Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: D67a Zdravo, še ena več ☺️ pozdrave vsem 🙏 Vas spremljam, ampak si nisem upala pisat, ker na prvem pregledu ni dobro kazalo in je rekla ginekologinja, da lahko počakam en teden ali pa grem na čiščenje. Po enem stresnem tednu, me je pričakal srček 💖 ampak še zdaj se ne upam veseliti 🙊 V glavnem, stara sem 31, druga nosečnost (doma imam 1letnico 🙃), v iskanju službe po porodniški 🥴🤣, prvi uradni pregled 28.3., PDP 4.11 Simptomi:nora utrujenost, slabost čez dan, lakota, vrtoglavica in posledično sem tečna 🙆♀️🙊🙃 *~Anonimna~* tukaj, kar pozabim dodat. D67a dobrodošla, končno še ena med nami. Super, da se je pokazal srček in držim pesti, da bo vse ok do konca. Jaz imam še en teden do pregleda, se vleče ampak vsak dan smo bližje. Me pa danes že zgodaj dopoldne začela neka utrujenost, ki je do zdaj nisem poznala. Ravno obratno, sem bila polna energije. Zdaj se mi pa zeha in spi, sam še posteljo vidim. Upam, da bo v službi mirno, ker nimam fokusa za delat. Sem pa opazila, da mi kava sploh ne paše tako kot prej, sem bila, moram kar napisat bila, zagreta kofetarica, zdaj pa "eh kava, tud če ne". Danes je dokazala, da me ne zbudi
|