katera kaksno boljso idejo?

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
   RE: Julijke 2023
11.11.2023 20:56:14   
Happytime
Živijo...jaz sem ti pisala. Lahko mi napiseš na tjasa.box@gmail.com

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   RE: Julijke 2023
14.11.2023 19:55:54   
ironic
Ojoj, kakšne težave imate nekatere... Potem pa jaz mislim da kak je moja tečka, ve pa tolk resno. Mi je prav žal. Kako ste vse? Je pri kateri kaj boljše? Kako so otročki? Pošiljam velik objem 🐞❤️🍀

Moja je načeloma vredu, vse ok. Igralno podlogo sem dala v dnevno in je končno na tleh, v njeni sobi pa cela panika. Tak da končno pasemo kravice, jih kr sama, dela obrate.. hoče pa se mi posedat in se začet plazit. Malo sem ji pomagala in cela navdušena da zdaj skoz probava.. glede GH je niti malo ne zanima (pa sva na AM), ne kaže nobenega interesa... Zdaj moram nabavit stolček z naklonom da lahko začnem nazaj kuhat,ker oni BabyBjorn mi ni več ok, pa sploh gor na mizi ni najbolj varno več... Drugače pa zna bit tak tečna in naporna da joj. Pač hoče nekaj v tistem trenutku in konec, cela panika in jok, vik, krik... Noro.. še vedno sva bolj sami tak da mi je včasih res filter čist poln in bi kr v službo šla. Res res je naporno ko nimaš ene ure na dan za sebe... In to že 5 mesecev.. upam da pride boljše obdobje,ko bova tudi prav vozičkali, šli na kavico... Zdaj sva samo na sprehodih, ker vedno če grem na kavo sva atrakcija 😁 Pa.. tašča povedala da če bo videla kaj da ni ok, da bo kr povedala, jaz se pa naj sama odločim kak bom to sprejela. Itak mi je spet počilo. Joj, te tašče. Upam da jo bo mrzla zima mal k sebi spravila... Ah...

Težavo imam pa z vrtcem... Dala bi jo vpisat julija. Ampak ne, ne sprejemajo.. je katera iz Mb in bo dala pred septembrom? Ker jaz se moram še za dopuste zmenit,te bi se sred avgusta vrnila, ampak varstva nimam... Baje je kombiniran oddelek in ne uvajajo niti pa nevem kaj.. če ne druga upam da mi privat čez poletje vzamejo, ampak je definitivno potem ne uvajam, ampak kr dam tja. Itak bo že navajena.. kak imate ve glede tega?



(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
   RE: Julijke 2023
15.11.2023 12:13:28   
Anonimen
Upam, da ste vsi zdravi 🍀 mi pa imamo COVID :( Najprej je mali zbolel iz sobote na nedeljo, vrocina 38,5 najvisja. Srce se mi je trgalo kako me je skrbelo. Pa je bil potem v ponedeljek ze boljsi, sedaj pa je tudi OK, samo poksaljuje. Je pa moj cisto oblezal, jaz seem za enkrat se v redu. Upam, da pregruamo cimprej in pustimo to za sabo. Prva viroza, vrocina je res najhujsa.
Cuvite svoje soncke, zdravje najbolj pomembno ❤️
Sasa

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
   RE: Julijke 2023
15.11.2023 12:57:04   
Happytime
Živijo....Ojoj Saša upammm da boste hitro ok. Pa da le s čim manj težkim počutjem. Tko kot si rekla, se je treba čuvat sploh zdele ko ao viroze in vse na pohodu.
Jaz se preveč ne bom hvalila da nebo prehitro konec veselja.
Prosila sem da naju ne dajo v bolnico in ta teden pridno jeva jeva jeva...v petek imamo kontrolno tehtanje in mora pridobiti v enem tednu 200g in pol naju nebodo dali naprej.
Tako da sem mu začela po 3x na dan po dojenju dodajati AM. In otrok se je spremenil...več čeblja, celo zaspi čez dan kaj, manj sicer kaka kot prej. 
Imam kar malo slabo vest, očitno mi je primanjkovalo mleka. In sedaj ko dodam je mali čisto drug.Tako da mislim da nebo drugega kot to...upam da ga nisem stradala...res ni pokazal da bi bil še full lačen po dojenju.
Vsem želim vse dobro in prijetno cartanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
   RE: Julijke 2023
15.11.2023 21:54:21   
Stella Marella
oh jej, tako mali, pa ze covid dal skozi. samo, da ni blo hujsega. moj je tudi zdaj poleg vseh tezav še nek virus staknil (bruhanje, driska, vrocina), tako da sploh ne morem reci, ce tista zdravila proti refluksu pomagajo, ker itak bruha. v glavnem, veselica 🤯 pr zdravniku sem ze vec kot doma 🙈 ampak enkrat bo tudi tega konec, a ne.

happytime, drzim pesti, da vama uspe. srecno 🍀

ypsilon, kako sta? nekaj me še zanima. kako tvoja zaspi, zdaj odkar imata te probleme? a zvečer zaspi ob flaski al pocakas kakšno uro po hranjenju, da je spet ne muči? ker moj cez dan zaspi le v nosilki trenutno. zvečer nama pa tudi nikakor ne uspe brez nosilke. ko sem polno dojila, mi je zmeraj na joski zaspal. zdaj ga pa itak zvija po hranjenju... tako da vcasih traja nenormalno dolgo, da zaspi. prav katastrofalen ritem imava. 

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   RE: Julijke 2023
16.11.2023 13:02:42   
4.mama
Pozdravček mamice. 
Happytime super da je bolje ko ti je AM, Jaz če bi dojila bi bila na istem kot ti, ker moja poke 60ml potem čez pol ure še 60ml in čez pol ure še 60ml. Tako da hranjenje z mlekom trans 1,5 ure. Držim močno pesti za jutri🤗
Midve sva začele z gosto hrano in res rada je. Ko vidi da ji dajem slincek je vsa srečna. Sem ji Pa banano dala in kašico za nešat z vodo od Hippa. 
Ironic Jaz imam 4mums in he še vedno rada v njem, za hranit sem ji pa vzela od pegperego Tatamia in je super, ker se v njem tudi igra in zaspi.
Naša zelo izgublja laske ima sedaj full cudno frizuro, spredaj in ob strani plešasta odzadaj goste črne laske . 

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
   RE: Julijke 2023
16.11.2023 18:04:03   
Ypsilon
Stella, spat jo dam vsaj pol ure po hranjenju. Cez dan relativno dobro zaspi, enih 40 min kar spi v kosu. Ce se bolj naje pa zna se dlje. Ampak zadnje dni mi spet nekaj slabse je, spet nisva napredovale na tezi, dohtarji itak ne vejo kaj naredit z nama. Sumim da sem jaz kriva, ker sem jo od zivcnosti malce forsirala s flaso in odpor je tu. Pa menjava formule, ker so te HA pac res zanic. Drugace je glede na vse tezave cez dan neverjetno zadovoljna, se igra pod lokom, ful maha po igracah, debatira, pase kravice, ce jo ujamem da je dobre volje tik pred obrokom. Ampak na pregledu v zd gledajo samo vago, otroka komaj pogledajo. Kako sta vidva?

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
   RE: Julijke 2023
16.11.2023 22:40:45   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: Ypsilon

Stella, spat jo dam vsaj pol ure po hranjenju. Cez dan relativno dobro zaspi, enih 40 min kar spi v kosu. Ce se bolj naje pa zna se dlje. Ampak zadnje dni mi spet nekaj slabse je, spet nisva napredovale na tezi, dohtarji itak ne vejo kaj naredit z nama. Sumim da sem jaz kriva, ker sem jo od zivcnosti malce forsirala s flaso in odpor je tu. Pa menjava formule, ker so te HA pac res zanic. Drugace je glede na vse tezave cez dan neverjetno zadovoljna, se igra pod lokom, ful maha po igracah, debatira, pase kravice, ce jo ujamem da je dobre volje tik pred obrokom. Ampak na pregledu v zd gledajo samo vago, otroka komaj pogledajo. Kako sta vidva?



super, da je tako zadovoljna. ker jok te takoj še bolj napsihira, vsaj mene. katero  AM pa dajes zdaj? mojemu je bilo kar vsec tisto sojino mleko, mogoče imate v Slo kaj podobnega? kaj pa AM iz kozjega, a lahko? tega imajo ponavadi tudi radi in ni (tako) alergeno (slisala od drugih mamic z isto izkusnjo). jaz sem zdaj sla nazaj na cisto navadno 1, zaenkrat je ok, upam, da lahko ostaneva na tem. drugace virus je ze boljse, kar se tice refluksa tudi. sicer še vedno zelo poliva (ne pa vsak dan isto, ne razumem...), je pa zdaj (danes; trkam...) zelo dobre volje. edino, kar nas trenutno muci, je spanec ponoci. nekje v drugi polovici noci se zbuja, premetava, dviguje roke v zrak, brca, skratka ne more zaspat in mi z njim tudi ne. danes smo bili budni ze ob 3:30h. problem je, ker ima zamasen nos od te kisline in slišno hrope. baje da bi moral omeprazol v roku enega tedna stanje popravit. bomo videli. a tebi tvoja zaspi v postelji al mora bit pokonci, v nosilki? 

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
   RE: Julijke 2023
17.11.2023 7:36:18   
Ypsilon
Dajem aptamil adc. Moja sploh ne poliva, samo slini se obupno. Ampak niti ne poje toliko, da bi imela kaj polit, v tem je problem :(
Formul ne upam menjat, ze tako smo zamenjali en kup stvari, se mi zdi to samo se slabse. Bi pocakala vsaj 2 do 3 tedne, preden karkoli spreminjam.

Hrope pa v glavnem zjutraj, ko se zbudi. Ko se izkaslja cez dan je boljse. Zaspi pa zvecer sama v posteljici, edino dudo ji moram dajat, ker si jo zbija iz ust. Cez dan jo pa nosim v narocju dokler ne rata matasta, potem jo se budno premaknem na sredo najine postelje in pocakam z njo da zaspi.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   RE: Julijke 2023
17.11.2023 13:36:12   
Happytime
Živijo punce...Evo midva iz kontrole pri pediatru in je sedaj preveč pridobil v enem tednu. Ker imam očitno še vedno veliko mleka, moram sedaj dodatni cisto malo po 30ml/obrok po dojenju ene 3x na dan🙈V enem tednu smo iz 4960 prišli na 5310.Kontrola ponovno čez 2 tedna😊Rekla je pediatrinja očitno je vse vredu😁Nikol ni prav😁🤣
Upam da so vaši sončki vredu.❤️

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   RE: Julijke 2023
17.11.2023 19:31:38   
Stella Marella
hey super happytime, to so pa dobre novice! le tako naprej. smesno, res, še nisem slisala, da bi kdo "prevec pridobil" 😄

oh super, ypsilon, da tvoja tako sama zaspi. mojga prevec refluks heca (oz. bolj zamasen nos zaradi refluksa), da bi lahko sam leže zaspal... no ja. upam, da ni prepozno za spremembe, ampak trenutno mi je bolj pomembno, da prej zaspi... ker sem sama cisto fuč. se zelo veselim bolj "normalnih" casov 🙂

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   RE: Julijke 2023
17.11.2023 22:57:58   
ironic
4.mama evo tak je bilo pri nama, nonstop bi bila na meni takrat. Mogoče pa sem imela preveč prednjega mleka, da je res bilo več vode kakor mleka? Ker ko pa sem začela dodajati je tudi moja kakor pri Happytime bila čist druga. Tak da je to takoj pokazatelj. Sedaj sem se popolnoma pomirila s tem, ker saj AM niti malo ni napačno, samo itak morajo to v javnosti tako predstavljat. Ma kje bi ji jaz lahko dala tolk vitaminov, mineralov ipd.. ma kaki...

Sva opravili prvo cepljenje (ker sem zamikala), pa je bilo vse bp. Samo malo zajokala, pa takoj utihnila, nič stranskih.. upam da bo pri drugi dozi enako.

Sem pa jezna glede vrtca. Ga ne dobim. Je katera iz Mb in bo dala pred poletjem oziroma pred sept v vrtec? Mene zavračajo, češ da ni uvajanj prek poletja ker so tudi kombinirani oddelki, ali pa češ da za njo ni prostega mesta (čeprav sem šla v en vrtec ki mi ni ok, ampak da bi jo dala tja do sept) pa reče to... Ampak je prosto za letnik ''22, za njo pa šele od sept dalje... In sploh ne vem kako bom, kr nimam varstva.. noro. Kako boste same?

Samo naj vam bodo žabice zdrave 🍀🍀🍀❤️

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
   RE: Julijke 2023
18.11.2023 8:27:15   
Stella Marella
ironic, to zna bit kar tezavno, ja. v tujini je tudi praksa, da ne uvajajo poleti. a od septembra dalje bi pa dobila normalno? kaj pa ce poisces privat varstvo za tista 2 meseca? al pa ce jo lahko ze maja, junija das v vrtec? 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
   RE: Julijke 2023
18.11.2023 13:33:39   
Anonimen
Mojbog kaj pa tale noc… zaspal normalno ob 20h. Potem pa zbujanje na 2h celo noc, celo noc! Pa skozi visel na joski. Sem mislila, da se mi bo kr odpeljal. Tega se nikoli ni delu… jz nevem, a je obcutljiv po tem ko je bil bolan ali kaj… ampak tudi cez dan - se doji, in se ne odstavi sam, ampak zeli kar dremat gor pa zizat. Tega tudi ni pocel, zanj je bilo dojenje samo hranjenje….in pop ga jaz odmaknem in se jezi. Pa tudi cez dan mi ful slabo spi odkar je zbolel.. tako po 20-30mim samo…  Upam, da pridemo cimprej nazaj v “normalo”. Pa ful nama manjka vozickanje, upam da tudi njemu. Bova verjetno jutri sla ven, nisva bila ze teden dni :S 
Norisnica. 
Sasa

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
   RE: Julijke 2023
23.11.2023 9:08:32   
Anonimen
Ste vse polno zaposlene user posted image

No pri nas je zadnje dni nočno spanje obupno. Kmalu potem, ko zaspi zvečer, se začne zbujat, sploh ne štejem več kolikokrat se mi zbudi na noč. Počasi obupujem, se ponoči jezim, moj pravi, da mora v službo, jaz pa sem doma ... in znorim še bolj, otrok potem še bolj joka. Uglavnem, vsaka noč mi je tako naporna, toliko jeze čutim ... čez dan še gre. Nevem pa kaj se to dogaja ponoči. Prej je lepo spal, zbudil se 2-3x pojedel in zaspal, ... sedaj ga hranim še vedno 2-3x, edino če fejst joka še ponudim vmes, ampak se ponavadi samo carta. Včasih ga kar pustim v sredini, ker enostavno ne morem več tega vstajanja na 10 min in nošenja .. pa ko bi vsaj potem zaspal. V sredini je pa itak kot kralj čez celo sredino in kjaz potem na tistih 10 cm ... pa še vame rine skozi oz jogi visi, ker sem bila celo nosečnost krava in se je naredila luknja.
Nevm, spalna regresija, zobje (ki jih še ni) ... ali kaj se dogaja, ampak privrejo v meni čustva za katera si ne želim, da so prisotna,... lahko bi rekla, da ne maram osebe v katero se včasih spremenim ... težko je. Sploh, ko so okrog tebe same mamice, ki imajo zlate otročke, pa še hvalijo se ...

Imela sem patronažno včeraj, malo glede GH povedala, Pa še stehtala mi ga je. Tema na oči padla res... pediater mi ga je v začetku oktobra tehtal (vedno v plenici in bodiju in potem kao on odšteje... ma my ass) no in je bilo kao 6700g, včeraj pa nagec 6900. Halo??? .... pomoje pediater sploh ne odšteva ali pa nevem kaj ... ker tako malo zih ni dobil.Je tudi patronaža rekla, da ji deluje čisto ok, še mišelinke ima po nogah, rokah ... da lačen sigurno ni. Ampak ta pediater ... to je za znoret. Pomoje ga bomo hitro menjali.... aja pa na naslednjem pregledu bom vztrajala, da ga tehta nagca.

Saša


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?