|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
28.10.2023 23:41:10   
ironic
Jaz sem jo želela dati kasneje, pa je bila tolk utrujena da sem rekla da nima smisla. Pojedla ravno 15ml in že spala. Čez pol ure pa zbudila. To mi dela že 4 dni, prej nikoli.
Sem brala, da ni to spalna regresija po pravem, ampak da so sedaj na odločilnem mejniku - da se začnejo obračati. Da je obrat tisti glavni in da to ves čas procesirajo in vadijo 🙂

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: Julijke 2023
29.10.2023 1:31:37   
Anonimen
Ironic saj kot sem jaz brala - spalna regresija pri tako malih itak ne obstaja. To se samo tako kao rece. Sem poslusala ena predavanja - v casu med 2.-5.m se jim spremeni spalni ritem in gredo iz dveh faz spanja na 5 faz (ce se ne motim) in to je ubistvu to, kar jih “zmoti”. + nove vescine, ki se jih ucijo in potem vadijo ponoci.Pri enih da gre ta sprememba iz dons na jutri in se zelo opazi, pri enih pa je menda zelo pocasna in se je sploh ne opazi. 
Jaz sej ga dala spat normalno ob 20h, pred tem je jedel in kar zraven zaspal. Niti kupcka nisva uspela podret. Spi pa danes v veliki novi posteljici na drugi strani sobe, ker je pac samo tam prostor. Spal je do 1h 😍 zdej pojedel in nazaj spi. Jaz si pa s haako malo crpam; ker sem imela par dni nazaj kar problem - se mi je ena stran naredila zatrdlina in me je ful bolelo; sem k sreci uspela sanirat isti dan… in me je sedaj ful strah, da se ponovi. Je pa joska ze bolj polna in trda pa raj nebom resikirala. 
No ce se navezem na uro - verjetno ga bom dajala spat po novi uri oz bomo to spremembo probali ignorerat. Problem bo samo, ker bo zjutraj pac se budil prej… ampak mogoce pa sploh nebo neke panike. Si jo menda sami naredimo :P
Nocko, Sasa

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
   RE: Julijke 2023
29.10.2023 21:07:53   
ironic
Pa saj ko bodo večji oziroma sčasoma bo vedno boljše in lažje. Že zdaj jaz vidim, ko bo počasi že 5m stara. Res razlika med 4 in 5. Res. Zdaj je skoz v eno glasna, čeblja res v eno, se krega ali samo pogovarja in vriska. Joj, to gre tako vriskanje, res tisto tapravo in smeh. Ma kak ti ne bi potem to bilo v veselje ❤️❤️



Imam pa problem. Zvečer zaspi, jo odložim in evo, čez 15min sovica. In spet na novo. Enmal poje, se uspava ampak potem res spi. Ne vem zakaj se mi zbudi za vsako, prej se ni. Kar tako, iz danes na jutri..

Saša, hakka je svetovna res! Jaz nisem načrpala nič kaj, oziroma sem tak črpala da me je že bolelo. Pač nikak mi ni ustrezalo,. nobena črpalka, na hakki pa vedno priteklo res res dosti. Za vsako sem si kak sem čutila da imam trdo, napeto... Pa ker sem imela res precej prednjega mleka, da sem si vedno še prej tist iztisnila. Saj to sem potem tudi razmišljala.. da mogoče sem imela res preveč prednjega? Da se zato mi ni nasitila in vedno bil jok? Je to tudi možno? Pa mene to dojenje še kar. Nevem.. tak lepo je bilo, res lep občutek. In skoz mam občutek da bi lahko dojila, pa so me po domače povedano napizdile da nimam dovolj oziroma vredu. Če sem še 2 tedna nazaj iztisnila nekaj pravega mleka. Mislim halo? Samo kaj ko ne gre črpat. Nič kaj ne priteče.

Joj, tiste ko imate nosilke.. dajte mi prosim povedat kako svoje bejbije oblečene pozimi, da greste ven na sprejod z nosilko ali pa npr da bi se po božičnem mestu sprehajalec, kranjski Gori..? Sem ravno danes zasledila objavo in češ da čim manj ker se od nas grejejo, samo nogice.. pa kak sebe obleči? Češ da tisto jakno tak imet da lahko še otroka zapreš? Ker nimam nobene tolk vlke? Sem pa vzela kosmaten zimski pajac, ampak res debel in topel (krznen v bistvu). Taki kjutek ❤️ampak zdaj bi naj to bilo preveč toplo..?

Glede odnosov s partnerji.. no nama je enmal pokalo, ker se je on oddaljil.. zaradi poroda, tud mene dal na "hladno".. mislim pač kot moški, nevem kateri sčasoma ne bi? Pač tak... No potem je povedal da enostavno rabi čas ker pač je bil poleg pa marsikaj videl in da mu je tak tak pa tud ni mogel verjet da je vse ok z menoj.. pa še tudi to, da sva povečini sami, ker on dela podaljšalo, da dlje ostaja ali pa še dodatno dela.. in je res pravo breme, zato pa mi je včasih živec počil, pa ni bila mala popolnoma nič kriva. Mislim, saj je šele bejbi, ampak saj same veste, ko ti je enostavno preveč, res tist vrh, pač poči. Ker 24/7 jo imet je res res napor, zdaj sicer res dost lažje, ampak prej omg.. pa še obdobje jokavosti... Mislim da res moški nimajo pojma kaj dajemo ženske skoz. Ni porodniška za uživanje 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
   RE: Julijke 2023
30.10.2023 7:50:53   
Anonimen
Ironic, glede spanja nimam ideje :) verjetno so to ene njihovih mnogih muh, ki jih bomo se dozivele :) manj kot tuhtamo zakaj in cemu, boljse bo. Nevem, tako se jaz tolazim, mi je pa tudi grozno zoprno to…Sploh ker je eno obdobje tako, potem pa iz danes na jutri drugace. Jaz sem pa ful rutina clovek.
Zdaj ko se je ura obrnila je spet drugace. Vceraj je sel spat “ze” ob 19:30 in itak 23:15 budnica, jest in spat dalje. Potem pa spet ob 3h ponovimo in od 5:30 dalje se je pogovarjal v posteljici…. Sva ustala ze ob 6h.. Ja in me moti… jaz sem sla spat ob 22h in sploh se zaspala nisem, se je ze zbudil. Pa je prej tudi spal prvo rundo dlje… nimamo kaj :) kaj vse nas se caka 🙈 … jaz si recem to je odlicno, eno se budijo vsako uro. Kako so vasi preziveli menjavo ure???
Pri nas sevedno “tezave” z zelenim kakcem + bolj tekoce…. ze 14 dni… vprasala 2 pediatra in oba pravita, da ni nic posebnega. Ampak odkar kaka tako, ga je treba vecino noci previjat po 2x … in itak zato tudi ne spi dobro, ker ga skos kaj napenja oz karkoli pac.
Za nosilko tudi mene zanima - 2x sva sla je bilo OK, samo meni ful vroce, tko da pomoje tudi njemu. Imela sem ga pa v kratek bodi, dolg bodij, jopica. Hlace, nogavicke in se ene nogavicke cez. Cez glavo kapuca ali kapica. Jaz sem bila pa tudi v dveh slojih. Aja pa pokrila sem ga z dekico cez. Nimam obcutka, tko se mi zdi, da ga vse veze tam notr… bo nosilka res samo za kdaj pa kdaj :) 
Kdaj boste uvajale GH? Jaz sem imela namen v sredini novembra ampak sem se premislila in bomo se pocakali :)
Sasa

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
   RE: Julijke 2023
30.10.2023 9:40:52   
ŠeenaSanja
Oh menjava ure pa spanje..Vceraj vse okej, danes ponoči pa katastrofa. Prvič da je bilo tako. Zaspal je ob 21ih, se zbudil 00:30 pa poten 1:30 in ni zaspal do 3:30 poten pa 5:20 potem pa do skoraj 7ih v posteljici gledal svoj vrtiljak no potem je pa od 7ih do 8ih še zaspal 😔 
Glede nosilke pa.. Ce mam jz oblecene kratke rokave pa jopico dam njemu dolg bodi in pa tanjso jopico, tanko kapico pa take strikane copatke ma pa mu je cist dovolj, vcasih se mi zdi da mu je celo malo pretoplo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   RE: Julijke 2023
30.10.2023 9:45:09   
Pikcapokca
Hja tale sprememba ure.. vceraj je bilo kar pestro pa se zunaj smo bili celi dan in nikak ni ze cez dan imela pravega pocitka oz ko je komaj zaspala pa jo je ze nekaj zbudilo.. je bla kr tecksta vceraj ampak sva jo animirala tak da je normalno zaspala ob 21h (oz 22 po prejsnji uri kar je kr 1 ura razlike), in je normalnopol spala. Zdj mi je dve noci spet spala 5 ur prvo runo tak da mislim da se malo izboljsuje to stanje. :)Gh bova uvajale z decembrom ko bo 4 in pol. Tak je rekla pediatrinja. Pa vidim da mala ful napreduje, hudo mocna je. Js ne vem a misl ona z 7 meseci shodit al kak 😂 iz lezecega polozaja se mi kr v sedecega dvigne. Ne vem kam se ji mudi 😅 te pa bomo tud z gh zaceli..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   RE: Julijke 2023
30.10.2023 9:49:13   
Pikcapokca
Aja glede nosilke pa ja js jo isto malo manj oblecem zgoraj. Bodi pa pulovercek. Ce bi sla zdj vn bi ji dala se en sloj cez, ce grem pa z nosilo pa ne, ker drgac kr zasvica. Sam kapico ji se dam pa nujno da so nogice z visokimi zokni, da ne kaze kej koze 😅

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
   RE: Julijke 2023
1.11.2023 10:26:22   
Stella Marella
ypsilon, kako vama gre? sta zdaj doma? so pri njej odkrili se kak vzrok, kaj dolocenega za refluks? 

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
   RE: Julijke 2023
1.11.2023 17:08:30   
Ypsilon
Stella, bolje, pa vama? Sva sicer sli na flaso, ker sem imela jaz tezave s kolicino mleka, pa sva se samo prepirali da potem tudi flasa ni sla. Samo s flaso je pa zlaufalo. Imava se eno kontrolo blata, da se potrdi/ovrze alergijo na kravje mleko, sicer pa je bil vzrok najverjetneje vnetje sluznice poziralnika zaradi refluksa.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   RE: Julijke 2023
2.11.2023 10:09:19   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: Ypsilon

Stella, bolje, pa vama? Sva sicer sli na flaso, ker sem imela jaz tezave s kolicino mleka, pa sva se samo prepirali da potem tudi flasa ni sla. Samo s flaso je pa zlaufalo. Imava se eno kontrolo blata, da se potrdi/ovrze alergijo na kravje mleko, sicer pa je bil vzrok najverjetneje vnetje sluznice poziralnika zaradi refluksa.



super, da je boljse. pri nama tudi, ni pa se cisto ok. delno se dojim, ampak ponavadi noce (vcasih zvecer/zjutraj/ponoci). mislim, da je zaradi tega smotanega refluksa veliko bolj obcutljiv tudi na druga dolocena zivila in bi morala verjetno jesti kot pticka, da ga ne bi nic zmotilo... res nadlezno. tako da ja - mislim, da midva tudi kmalu pristaneva samo na flaski. nic hudega, raje ga vidim dobre volje na flaski kot tecnega na joski 🙂 sem pa res presenečena zarad te alergije, ker nihce v družini nima nobene. danes imava 4-mesecni pregled, me zanima, kaj rece zdravnica. 

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 13:33:28   
Ypsilon
Stella, kako pa so mu potrdili alergijo? Krvni testi?Pri moji so bili negativni (ampak pri dojenckih baje tako niso zanesljivi). Je imela pa na kontroli spet pozitivno kri na blatu, tako da tudi dobiva formulo za alergike. In tako kot pri tebi, nihce v bliznji zlahti nima alergij.
Na tej tocki sem si ze sama rekla, da ce bi dojila, neham. Ze tako mi je vse udarilo na zivce, pa se strogo restriktivna dieta po vrhu. Tako da se na tej tocki sploh ne sekiram vec. Sem bila pa tudi razocarana, ker je najprej zgledalo, kot da nama je dojenje zlaufalo ko nama s taprvim ni. Pa evo, spet en sit.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 17:14:36   
Happytime
Živijo vseem mamicam in čestitke za male štručke...da se oglasim po dolgem času. (Sem prebrala vse za nazaj na formu in vidim da je pestro, kot pri nas )Tudi jaz sem sicer iz teme avgustovk, sem rodila 10.8. fantka z urgentnim carskim rezom.Trenutno je se nekaj dni in dopolnimo 3 mesece. Res je pestro, mali čez dan ne spi nič. Ponoči pa se zbudimo 1x ostalo lepo spi že od prihoda iz porodnišnice.Čez dan je večina na zizi in kokr zaspi in ga poskusim odložiti je vrišč😊 poskusila ga dati v gugalnik, kupila nosilko (sameva v kotu)...on pač hoče samo zizo. Poskušam ga zamotiti na vse načine in ne gre...kuham skoraj nič oz. vse na hitro,  ker enostavno ne gre..Kar se tiče vožnje v avtu in vozičku...se umiri...samo ustaviti se ne smem ker je takoj buden in joka...Se polno dojiva in kmalu čez par dni imamo 3 mesece. Tu med vrsticami berem in me kar skrbi glede teže, vsi imate več kot pa midva. Mali je imel na pregledu pri dveh mesecih 58cm in 4540g. Zrastu pa v enem.mesecu ziher je ker vidim po hlačah, tezo imava oklli 5000g.Pediatra imamo 10.11. ob 3 mesecih.Res me skrbi da dobi premalo mleka od mene..Samo vrjetno če bi bil lačen nebi ponoči nič spal in bi lakoto tudi prepoznala in nebi bil zainteresiran za nič  Kaj menite?
Rodil se je pa s kilazo 3370 g n 50cm.
Želim vam še naprej prijetno crkljanje..


(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 17:53:12   
Ypsilon
Happytime, nasa ima skoraj identicno tezo in dolzino. Pri dveh mesecih mislim, da je imela tocno toliko kot tvoj, porodna teza je bila pa tudi 10g razlike. Zdaj je z vsemi temi tezavami na dobrih 4800, pa smo samo srecni da gre gor in ne stagnira.
Stella, se eno vprasanje... Katero formulo sta dobila in kako jo je mali sprejel? Mene je kar strah zamenjat, ko berem da te hipoalergenske dojenckom naceloma niso vsec.

(odgovor članu Happytime)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 18:11:45   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: Ypsilon

Stella, kako pa so mu potrdili alergijo? Krvni testi?Pri moji so bili negativni (ampak pri dojenckih baje tako niso zanesljivi). Je imela pa na kontroli spet pozitivno kri na blatu, tako da tudi dobiva formulo za alergike. In tako kot pri tebi, nihce v bliznji zlahti nima alergij.
Na tej tocki sem si ze sama rekla, da ce bi dojila, neham. Ze tako mi je vse udarilo na zivce, pa se strogo restriktivna dieta po vrhu. Tako da se na tej tocki sploh ne sekiram vec. Sem bila pa tudi razocarana, ker je najprej zgledalo, kot da nama je dojenje zlaufalo ko nama s taprvim ni. Pa evo, spet en sit.



enako pri meni - s ta prvim ni ravno šlo, tako da sem se zdaj toliko bolj veselila dojenja (ceprav sem prvi mesec jamrala, da mi nonstop visi na joski😁). ni to dojenje spet tako idealno in romanticno, kot se predstavlja... 

v bistvu nisem ziher, ce ima alergijo, niso testirali. zdravnica je rekla, da so enaki simptomi za alergijo na KM in za vnetje poziralnika al kaj ze (to, kar so vama rekli). in da se najlazje preveri, če imas dieto brez mleka (ce dojis) ali pa AM brez kravjega mleka 2 tedna. po tem casu bi se moralo stanje izboljšati, ce je alergija. ce ni, bo pa dobil zdravila, tako kot tvoja... a so to mocna zdravila, je tvoja kaj reagirala? pa drugace tvoja zdaj več nima simptomov? ker moj je obcasno še razdrazljiv, utrujen, ima rdeče veke, ponoci zamasen nos... drugace pa lepo napreduje, vse ok. naslednji četrtek bo 2 tedna in ce do takrat ne bo cisto ok, bodo zdravila... kri na blatu pa niso preverjali. kako pa to naredijo? 

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 18:15:57   
Stella Marella
oha. formula. najprej Althera od Nestlé, ni hotel (zanic okus in smrdi). Potem sva probala Neocate (moj bog je to draga zadeva, ene 60 evrov za 400g, hvala bogu na recept), najprej mu je bilo ok, cez par dni vec ni hotel. Zdaj sva na sojinem mleku, znamke Bimbosan (ne vem, ce imate to v Sloveniji). Skratka, cela štala in zmeda 🥴🤷‍♀️ 

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 18:17:10   
Stella Marella
aja, nisem pa nicesar kar tako menjala, vse po nasvetu pediatrinje... mogoce najraje vprašaš svojega? 

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 18:43:28   
Ypsilon
Zdravilo je pantoprazol (na internetu v drugih drzavah zasledis tudi pod imeni omeprazol, lansoprazol ...). Je najbolj ucinkovita zadeva za refluks. Ga ne odpravi, ampak le nevtralizira kislino. Tako da se se vedno slini in pozira nazaj, ampak naj je ne bi peklo.
Za formulo mi je zdravnica rekla naj kupim aptamil adc. Blato pa mislim da je pregledano mikroskopsko.
Ok, potem so sli pri nama ravno v obratni smeri. Meni so dali najprej zdravila in rekli, da bodo alergijo izlocali v drugem koraku, ce kri ne izgine iz blata. Ampak verjetno zato, ker sva zastali s tezo in imeli take tezave s hranjenjem.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 19:56:00   
4.mama
Ypsilon žal mi je kar se vama dogaja, ni hujsega. Moja tudi poľno brucha, a je sedaj rekla na kontroli da ni refluks, ker kao nebi spala 10 ur ponoci. So pa borbe ko jo hranim. Joka, se meče nazaj. Kolca, bruha. Dobro da imamo 5 obrokov, drugace bi se mi zmešalo.Happytime od 500-1000g na mesec je ok. Vse kar je več Alí manj ni ok. Moja je rojena 3090g. Pri 3 mesecih je imela 5670g in je rekla da je super. In pa se 51cm rojena, sedaj ima 62 cm. 

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
   RE: Julijke 2023
3.11.2023 21:34:20   
Stella Marella
aja, mi je pa pediatrinja rekla, da lahko kar zacnemo z GH, da bo potem lazje glede refluksa. in sem mu res dala danes malo za probat - korencka. ampak ni sans, vse je ven spolzelo 🙈😄 saj okus mu je bil po moje zanimiv, ampak on bi še cuzal, kaj ces...  ker sem imela pri roki še bučo, sem mu se to dala, bolj tekoce, ampak tud ni slo. bo pa najbrz kmalu, bo bo 🙃

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
   RE: Julijke 2023
4.11.2023 13:18:13   
Anonimen
Hoj punce user posted image

Kako rešujete z vašim spancem, ko ima dojenček nemiren spanec? Mene to zelo moti, skozi ga slišim, kako brca, cmoka, se premetava .. sicer spi, ampak očitno ima zelo nemiren spanec, ali pa pogoste te REM faze, ko so nemirni v spanju.Sem že razmišljala, da bi si vzela tiste čepke za ušesa, ampak se bojim, da ga sploh nebi slišala, če bi se zbudil.
Spi že 1 teden v svoji posteljici na drugi strani sobe. Skozi se odkriva, potem ima pa rokice čisto LEDENE. Danes sem mu šla po spalno vrečo ampak nevem, če bo sploh noter hotu spat. Imam občutek kakor, da ima rad prost občutek nogic, da lahko brca po svoje. Že par dni se mi zbuja točno ob 23:15 (spat gre pa ob 20h) ... poje in zaspi dalje, samo saj pravim, nemirno ... ali pa potem še pol ure bluzi preden zaspi. Hrani se sedaj 3x na na noč, se pravi okrog 23h, 2h in 4h .. joj, kje so tiste noči, ko se spal v kosu dlje časa ... in kdaj bodo nazaj?! user posted image user posted image user posted image .. aja odkar je v svoji posteljici, ga tudi najdem na vseh možnih koncih, največ pošrek oz vodoravno, in potem se mi smeje, ko ga pogledam. Srček :)
Začel se mi je obračat sam iz hrbta na trebuh in mu je zelo všeč, zelo je ponosen. Tako zdrži ene par minut, potem pa mu je dovolj in začne jamrat, ker nazaj obrnit pa se še ne zna. Tako, da ga skozi danem nazaj na hrbet in on spet nazaj na trebuh in pol se tako ene pol ure zabavava .... pa sam se ne zamoti več tako rad, začne iskat naju ali pa klicat z določenih glasom, potem ko si zraven pa spet smeh do ušes pa vse ...
Tujcev oz ljudi, ki jih ne vidi veliko sedaj boji in naredi prov šobo in jok strahu, revež user posted image user posted image

Moj mu je zadnjič dan za polizat banano, pa mu je bilo kr všeč user posted image .. bomo pa z uvajanjem počakali še ta mesec, pa verjetno potem decembra probamo z bučko user posted image

Saša

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
   RE: Julijke 2023
6.11.2023 14:48:18   
Ypsilon
4.mama, moja ponoci spi ko top, tako da ne vem, ce to kar je rekla zdravnica drzi. Sem tudi prenehala z zbujanjem v njeni najdaljsi fazi spanja, ker takrat itak ne poje nic pa se jaz nimam nic od spanja.
Medve sva imeli (imava) tudi borbe, da se hrani po flaski. Ker v startu je nikakor ni zelela sprejet. Mocno mi je pomagala tale knjiga: https://www.amazon.com/Your-Babys-Bottle-feeding-Aversion-Solutions-ebook/dp/B076PWRHH2 
Ce ti lahko kam posljem kindle knjigo, ti jo z veseljem! Problem je le, da je v .kfx formatu, ne v standardnem ebook (.mobi ipd.) in jo bos verjetno mogla nekako pretvorit. Oz. ce imas morda kindle upam, da dela direktno.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
   RE: Julijke 2023
6.11.2023 15:25:48   
4.mama
Hvala Ypsilon sem sedaj si jo na iPhonu potegnila dol za 8 evrov. Mi je res katastrofa hranjenje, vcerej zjutraj mi je ves jogi vzglavnike vse pobruhala. Ji dajem sabsimpex a le malo to pomaga in ni šans da Jo hranim v naročju, je samo če leži na kavču in da Jo motim z neko igračko. Čez 14 dni začnemo sigurno z gosto hrano.

(odgovor članu Ypsilon)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
   RE: Julijke 2023
6.11.2023 18:36:38   
Ypsilon
4.mama, te povsem razumem. Jaz se spremenim v kepo zivcev v trenutku, ko zacnem pripravljat flasko. Sicer sva dosegli bistven napredek zadnje dni, ampak me je vsakic strah kaksna epizoda bo na sporedu.

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
   RE: Julijke 2023
8.11.2023 17:22:32   
Stella Marella


IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama

Hvala Ypsilon sem sedaj si jo na iPhonu potegnila dol za 8 evrov. Mi je res katastrofa hranjenje, vcerej zjutraj mi je ves jogi vzglavnike vse pobruhala. Ji dajem sabsimpex a le malo to pomaga in ni šans da Jo hranim v naročju, je samo če leži na kavču in da Jo motim z neko igračko. Čez 14 dni začnemo sigurno z gosto hrano.



sem ravnokar prebrala za ta sab simplex, da je proti napenjanju. da ji ne mogoce ravno to skodi, da bruha? ker jaz sem tudi svojemu dala enkrat nekaj za prebavo, pa je ful vec bruhal - se vec kot ponavadi... 

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
   RE: Julijke 2023
10.11.2023 10:48:49   
Anonimen
Joj punce iz ene skrajnosti v drugo! 
Potem, ko je naš fantek slabše ponoči spal skoraj mesec in pol, zbujanje na 2h, pogosto dojenje…. Mi sedaj zadnji teden ponoči spi odlično. Spi po starem, to je v kosu od 20h pa tja do 2h ali 3h, poje in zaspi do 6:30. Zadnje dva dni je celo prespal noč. Ampak tukaj se je pojavil drug problem! Odkar nam takole pusti ponoči spat, je tekom dneva …. Obup. Celi teden že, vsega se naveliča, igračke, knjigice, petje, vse je samo 5 mim dobro, potem pa stokanje, nebi ležal, nebi se igral. Samo nosil bi se. Čez dan ful slabo spi, edino če greva v vozek spi lahko 2h, samo zdaj je slabo vreme in sva not.. zdi se mi, da se čez dan nikakor ne naspi, in je tečen. Ali menite, da je možno to posledica spremenjenega nočnega spanca? Mi je sedaj ful težje, ko je popoldne tak, raje se ponoč zbujam. Zobkov ni na vidiku, samo pač vse daje v usta, najraje pa svoje najine prste… igračke mu sploh niso. Tako da dvomim, da je kaj z zobki povezano. Če se ne motim je ena od vas pred časom pisala, da se tudi otroček hoče samo nosit? Moram najdet post! 
Sasa

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost in kronične bolezni – ali gredo ...
Zdrave ženske zapleteno prilagajanje telesa v nosečnosti dobro prenašajo, tiste z nagnjenostjo ali že odkrito kronično b...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?