Sofia21 -> RE: Avgust 2022 (21.1.2022 11:20:47)
|
Anonimen ja, ko je samoplačniško je kriza 😬. Jaz sem zelo zadovoljna da še imamo kaj javnega zdravstva, ki je pri nas kvalitetno. Sem razmišljala že o IVF v tujini preden je potem uspelo, pa sem si rekla še enkrat probam pri nas na zzzs, ker so cene kar hude (pri nas krije zavarovalnica 6 postopkov IVF za prvega otroka in 4 za drugega). Jaz sem sicer z ljubljansko neplodnostno ambulanto imela same dobre izkušnje, od strokovnosti do prijaznosti. Mogoče jih je samo to hecalo, da se pač kdaj kaj čaka, kar pa je problem povsod v javnem zdravstvu, na veliko žalost. Meni se je izplačalo čakat ❤️, smo dočakali našo pupo po tolikih letih. Zdaj pa spontano, bo že kaj na tem da psiha dela svoje 🙃. Aja, vikat me ni treba. AnonimnoK jaz ti ne znam svetovat. Delaš vse kar bi predlagala 🤔. Z dodatki je itak treba bit previden v nosečnosti, tudi domačimi. Morda je samo obdobje, morda je telo zmedeno zaradi nosečnosti in rabi malo časa da imunski sistem dobro spet “zalaufa”. Joj JackieO, ti kar pojdi k dežurnemu, se boš bolje počutila, ko ti bodo rekli, da je vse ok. Teh krvavitev je res veliko in večina je nenevarnih, ampak pojdi preverit. Sigurno boš čez 2 uri že vsa dobre volje, ker boš spet videla svojega 💓. Jaz sem ok, lije mi z nosa in srce se mi trga ko je zunaj tako lepo, da bi bila najraje nekje na sprehodu. Slabosti še vedno blage, nosečniška utrujenost je malo bolje, lahkota je ves čas taka, da bi pojedla slona. Potrpežljivo odštevam tedne in dni do huhalne svetline...
|
|
|
|