Anonimen
|
Ironic, tudi pri nas je npr danes takšen dan, ko komaj čakam, da mine. Prav tečka je. Nebi spal, nebi se igral, nebi se nosil ... Pa vidim po očeh, da se mu spi, ampak ne! Čakam, da bo ura za na sprehod, da greva za uro pa pol ven in bo vsaj takrat (upam) spal. Nevem, mogoče bo pa kakšna luna. No vsekakor boljše to, kakor pa da bi imel kakšne krče ali kaj drugega. Naš je še vedno v košari in tudi bo, sigurno še mesec ali dva, oz dokler mu bo pač prav. Zimsko vrečo sem kupila od kolegice, cottonmoose in je res fina, včeraj sem ga želela dat vanjo in v košaro, ampak je ful ogromno + pritoževal se je, ker je un maček okrog (ga moram dat dol), tako, da se za 1x voziva v košari, fajn oblečen in volnena odeja čez. Nimam tiste plahte za čez košaro, ker je gumb se pokvaril in se ne zapne .. ga vmes tipam pa je lepo topel, pa spi lepo, tako da mu je najbrž OK. Voziva se še vedno z prižganim šumenjem, zdaj ima dež Aja - dala ga bom pa v športni del, marela bo počakala do poletja, tisto je itak tako za bolj na hitro, če se ne motim? No, dodatnega voza za 1x sigurno ne bom kupovala Mi smo cepili v začetku oktobra, imamo pa spet v decembru 2. odmerek po shemi + 1. odmerek za pnevmokoka. Za roto nismo .. mi je pa žal, ker je ful tega sedaj. Ravno za vikned, ko sva bila pri mojih, sva na hitro šla, ker so tamali nečaki bruhali in me je bilo ful strah, da je tudi naš kaj fasal, ampak k sreči je bilo vse ok. Imate kaj poskoke v rasti, spalne regresije? Opaža katera? Pri nas je bilo kar pestro oz no, je še .. s tem, da je kakšen dan OK. Ponoči je več bujenja ... pa več je .... pismo, vedno potem mislim v smislu ''kaj pa če mam premalo mleka'' ... dojenje super in vse, ampak kaj ko realno neveš. koliko spije. Potem pa pride dan, ko bi skos jedel in se res sprašuješ, da če ni mleko slabo ali kaj takega ... no v resnici pa pri vsakem podoju spije malo .. in zato išče skozi. Kdaj boste uvajale GH? Jaz sem imela namen ponudit v sredni novembra bučko .. ni pa nobenega zanimanja za hrano. Od kolegice mala je pri 4m že na fertik odpirala usta, ko je ona jedla .. in ji je ponudila in je sprejela. Včasih se mi zdi, da kakšen dan ful giba, čeblja, kakšen dan pa nič ... gre gor in dol ... kravice pasemo, ampak tako 2-3 minute, potem začne jamrat. Mu je pa OK če mu dam ogledalo pred njega, da se pol gleda in sam sebi smeji .... aja pa še to, zdaj ful opazuje TV in ga moremo prav ugašat, sicer skoz išče kje je ... jao... Drug teden bo 4m Saša
|