|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pricakujemo v letu 2021
14.5.2021 13:21:24   
rosemarie
Hej,

jaz nisem prepričana glede O. Imela sem malo sluzi že 9. dan ciklusa, ampak je to kar hitro. 🙄 Tak da ne vem. Ponavadi je dosti kasneje, vsaj mislim? Mogoče bi si res morala umislit ovulacijske teste. 🤣M bi naj bila - glede na to kako je ponavadi - okoli 28.5. 

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 701
15.5.2021 9:21:37   
senorita
A mogoče katera ve, če BC mini v 5 minutah pokaže rahlo črtico in potem, ko se test posuši (po 10 minutah, ko test naj ne bi bil več veljaven) rata bolj izrazita, a je to realen rezultat?

(odgovor članu rosemarie)
Neposredna povezava do sporočila: 702
15.5.2021 9:38:58   
Zarjica1
Jaz nimam izkusenj z BC sem pa delala first response in potem se CB digitalnega,ko sem imela dve crtici,se mi zdi da je se najbolj ziher.Kupi se kak drugi test,ce si v dilemi,glede tega BC se velikokrat pritozujejo da ni ok.. 

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 703
15.5.2021 13:10:53   
JackieO
Tud js mislim da bi bilo najboljse se kak drug test poskusiti. 

(odgovor članu Zarjica1)
Neposredna povezava do sporočila: 704
15.5.2021 16:39:24   
mala_miška
Pozdravljene! Se malo javljam... Trenutno sem v "hotelu all inclusive", včeraj sem imela operacijo. Odstranili so mi cisto in potrdili, da gre za endometriozo, poleg tega še nekaj manjših žarišč in miom v maternici. Sem zelo vesela, da so uspeli zašit jajčnik, ki ga je poškodovala cista, tako da ga ni bilo treba odstranit. Mi je pa namignila, da bi mi lahko nekaj težav pri zanositvi povzročala srčasta oblika maternice (miom, ki so ga odstranili, je bil prav na špičku), vendar pa meni, da bi vseeno šlo, ker sem že 2x uspešno zanosila. Upanje umre zadnje 🤗

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 705
15.5.2021 20:43:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: senorita

A mogoče katera ve, če BC mini v 5 minutah pokaže rahlo črtico in potem, ko se test posuši (po 10 minutah, ko test naj ne bi bil več veljaven) rata bolj izrazita, a je to realen rezultat?

Senorita: a nam pokazes slikco, kako tvoj test izgleda? Vec glav vec ve, oz vec vidi :)
Jaz sem namrec tista osamljena v Januarcki2022 in cakam da prides k meni v skupino. Dolgcas mi je. Nikjer nobene. 
Sem pa ena tistih, k je ocitno uspela zanosit po izvenmaternicni nosecnosti in odstranjenim enim jajcevodom. Cakam pregled da vidimo kje je plod in upam da je tam k mora biti. Da ni slucajno, bog ne daj, tudi ta v jajcevodu. 
Anyway o tem bom porocala cez 10 dni, zdaj pa komaj cakam se kaksno januarcico2022. 

(odgovor članu senorita)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
15.5.2021 21:05:53   
Anonimen

user posted image
V torek bi morala dobit, zato sem v petek zjutraj naredila test, ki je takoj pokazal II. Uporabila sem Baby check mini in se en tester, k zdajle ne vem ime. Oba II. 
Zdajle sem naredila se drugi Baby Mini test (v kompletu sta 2 testa, kompletek stane okoli 3,5€?) in se je takoj, ze med drzanjem v loncku, zacela risati crtica, ki potrjuje nosecnost in potem se je tudi kontrolna pokazala. Pripenjam slikco, kako izgleda. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
15.5.2021 21:18:21   
Anonimen

user posted image
Tole sta pa prva dva testa, stara torej ze nekaj dni. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
16.5.2021 12:54:37   
senorita
Anonimna sem že razmišljala, da bi objavila slikico testov ampak sem si potem premislila, da mi ne boste še ostale dale preveč upanja in na koncu ne bo nič. Tako da raje še par dni počakam pa bom zagotovo vedela, če se kaj dogaja. Čeprav danes se mi spet zdi, da se bliža M 😕 sploh pa ko vidim tvoje teste, moje črtice niti približno ne izgledajo tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
17.5.2021 8:26:48   
rosemarie
Danes sem opazila par kapljic krvi. 🙄

A je še katera imela kdaj ovulacijsko krvavitev? :) Še vedno sicer nisem sigurna ali je ovulacija že bila ali še ne. Nekaj sluzastega izcedka sem imela že 9. dan v ciklusu in ce je bila to O ... danes je 17. dan ciklusa. Malo dvomim v to, da je bila O tako hitro? Lahko da jo imam zdaj in je to ovulacijska krvavitev?
Joj, kak je zoprno, ko ne veš. 🤣

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 710
17.5.2021 9:52:44   
JackieO
Rosemarie se vedno ti predlagam, da en mesec ali dva testiras pa bos videla kdaj priblizno jo imas. Ce bi jo imela 9. dan, potem bi morala M dobiti nekje 23. dan. Odvisno kaksne cikle imas. Js mam dolge 25, 26 dni, pa jo imam okrog 11. dneva.  

Neposredna povezava do sporočila: 711
17.5.2021 10:05:17   
senorita
No pa se je ulilo 😢 sem spet tri teste vrgla stran 🙄 res ne vem kaj je z mojimi cikli. Že drugič odkar poskušava je bil dolg 41 dni ☹️

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 712
17.5.2021 10:18:28   
rosemarie

IZVIRNO SPOROČILO: JackieO

Rosemarie se vedno ti predlagam, da en mesec ali dva testiras pa bos videla kdaj priblizno jo imas. Ce bi jo imela 9. dan, potem bi morala M dobiti nekje 23. dan. Odvisno kaksne cikle imas. Js mam dolge 25, 26 dni, pa jo imam okrog 11. dneva.  

Baje je možno, da niti nimas ovulacije na enak dan ciklusa vsak mesec. 😏 To sem prebrala, ne vem če je res, seveda.Bom si enkrat res naročila te ovulacijske testke, kake poceni, da ne zapravim celega premozenja. 
Ampak vseeno me malo bega ta kapljica krvi danes. 🙈 Bomo videli kako bo z M. Ne bom se preveč hypala. 😏
Senorita, res škoda. Imela pa si neke blage črtice ali kaj? Zdaj pa se je ulilo? 😬 Tem testom ali ne gre za zaupat ali pa si imela "kemicno nosecnost"?

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 713
17.5.2021 10:25:00   
senorita
Pojma nimam, tri BC mini sem naredila in povsod taka nežna črtica. Ampak glede na to, da sem jih delala precej pozno, sem imela bolj malo upanja.. Dokler ne bom zagledala res močne črtice ne bom nič več verjela. Upam da bo naslednji mesec končno uspešen. Držim pesti tudi za ostale ✊

Neposredna povezava do sporočila: 714
17.5.2021 10:27:35   
JackieO
Ja mozno da nimas, ampak naceloma cca. 14 dni po O pride M, zato pa verjetno cikli nihajo. Ce imas enkrat O 14. dan, drugic pa 18., potem se tud dolzina ciklov razlikuje. Tko se men zdi. 🤷‍♀️ 

Senorita zal mi je za M, mogoce bi kontaktirala G zaradi teh dolgih ciklov? 

Neposredna povezava do sporočila: 715
17.5.2021 13:16:55   
rosemarie
Cikle imam od 27 do 31 dni, M vedno traja max. 5 dni.

Mogoče je tokrat samo malo močnejša ovulacija in zato malenkost rozkaste krvavitve. Sicer je to prvič do zdaj, ampak vse je enkrat prvič. 🙈 Tudi sama dvomim v ovulacijo že na 9. dan ciklusa, ampak sem imela nekaj sluzi in sva takrat imela tudi SO. 🤭😊 
Je katera naročevala kdaj ovulacijske teste preko amazona ali kje drugje, kjer so cenejsi?

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 716
17.5.2021 13:46:35   
Sneezka
Živjo. Tudi midva spet v novi krog😐 je M prišla včeraj. Razočaranje spet..jeza na cel svet. Danes sem že malo boljše ampak vseeno. Težko je. 

Neposredna povezava do sporočila: 717
17.5.2021 14:35:47   
Anonimen
Mogoče čudno vprašanje, ampak sumim, da je položaj sexa, ko partner konča, tudi zelo pomemben.
Konča vaš moški v misionarskem položaju ali doggy pozicija oz. ste vi na vrhu?
Ali po sexu greste v položaj sveče (se naslonite na steno in noge in medenico dvignete za vsaj 10min v zrak ali greste takoj pod tuš?

Še tole kot zanimiva informacija: Nama je po točno 1 leto neuspehod in resnično noro pogostimi SO, prvič uspelo, ko sem obema kuhala čaj Krvomočnice in je takoj po prvem mesecu prijelo. Pila sva ga pa oba, točno po navodilih pripravila, pila sva samo ta čaj, nič ga nisva mešala z drugimi ali dodajal sladil, ker res ni okusen ampak jbg in pa vodo (ter seveda 2x na dan kavo).

(odgovor članu Sneezka)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
17.5.2021 16:24:09   
beba92
Jaz bi zelela, da bi veckrat koncala v misionarcu, zato kersemi zdi, da polozaj je odvisen od tega (vsaj za nas ki se ze taaaako dolgo matramo).

Mi2 sva tudi pila krvomocnico tri mesece, zal ni bilo uspeha, naslednji ciklus pa spet zacneva, partner je ze na vitaminih, jaz pa s e blizam O, tak da sem prepozna da zacnem zdaj piti ta cajcek. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.5.2021 17:21:59   
rosemarie
Mislite, da je dejansko odvisno od polozaja? 🙈 🤣Česa vse še ne bom poskusila spremenit, da bo le uspelo. 🤣 Včasih že kar day-dreamam kako lepo bi blo imet otrocka.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.5.2021 22:27:18   
JackieO
Mogoce bi bil cas, da probam kaksno sveco naredit po SO 😂  kako ste kej drugace punce? Js imam do M se 9 dni in lih ko bi jo morala dobit greva z mojim na mini dopust. Tako da bom lahko vsaj kej spila od "zalosti" in se sprostila glede na situacijo. 😁

Neposredna povezava do sporočila: 721
19.5.2021 11:19:33   
rosemarie
Jaz sem nekako tako dalec kot ti, Jackie. Cca. 9-12 dni do predvidene M, glede na dosedanje cikluse. :)Zaenkrat brez simptomov in dokaj sproščena. Je pa zato moj mož malo manj. 🤣

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.5.2021 11:20:21   
beba92
Jaz vedno naredim sveco 😅😅 ze iz navade, prvic je nama tako uspelo, mogoce je bila kriva sveca ,😅😅 

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.5.2021 11:44:28   
mala_miška
Jaz sem v prvi nosečnosti delala svečo in upoštevala ni da ni napotkov za čimprejšnjo zanositev, pa ni pomagalo. Lahko, da je kaj na tem, poskusit ni greh 😉

Navijam za vse vas ta mesec, da se nasmehne kakšen plusek 🤗
Drugače sem pa malo zmedena, ker mi je vsak G na viziti drugače rekel, kdaj lahko ponovno poskušam zanosit. Eden je rekel, 1 ali 2 cikla, drugi 3 cikle? 🤔 Na uradni izvid in navodila pa še čakam. 
JackieO in Maca51 kako je bilo pri vama? Kdaj so vama dali zeleno luč? 

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.5.2021 11:47:00   
rosemarie
Jaz nisem nikoli delala sveče. Vedno pa grem po SO spat (če je bedtime 🤣) ali pa še kakšnih 15min ležim. Zaenkrat to ni igralo pomembne vloge, glede na to, da še nisem noseča. 🙈

(odgovor članu mala_miška)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?