Anonimen
|
Hvalaaaaa punce za podporo in lepe besede! Mi ogromnooo pomeni ❤️ Sej mi je kr nerodn, se mi zdi, da edina tukaj jamram zatadi povsem NORMALNIH stvari, ki pašejo k tako majhnemu dojenčku! Kakor je ena napisala, včasih bi ga kar nazaj nesla (hehe) ampak potem te okice pa nasmešek mi stopi srčka in takrat sem res najsrečnejša, da ga imam, kljub naporu, ki ga starševsto prinaša. Verjetno je bom zajela vsega, kar ste zapisale… ampak ja - imam lupinico, ki gre na voziček, sem tudi jaz pomislila, da bi ga kdaj pač s tem peljala, pa 30 min namesto 1h, boljše kot nič.. ampak nevem imam kar malo slabo vest potem, ker lupinica ni za sprehodke. Bom vseeno probala :) … imam eno prijateljico, ki ima fantka starega kot jaz., čisto nezahteven otročiček. Imel nekajkrat krče, pa mu je dala kapljice in dudo pa je bilo OK, prespal ji je že noč, veliko ji spi, malo joka oz samo, ko je lačen, sam se uspava… v dveh mesecih ga je prenosila pomoje toliko kolikor jaz v enem tednu… no pa take mi piše velikokrat in nič je ne obsojam, kar naj se pohvali saj vem, da se ji zdi fino.. ampak včasih je težko to poslušat, kako jim je super fino, na morju so bili, kafetaka s kolegicami (živi drugje) ker vidiš, da pa ti živiš čisto kontra in je rea včasih težko to poslušat. Pa ji res privoščim seveda, upam samo, da bodo tako dobro furali še naprej 😊 Aja včeraj smo se spokali na morje in smo se imeli prav fino! Malo vozička, malo po rokah… domov prišli šele ob 23h 😊 sem se sekerala kako bo, ampak je bilo res lepo. In vsi so se smejali na lep način, ko so videli malega v rokah, vozek pa prazen 😂 ena je celo rekla “joj mi smo tudi tako se vozili” 😊 Torej za zaključek - treba res uživati vsak dan, tudi če je kakšen dan, teden bolj zahteven, hitro bo minilo in samo želela si bom, da bi bil spet taka mala kepica 💙samo, da je zdrav, da ostane zdrav in lepo raste… Saša
|