claud -> RE: Avgust 2022 (19.1.2022 22:11:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Birdy_baby Pozdravljene [sm=zz_wub.gif] Se tudi jaz pridružujem vsem srečkam [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] Zanosila sem s pomočjo ivf po dooolgiiih letih truda, po izračunih sem pa noseča 8tednov in 1 dan, PDP naj bi imela 30.8.. Prejšnji teden sem imela že potrditveni uz ter slišala srčka in videla [sm=duda.gif]. To je moja prva nosečnost in priznam, da se z vsem zeloo lovim [sm=smiley36.gif]. Že drugi teden me spremljajo celodnevne slabosti ter nenavaden okus v ustih, ki se ga nikakor ne morem znebiti. Trenutna top hrana mi je zelo okisana solata, ki je prej niti videti nisem mogla, top pijača pa svež limonin sok ter ingverjev čaj [sm=smiley36.gif]. Kako si pa ve kaj pomagate s slabostjo in čudnimi priokusi [sm=zmeden.gif]? Vse kar sem oboževala - kava, čokolada, krompir na vse različne načine, meso, mi ne dišijo več [sm=smiley19.gif]. Aja, pa ti prigrizki raznih prepečencev pri meni ne pridejo v poštev, saj mi je tudi po kruhu takoj slabo.. [sm=smiley13.gif] Največje težave mi dela slabost v službi. Delam v pisarni, kjer imam včasih tudi po 2 ali 3 sestanke.. ne vem kako bi si olajšala oz. omilila slabost, ne bi pa po nepotrebnem hodila na bolniško, saj je zaenkrat še vsaj malo znosna slabost. Yeeey, čestitke🤗🥰To glede slabosti te pa tooook razumem. Od 5.-10.tedna sem skoz bruhala. Pomagalo ni nič...pač pregurat hude tedne. Jaz nisem mogla delat, ker je bilo prehudo. Poleg čudnega okusa, se mi je pojavil še en redek nosečniški znak(itak, zakaj pa ne, če me je že vse ostalo doletelo🙄) in sicer ogromne količine sline, tako da je nisem mogla več požirat in sem morala ves čas imeti pri sebi flaško, da sem pljuvala slino ven.Malo sem si pomagala s čigumiji, da mi je izsušilo usta. Upam da ti kmalu mine, jaz jutri startam 12.teden in je ful bolje, končno začela delat.🤗
|
|
|
|