Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maska1982 Živjo, evo pa da se še jaz javim. Do prejšnjega tedna itak ni nobeden vedel za mojo nosečnost, razen dobre prijateljice, ki mi je vedno stala ob strani, ob vseh preteklih nesrečah. Stara sem 39 let, imam že sinčka, starega 7 let in to je moja 5. nosečnost. Torej lahko iz tega sklepate, da so za mano trije splavi (6., 8. in 10. teden). Tokrat pa je nuhalna potrdila, da je končno vse uredu in da bo verjetno vse uredu. Malo mi je DHT zbil rezultat zaradi let, baje. Ampak bo že. Da ne govorim koliko sem bila vseh 14. tednov živčna, ampak tahujše je za mano, smo čez riziko, končno in sedaj že večina ljudi tudi ve. Razen v službi še ne. Še zbiram pogum, namreč vmes sem ravno menjala službo, saj kdo je pa vedel, da bo le uspelo. In sem v novi službi ravno toliko časa kot sem noseča. Kakšna ironija, kajne. Očitno je bila velik krivec moja prejšnja služba, saj je bilo ogromno mobinga, pa psiha. Sedaj pa sem sproščena, super je, zato mi je pa malo bad kakšen bo odziv, ker bi tu res rada ostala. Toliko zaenkrat. Bodite vse fajn. Aja, PDP imam pa 2.10. Dobrodošla Prvo vprašanje, ali si novembrka ali oktobrka? Z veseljem si naša Predvidevam, da imaš pdp 2.11. in boš prva med nami, za katero bomo stiskale pesti, in čakale novico o novorojenčku. Me veseli, da nisem edina toliko stara, tudi jaz sem 39, jeseni bom 40 in to je bila moja meja za rodit zadnjega otroka. Tudi jaz imam slabi dve leti za sabo in upam, da bo tokrat vse OK in pridemo do konca in jeseni dobimo v roke najino srečo veselje in ljubezen. Ali boš delala še kakšne ekstra preglede, ali nam zaradi starosti kaj brezplačno pripada? Imaš kaj informacij, jaz še nič?
|