nevergiveup -> RE: APRILKE 2022 (11.8.2021 5:59:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup IZVIRNO SPOROČILO: fracek @nevergiveup, punce (ivf-jevke), ki so zakrvavele, so porocale, da so sle direktno na urgenco, brez kakrsnegakoli predhodnega klica, ker te po telefonu tako odslovijo in recejo, da ne morejo nic. Jaz bi na tvojem mestu vseeno sla, da te pregledajo, da vsaj vidijo, ce je plod v maternici, ce je morda viden kak hematom, pa da ti dajo progesteronsko podporo. Kako kaze s krvavitvijo? Je prenehala, ali se stopnjuje? Drzim pesti, da se dobro iztece. 🤞🙏 Hvala 🙏❤️ Drugače tako zgodaj v nosečnosti te ne morejo pregledat drugače kot z vaginalnim uz kar pa v bistvu ni najbolje v tej fazi, bolje je da se stvari pustijo čim bolj pri miru razen če bi se krvavitev večala ali se pojavile hude bolečine (kar je vedno v primeru, da je izvenmaternicna nosečnost... Nekaj časa sem delala na ginekologije, tako da vem, da je to res). Če bi bila v postopku ivf je spet pristop drugačen in te pregledujejo res pri vsaki najmanjši zadevi, če je pa naravno pa itak ne morejo preprečit nič in je bolje počakat kaj pa kako bo ☹️🤷♀️ Ampak je pa res zaskrbljujoče, da poleg tega da nimam razen prsi (no, pa lulam zelo pogosto, ampak tudi pijem veliko vode pa še kave, tako da se mi to ne zdi nek ful znak), skratka nimam nobenih drugih znakov še vedno in seveda ta krvavitev včeraj (ampak s telovadbo sem res mogoče pretiravala 😬😬). Bomo videli kaj bo... Nimam kaj dost upanja sicer ☹️😪
|
|
|
|