Anonimen
|
Dons je tok naporen dan, nevm zakaj. Mali sploh ni tok zelo naporen (so bili že hujši dnevi) ... ampak nevem, že dopoldne ni odspal tako, kot bi mogu, spal je samo 1h. Potem sva šla v vozička. Tukaj se zdaj malce pomikamo končno naprej. Sem ga par dni nazaj dala v vozek - obup, sva šla oba z njim. Drl se je obupno. histerija. Doma se ni še 15 min pomiril. Pa sem šla naslednje dopoldne ponovno. Sem mu dala ful igrač, čez tetro z barvnimi sloni, da je gledu. Je šlo, potem neki začel protestirat, pa sem mu dala white noise in je zaspal. Tok sem bila srečna, sem mislila - evo, končno. No pa sva šla včerej, spet slabše... danes spet ... pa ni bilo toook dobr kakor včerej, 10 min je tečnaril, pa sem mu dajala mal dudo, mal je cuzal prst, spet ta white noise in je zaspal, tako, da sva bila celo 40 min zunaj! Pol se je pa itak zbudil, ko sva prišla pred blok. Sosedje mi grejo BLAZNO na živce. Cele dneve so pod blokom in vedno, ko grem z malim mimo (in se dere) tisti glupi komentarji ''ojoj, kaj pa jeee...'' .... ''a protestira'' .... ''joj naša je pa tok uživala, skos je spala v vozku'' ... fajn. Res mi gre na živce, zato hodim ven dopoldne, ko so po službah ... sej vem, da sm jz ta glupa... ampak res se mi ne da. Da ne omenjam, da so vsi glih pod našim oknom in to jih je skozi treba poslušat ... komej čakam, da bo zahladil, da se poberejo not. Uglavnem, mali sploh ni tok zelo tečen dons, ampak meni je nek naporen dan. Mja, pač neki se noče dons zamotit sam, pod lokom je 5-10 min pa začne težit ''dej me dvign'' ... pol k ga nosm je OK, zaspi, odložim, spet pou ure al pa še to ne, pa spet jamranje. Se pa vsaj vedno, ko se zbudi ful smeje in pogovarja, tko da debatirava ene 10 minut :) ... sem ga mislila mojemu dat, ko je prišel iz službe, pa sem pozabila, da ima danes obveznosti, in je bil doma lih tok, da je pojedu in je spet šu. Komej čakam, da bo ura 20:00, da ga zančem pripravlajt za spat in pol si bom odprla eno pivo (0,0) Zmatrana Saša
|