mala_miška -> RE: APRILKE 2022 (27.9.2021 10:01:47)
|
Pozdravček še z moje strani! Sem v pričakovanju ponovnega UZ prihodnji ponedeljek. Trenutno sem noseča 9t3d. Še vedno pa mi je precej slabo, bruham sicer ne, vendar mi je slabo praktično ves čas, razen kadar spim. Tudi hrana mi pušča neprijeten okus v ustih, tako da si non stop umivam zobe. Bo pa tudi to upam da kmalu minilo (pri obeh prejšnjih nosečnostih nekje v 14. tednu), je pa res, da mi je sedaj v 3. najbolj slabo. Glavno, da bo vse ok - upam in stiskam pesti za vse nas, da bomo spomladi lahko stisnile v naročje naše otročičke. Glede cepljenja - meni ga moja G ful priporoča, medtem ko mi ga osebna zdravnica odsvetuje, ker ni nič preverjeno in je rekla, da bogsigavedi kaj so zmešali not, niti ne poznajo pravih učinkov, niti ne posledic. Tako da sem že od prvega pregleda v 8. tednu na bolniški (delam v vrtcu v jaslih), saj mi je G svetovala, naj ostanem doma in se tako izognem možnosti okužbe. Sem sicer upala, da bom s tem lahko počakala do nuhalne in v službi tako kasneje povedala, vendar mi je sedaj 14 dni zelo slabo in sem brez pomisleka ostala doma in se pogovorila z vodstvom, kakšna je situacija. Bom pa morala v kratkem javit tudi sodelavkam v enoti, ker me zasipavajo z vprašanji, vse odkar me ni, ker sem drugače vedno v službi [sm=jezicek.gif] Za preglede v nosečnosti pa zaenkrat ni potreben PCT. Sem v četrtek klicala za nuhalno v drugem kraju (po priporočilu G) in mi je tudi rekla, da ni potrebno, verjetno pa je test potreben za laboratorij.
|
|
|
|