ironic
|
Pa saj ko bodo večji oziroma sčasoma bo vedno boljše in lažje. Že zdaj jaz vidim, ko bo počasi že 5m stara. Res razlika med 4 in 5. Res. Zdaj je skoz v eno glasna, čeblja res v eno, se krega ali samo pogovarja in vriska. Joj, to gre tako vriskanje, res tisto tapravo in smeh. Ma kak ti ne bi potem to bilo v veselje ❤️❤️ Imam pa problem. Zvečer zaspi, jo odložim in evo, čez 15min sovica. In spet na novo. Enmal poje, se uspava ampak potem res spi. Ne vem zakaj se mi zbudi za vsako, prej se ni. Kar tako, iz danes na jutri.. Saša, hakka je svetovna res! Jaz nisem načrpala nič kaj, oziroma sem tak črpala da me je že bolelo. Pač nikak mi ni ustrezalo,. nobena črpalka, na hakki pa vedno priteklo res res dosti. Za vsako sem si kak sem čutila da imam trdo, napeto... Pa ker sem imela res precej prednjega mleka, da sem si vedno še prej tist iztisnila. Saj to sem potem tudi razmišljala.. da mogoče sem imela res preveč prednjega? Da se zato mi ni nasitila in vedno bil jok? Je to tudi možno? Pa mene to dojenje še kar. Nevem.. tak lepo je bilo, res lep občutek. In skoz mam občutek da bi lahko dojila, pa so me po domače povedano napizdile da nimam dovolj oziroma vredu. Če sem še 2 tedna nazaj iztisnila nekaj pravega mleka. Mislim halo? Samo kaj ko ne gre črpat. Nič kaj ne priteče. Joj, tiste ko imate nosilke.. dajte mi prosim povedat kako svoje bejbije oblečene pozimi, da greste ven na sprejod z nosilko ali pa npr da bi se po božičnem mestu sprehajalec, kranjski Gori..? Sem ravno danes zasledila objavo in češ da čim manj ker se od nas grejejo, samo nogice.. pa kak sebe obleči? Češ da tisto jakno tak imet da lahko še otroka zapreš? Ker nimam nobene tolk vlke? Sem pa vzela kosmaten zimski pajac, ampak res debel in topel (krznen v bistvu). Taki kjutek ❤️ampak zdaj bi naj to bilo preveč toplo..? Glede odnosov s partnerji.. no nama je enmal pokalo, ker se je on oddaljil.. zaradi poroda, tud mene dal na "hladno".. mislim pač kot moški, nevem kateri sčasoma ne bi? Pač tak... No potem je povedal da enostavno rabi čas ker pač je bil poleg pa marsikaj videl in da mu je tak tak pa tud ni mogel verjet da je vse ok z menoj.. pa še tudi to, da sva povečini sami, ker on dela podaljšalo, da dlje ostaja ali pa še dodatno dela.. in je res pravo breme, zato pa mi je včasih živec počil, pa ni bila mala popolnoma nič kriva. Mislim, saj je šele bejbi, ampak saj same veste, ko ti je enostavno preveč, res tist vrh, pač poči. Ker 24/7 jo imet je res res napor, zdaj sicer res dost lažje, ampak prej omg.. pa še obdobje jokavosti... Mislim da res moški nimajo pojma kaj dajemo ženske skoz. Ni porodniška za uživanje
|