zasanjana93 -> RE: APRILKE 2022 (4.9.2021 12:12:23)
|
Pozdravljene tudi iz moje strani, čestitke vsem v tem veselem pričakovanju! ❤️ Sama se kar malo ne morem znebiti skrbi, dokler prihodnji teden, ko bom konec 7. tedna, ne opravim pregleda. Na prvem pregledu sem bila sicer že pri slabih 5 tednih zaradi blagih rjavih izcedkov. Takrat se je na UZ videla le gestacijska vrečka, kar naj bi bilo še pričakovano. Za izcedke mi je predpisal progesteron in so na srečo izzveneli po dveh dneh uporabe. Od znakov imam zdaj napete, boleče in povečane prsi, pogostejše uriniranje in utrujenost, slabosti pa nimam, edino lakoto občutim intenzivneje in takrat res težko počakam na hrano. Za zanositev sva se kar precej dolgo trudila in pred kratkim imela tudi en spontani splav čisto na začetku, kar vse precej vpliva na moje občutenje - se kar ne upam veselit, dokler ne vidim bitjeca in slišim njegovo bitje srčka ❤️ Zaenkrat sva se odločila, da še nikomur ne poveva za nosečnost, tako da mi je v olajšanje, da se lahko vsaj tukaj malo razbremenim svojih občutkov in upam, da se bo našla katera, ki me bo razumela ❤️ Držim pesti, da skupaj dočakamo svoje otročke na svet! 🤗 Imam pa še eno vprašanje - je mogoče katera vzela s seboj na prvi pregled partnerja? Zanima me, kako je z možnostjo prisotnosti trenutno (glede na korona situacijo). Predvidevam, da je precej odvisno od ginekologa, bom pa vesela, če katera podeli svojo izkušnjo ☺️
|
|
|
|