rakunka
|
Ojla. Meni tudi otrdeva trebuh parkrat na dan sem in tja brez vzorca, pa malo me sramna kost boli, imam boljše in slabše dneve glede išiasa v desni nogi (tudi pri prvem), trebuh se vidi ni pa neki velik. Ampak že prvič ni bil :) ko sem šla rodit na rok, mi je ena rekla, koliko še mesec dva? :D ampak mi ustreza to, ker nisem imela otekanja nog, obuvala in druge stvari sem počela brez večjih težav do konca, ni bilo strij,… tko da win win 😁 Preglede imam v porodnišnici in pri osebni. Tako da jih je nekaj. Naslednji je čez 3 dni v P (UZ), potem 1.8. OGTT in 5.8. pri osebni G. Trenutno imam težavo, da je odsotnost osebnega zdravnika, pa sva bila dogovorjena, da ta teden opozorim na pošiljanje komisiji, ampak nisem dobila info o nadomeščanju, tako da šele v ponedeljek ponovno prosim, da pošljejo papirje na komisijo, kar pa v treh dneh ne bo odgovora (28. sem začela prejšnji mesec z bolniško), tako da bom pač doma in upala, da bo komisija podaljšala do 5. v mesecu, da mi bojo plačo obračunal. Ne vidim druge rešitve. Upam, da pride v ponedeljek kot je napisano. Nakupovanje za bibo? S sinom sva šla po prvo dudico, da jo je on izbral, pa un baby paket sem v DMu kupila, ker mi je bila škatla zelo všeč 🙂 res je da imam veliko od prej, edino voziček je bil do zdaj večji nakup, ker ga je prodajala prijateljica in sem kupila rabljenega od nje, pač ravno ponudilo se je. Tako da kar je takega mislim, da v grobem imam. Manjkajo stvari, ki jih je treba kupiti tako v nabavi, kozmetika, plenice, krpice in oblačila. Prvi je marčevski in ne vem koliko bom lahko uporabila stvari od njega glede na sezono. Ravno včeraj sem dobila vprašanje, kdaj grem v nabavo. Mislim da po dopustu v septembru :) ko se bo kolekcija zamenjala v trgovinah in bo res že filing, da se mi mudi, če me kaj prehiti glede na diagnozo. :) Vse bolj realno se zdi in prihaja v podzavest :)
|