Stella Marella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ypsilon Hvala za izrazene zelje, sva bolje. Zdravila pomagajo. Ce bo vse ok, naju zacasno izpustijo do naslednjega tedna, potem pa bomo videli kako dalje. StellaMarella nasa je tudi imela take simptome. Pa cel dan je tudi precej casa po hranjenju konstantno nekaj zvecila, se ful slinila in tiscala v usta celo pest. Jaz sem to interpretirala kot lakoto, ocitno pa se je le ful trudila obdrzat vsebino zelodca. Pri nas je bila ista zgodba z vozickom, tudi avtosedezem in to predvsem po hribu navzdol in mocnejsem zaviranju, kar ji je ocitno dvigovalo vsebino. Zadnje dni jo je tako bolelo, da niti v nosilki ni zelela vec bit. Za vse kar se ji je naslonilo na trebuscek je bil en sam jok. Glavni pokazatelj je bila zaznana kri v blatu. Na oko nezaznavno, na analizi pa se je pokazalo. Tu jo se vedno dojim, tehtam in dodajam hipp combiotik. Sicer pa pomagajo generalni nasveti proti refluksu, kot je dvignjeno vzglavje in po hranjenju pokonci vsaj pol ure. Pa cim vecji razmak med obroki (vsaj 2,5h, rajsi 3), saj da majhni in pogosti obroki samo generirajo se vec kisline. Moram pa pohvalit osebje v bolnici, ful so vsi prijazni. isto, isto... se pravi, da res moram do zdravnika, zarad zdravil, ne gre brez? ma se mi zdi, da je zdaj v enem dnevu res hujse postalo. prej mi je bruhal oz. goltal mleko le po dojenju, zdaj tudi po AM. uff. pa blato ma ful tekoce in ful kaka. upam, da ostane kaj v njem, bogec mali. aja tebi so rekli raje vecji razmak med hranjenjem? jaz sem pa prebrala raje veckrat po malo. koliko ji potem das? hipp vcombiotik - navadni al za refluks? saj sem imela dulo ze dvakrat tu, pa ni nic rekla, da kaze na refluks. samo njihove mantre: pristavljaj, pristavljaj. potem je blo pa se hujse, ker je samo prvo vodeno mleko dobil, vec ni hotel, ker ga je ze bolelo...
|