Freya6 -> RE: Avgust 2022 (26.1.2022 13:21:47)
|
Jaz sem jih kar poklicala, sem naročena 2.2. točno na 12.teden,upam da ne bo prezgodaj 🙄Drugače pa angel sound kar pomiri živce, jaz sem si ga omislila in tudi lepo slišala utrip ❤️ danes na kontrolnem UZ pa lepo vse bp 😊 IZVIRNO SPOROČILO: JackieO IZVIRNO SPOROČILO: Freya6 Pa so hitri z odzivi ali se dolgo čaka? Jaz sem potem se bolj živčna 😆 IZVIRNO SPOROČILO: JackieO Claud srecno na nuhalni! 💕 Freya, ja js sm kr preko maila pisala, preko obrazca, ki ga imajo, spodaj sem pa napisala kar me zanima (ce je partner lahko zraven, ce me lahko narocijo k Lomskovi itd.). Tudi ko sm partnerja narocala na spermiogram (na zacetku), sem vedno kr tako uredila. 😉 Srecno jutri na UZ, potem pa kar veselo na nuhalno, mogoce bova pa imele podoben termin. 😁 So kar odzivni, ampak mi se niso odpisali. 😅 Ampak se mi itak ne mudi, ker ne bom ze drug teden na vrsti. 🤣 Tudi js ze opazujem nosecniska oblacila, ampak bolj od dalec, sem se zadrzana. 😁 Bom pa morala vsaj kake pajkice nabavit, ker imam trebuh kot balon. 😇 Zgleda bom tudi js morala nabaviti angelsound, pa se s tistim "igrati", da bo hitreje minilo in da bom vsaj malo pomirjena. Ce rata najti utrip seveda. Meni ga je na potrditvenem UZ dala za poslusat, vceraj pa ne. Sem bila kar malo razocarana. 😔 Ampak sva se ukvarjali z vsemi drugimi stvarmi, tako da naj ji bo. 😁
|
|
|
|