Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rakunka Midva sva povedala za nosečnost zelo kmalu. Čisto na podlagi prejšnje slabe izkušnje. Pri sinu nisva povedala do nuhalne nobenemu. Pa sem cele popoldneve spala, ampak se je izšlo ker sem ravno zamenjala službo in me je kao tok utrujala. Pri naslednji pa sem imela SS v 10.t in enako nisva mislila nič povedat do nuhalne. Kar je pa pomenilo, da v službi nisem mogla odvrniti težjega dela in sem delala naprej in dvigovala težke predmete večino dneva, se vozila 100 km na dan in premalo pazila nase. Tudi doma raznih opravil in pomoči nisem mogla zavrniti, ker sem skrivala. Potem pa sem ob 3 ponoči klicala mami, naj pride k nam, da bo prevzela sina, ker moram na urgenco in da ne bo dojenčka. Mislila je da sanja in nič ji ni bilo jasno o čem govorim. Tako malo na kruto je bila seznanjena. V službi so me vsi spraševali zakaj me ni (po SS), vodja je rekla, da če bi vedela bi me pazili in dali na drugo delovno mesto, kar verjamem. Torej tokrat sva povedala staršem takoj, ko sva izvedela in v službi tudi. Zdaj me vsi pazijo doma, v službi ter prijateljice (tesne) in razumejo, da nečesa ne morem, ne želim. Priznam, veliko bolje se počutim in nimam slabe vesti, če grem kakšen dan prej domov, ker mi je tako slabo ali pa ne pridem, ker se preslabo počutim, ter ko zavrnem meni ljube ljudi, me vsak razume. Ti ljudje bi v vsakem primeru izvedeli, kaj se z mano dogaja, naj bo dobra ali slaba novica, a tako me vsaj lahko razumejo :) Midva pa ravno zaradi slabih prejšnji izkušenj še ne bova povedala. Jaz bi sicer po nuhalni, on pa misli, da bova lahko do morfologije tiho. Nevem kako si predstavlja, da bom skrivala trebušček tako doloo , ker me ni nič skup in se bo žogica hitro videla. Pa še pomlad/poletje prihaja, torej niso baggy puloverji, jope in plašči na vrsti ampak majčke, kratek rokav, oblekce in tunike. Jaz na srečo delam v pisarni, tako da ne rabim nič vzdigovat, no razen, če bi se s sodelavko spravile v neko masovno čistilno akcijo ampak se že par let nisva in dvomim, da jo bo te dni kaj prijelo No srečno vsem, jutri popoldne / zvečer poročam, kako je bilo na pregledu. Upam, da se nam kmalu pridružijo še ostale
|