nevergiveup -> RE: APRILKE 2022 (20.8.2021 11:34:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine95 začelo po prenosu... meni je tako moteče, ker takooo težkooo tolikokrat vstanem ponoči.. moj je rekel, da se tako že pripravljam za čez eno leto, ko itak ne bom mogla več spati Drugače pa sem kar ok, tudi slabosti so se nehale, sem pa tja mi je še slabo, ampak ni za omenjat, no utrujena sem pa res zeeeloooo... Katera ima sedaj najprej pregled? Joj sem kar firbčna.... Joj to lulanje je meni tako motoče hahah[sm=smiley36.gif] Tudi jaz sem ful utrujena pa slabosti v intervalih.. drugače pa jaz imam v ponedeljek! Komaj čakam.. malo sem zaskrbljena, upam da bo vse ok! Evo me s pregleda in sicer sem manj noseča kot mi je to aplikacija naracunala 🤷♀️🙃 Noseča sem šele 6 tednov in 3 dni, ampak srček že lepo bije 😍😍😍😍😍😍😍 Rekla mi je tudi, da glede na to, da je še tako zgodaj so moji izcedki cist normalni 🤷♀️ So ali posledica vgnezditve ali ostanki prejšnje menstruacije 🙏😅 V bistvu je itak vseeno dokler ni krvavitev sveža in obilna oziroma prisotni hudi krči zraven 🤷♀️🤷♀️ Kontrolo imam čez dva tedna, ker takrat namreč naj bi sploh imela prvi pregled 😅 Zaenkrat sem kar zadovoljna in upam na najboljše 🤩🙏❤️ Lep dan vsem noseckam in upam, da dobro prenašate vročino- jaz sicer ful lulam, imam boleče prsi, ampak to je pa to... No, moj mož sicer pravi, da ni samo to, ker sem ful hrane zadnjič v smeti zmetala, ker se mi je zdela pokvarjena 😬😬🤷♀️🤷♀️
|
|
|
|