|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pricakujemo v letu 2021
10.5.2021 7:27:17   
rosemarie

IZVIRNO SPOROČILO: beba92

Jaz sem pila krvomocnico dva meseca, od konca M pa tam nekje do 25. dne. Rezultat je bil veliko sluzi, sploh v casu O ☺️ razmisljam da bi jo spet nabavila in zacela s pitjem caja

Aha, mogoče bi potem bolje zaznala ovulacijo ... ker neke blazne kolicine sluzi nikoli nimam, tako da nisem nikoli 100%, da jo imam. 🤭 M pa nisi imela potem močnejše? Tega se najbolj bojim, ker imam čisto dovolj močno. 🤣

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 676
10.5.2021 8:27:49   
beba92
Ne M ni bila mocnejsa, celo krcev je bilo majn, tak da skodi ne 😁 sama vsekakor prisegam na naravne vitamincke in cajcke 

(odgovor članu rosemarie)
Neposredna povezava do sporočila: 677
10.5.2021 12:41:05   
JackieO
Js sm tud pila caj krvomocnice, ampak nisem opazila nekih vidnejsih sprememb. Najbrz je odvisno od vsake posameznice kako telo reagira. Js imam trenutno Fertil up, maco in zelezo, tako da ko to pojem (Fertil up imam 3-mesecno kuro), sem se odlocila da neham z vsem in pustim pri miru vse dodatke. 

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 678
10.5.2021 20:02:08   
ljub3zen
Punce, še vedno vas spremljam in navijam za vsako posebej🤞❤️

Pa da se še jaz malo javim, kako sem. Danes sem imela svoj prvi pregled in je bilo zelo lepo, ker je vse super! 🥰 Velik je 2,3 cm, kar je idealno za to starost. Samo eden je😊 Videla sem, kako mu srček utripa. Tudi premika se že, kar je bilo res luškano videt. Vidijo se zametki rokic in nogic. Vse izgleda tako, kot mora. ❤️ Sem bila ganjena in takoj potočila nekaj solzic, ker sem bila srečna, da ga vidim, da je res tam🥰 Rok imam 15. 12.Sem danes proslavljala s sadno kupo na sončku v dobri družbi in nato še pico 😊 Pa potem mal prejle pol izbruhala😔Zelooo sem srečna, ker je vse v redu, sem si zelo oddahnila. ❤️🥰

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 679
10.5.2021 22:00:52   
Zarjica1
Hej ljubezen! Sem zelo vesela,da je vse ok 🥰. Želim ti lepo nosečnost in zdravega dojenčka 😊♥️♥️

(odgovor članu ljub3zen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
10.5.2021 22:14:11   
JackieO
Ljubezen sem zelo vesela zate, da ja vse ok! Mirno nosecnost se naprej ❤

(odgovor članu Zarjica1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
11.5.2021 10:22:17   
senorita
Ljubezen kako lepo 🥰 lepo nosečnost še naprej.

No jaz sem danes šla delat test in sem spet v dilemi. Delala sem spet BC mini in se je tam nekje po 5 minutah pojavi čisto rahla črtica, ampak tako je bilo že nazadnje in potem ni bilo nič, tako da ne vem kaj naj si mislim. Mi ne preostane drugega kot da spet počakam par dni in test ponovim, če se ne vlije prej M.

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 682
11.5.2021 10:57:18   
LittleMama
Hejla. Kje kupujete opremo za dojenčka? Gledala sem tukaj.. https://www.lorelli.si/. Cene so dost ugodne, je katera že kupovala tam?

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 683
11.5.2021 12:22:46   
JackieO

IZVIRNO SPOROČILO: senorita

Ljubezen kako lepo 🥰 lepo nosečnost še naprej.

No jaz sem danes šla delat test in sem spet v dilemi. Delala sem spet BC mini in se je tam nekje po 5 minutah pojavi čisto rahla črtica, ampak tako je bilo že nazadnje in potem ni bilo nič, tako da ne vem kaj naj si mislim. Mi ne preostane drugega kot da spet počakam par dni in test ponovim, če se ne vlije prej M.

Pa ti uradno ze kej zamuja? Ce ja, bi na tvojem mestu naredila se digitalnega, s temi BC mini so baje same tezave oz. se dostikrat pojavi "lazna" crtica. 

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 684
11.5.2021 12:51:47   
senorita
Zadnje čase imam nekaj zmedene cikle, tako da malo težko ocenim kdaj zamuja, sem pa probala počakat čim dlje. Par mesecev nazaj sem imela precej redne krajše cikle, zdaj pa so se očitno podaljšali ☹️ danes je že 36. dan, prejšnji mesec pa sem imela 34 dni dolg cikel.

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 685
11.5.2021 12:57:37   
JackieO
Ooo mogoce se je pa kaj "skuhalo" in je ne bo. ❤ Js bi na tvojem mestu sla se po kaksen drug test in ga zjutraj naredila. 

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 686
11.5.2021 17:28:26   
senorita
Joj upam da res. Bom šla jutri po test pa bom potem videla koliko časa bom zdržala, da ga naredim. Ampak nočem preveč razmišljat o tem, ker bom samo še bolj razočarana, če na koncu ne bo nič.

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 687
11.5.2021 20:30:05   
JackieO
Drzim pesti in sporoci. 😉

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.5.2021 14:16:53   
maca51
Živjo punce, spet se javljam po dolgem času user posted image Sem imela že enkrat napisan cel spis, a se mi ni hotelo objaviti in se je vse zbrisalo user posted image .

Dobrodošla Senorita med nami. Upam, da se ti čimprej nasmehne sreča in zagledaš plusek. user posted image

Da povem še malo kaj se dogaja pri meni. Prejšnji teden sem šla na odvzem krvi za hormone. V izvidu piše, da imam povišan prolaktin (in spet sem naredila ravno tisto, kar ni pametno, kot posledico pa zagnala malo panike user posted image
). Jutri imam pregled pri moji novi G in se bova pogovorili o mojih izvidih. Upam, da mi bo naredila tudi UZ in pogledala kakšno je stanje po operaciji. user posted image
Ta cikel tudi pijem krvomočnico (tinkturo-mi je ostala še od januarja, ko sem jo nazadnje pila), mislim pa da bom z njo prenehala, saj se naslednji dan počutim, kot da bi pila in žurala celo noč. user posted image Zdaj spet jemljem Novalac, razmišljam da bi se kupila še kakšne vitamine/dodatke naslednji cikel, če nam ta mesec ne rata. Kaj ve jemljete?

No svojo naslednjo M (NE)pričakujem konec meseca/začetek junija.

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.5.2021 16:33:08   
JackieO
Maca kam si pa sla testirat hormone? A si se morala kaj narociti? Js se tudi morm spravit, da imam se te izvide, potem pa mislim da sem izcrpala vse "vire".

Drugace imam pa tud js jutri kontrolo pri G, glede na cikel, bi morala biti ravno O, tako da se bo mogoce kaj videlo na UZ. Ce mi ga bo sploh naredil ali me bo pa kr odpikal po hitrem postopku. 🙄
No kar se pa tice dopolnil kot sm ze rekla, midva oba jemljeva Fertil up, js jemljem se maco in zelezo in ko mi bo zmanjkalo ne bom nic vec jemala, dokler ne zanosim. 

(odgovor članu maca51)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.5.2021 21:34:42   
Zarjica1
Jaz tudi jem zdaj Novalac. Sem imela prej neke iz Dm-a tudi vmes ampak zdaj sem rekla da bom te jemala kar skozi dokler ne zanosim+še naprej. Sem si naredila zalogo. Nekaj Novalaca,nekaj ovulacijskih testov in nekaj nosečniških testov. Sedaj pa čakam,da mine to "priporočeno" obdobje,da načnem to vrečko "dobrot" 😊

Danes sem Novalac poplaknila kar z deci belega 😀😀😀😀 
Senorita,kaj novega??
JackieO upam,da bo na pregledu vse ok in da te bo dobro pregledal/a tudi z UZ. Včasih moraš res prav zahtevati,da kaj naredijo 😳

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 691
13.5.2021 12:14:57   
senorita
Ah ja, danes sem spet naredila test in je bila spet rahla črtica, tako da mislim, da žal spet ne bo nič ☹️ Sem pa spet naredila BC mini, ker bi tako ali tako morala biti temnejša črtica, če bi kaj bilo. Sicer potem ko sem primerjala testa med sabo, se mi je zdela malo temnejša črtica, ampak glede na to da je že 38. dan, dvomim da bo kaj iz tega. Pa še danes sem bolj jokica, tako da samo čakam, da se ulije.. noro se mi vlečejo teli cikli, do zdaj še ni šlo brez testa, ker mi M vsak mesec zamuja. Vedno bolj grejo proti 40. dnevu ☹️ ko bi vsaj M vsakič pravočasno prišla, bi bilo veliko lažje.

Kako pa ste kaj ostale? Jackie poročaj kako bo na pregledu 😊

(odgovor članu Zarjica1)
Neposredna povezava do sporočila: 692
13.5.2021 12:18:58   
rosemarie
Hejhoj,

jaz sem 13. dan ciklusa. :) nic kaj posebnega, cakam ovulacijo in potem konec maja, da vidimo, če smo kaj sproducirali 🤣 Je se katera na podobni tocki v ciklusu? Kdaj imate kaj ovulacijo?

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 693
13.5.2021 12:31:44   
rozakamela
Senorita, samo ce je crtica, je potem to to? Sploh ce se je stemnila? Morda pa so to znaki nosecnosti in ne, da bo prisel M ✊✊
Jaz sem trenutno v casu ovulacije - se mi zdi - ampak ta mesec se ne delava, cakava na junij, da se vse uredi po SS. Sem imela vceraj kar fejst krce, sem ze mislila, da bo prisla kaksna izvenciklicna krvavitev, ampak najbrz je bila samo O - upam!Ve cutite ovulacije? 
Od prehranskih dopolnil pa tudi jaz ze dlje casa jemljem Novalac. Mi je ok... 

(odgovor članu rosemarie)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.5.2021 12:47:30   
senorita
Rozakamela ne vem če, ker prejšnji mesec mi je podobno črtico pokazalo pa se je čez dva dni ulila M. Temnejša se mi zdi pa čisto malo, tako da lahko je to samo moja domišljija. No ja saj bi se moralo hitro pokazat, če ne drugega bom pa spet test čez par dni naredila. Mi je pa po eni strani res škoda denarja za te teste, tako da probam čim pozneje naredit..

(odgovor članu rozakamela)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.5.2021 16:23:11   
maca51
JackieO jaz sem sla kar v Medicare plus. TSH, LH, FSH, prilaktin in AMH. Vse skupaj je prišlo 62,5€

Mi je pa danes ginekologinja dala napotnico še enkrat za prolaktin (ker sem imela povišane vrdenosti), testosteron in še za LH in FSH. Kri naj oddam 3-5. dan ciklusa. Pa bo šel spet še en mesec okoli.🙄

Rosemarie jaz sem danes 14. dan ciklusa in še čakam ovulacijo. 😀

(odgovor članu senorita)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.5.2021 16:44:41   
maca51
Je katera mogoče jamala Femifert? Danes mi ga je priporočila ginekologinja.

(odgovor članu maca51)
Neposredna povezava do sporočila: 697
14.5.2021 9:15:52   
JackieO
Senorita a je kaj novega? A si naredila se kak drug test? Joj js vas prav obcudujem s temi dolgimi, nerednimi cikli. Meni bi se pomoje zmesalo, verjetno bi bankrotirala na testih. 🤔

No js sm vceraj imela kontrolo, z G sva ugotovila, da se je na odpustnici ZMOTIL, kar pomeni da sta oba jajcevoda prehodna, ker je klical v bolnico, da so mu prebrale kaj pise v kartoteki. Zato mi pa v bolnici ni nic omenil, ker sta oba ok. Skratka neverjetno kaj se mi to dogaja. 😟 Hvala bogu se je zmotil v pozitivno stran, ampak vseeno sm bila sokirana. Tako da naceloma fizicnih preprek ni (vec) in bomo videli kako naprej. Naredil mi je tudi UZ, pravi da je verjetno O ze mimo ali je pa bila ravno vceraj in da se vidi lep folikel kar pomeni, da O imam. Rekel je, da ce zelim mi napise napotnico za umetno, pa sem rekla da bi cez poletje se pocakala, ker sva se z mojim tako dogovorila in zdej se slisiva septembra, ce se nic ne bo. Sem ga vprasala se za kaksne hormonske tablete, pa pravi da mi jih bo predpisal septembra, ce bova sla v postopek. Pravi da trenutno nima smisla, ker imam svoje O. 
Ce odstejem "zmotni incident", sem po dolgem casu dosti zvedela in mogoce je sedaj spet malo vec upanja, da bo kaj ratalo naravno. Pa se bris mi je vzel, je ze ravno minilo toliko casa. 
Skratka js sm sedaj v fazi cakanja, O je mimo, M pa pricakujem 27. 5. Ze katera odsteva z mano ali ste vse se v "akcijskem" obdobju? 😁

(odgovor članu maca51)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.5.2021 9:44:19   
Zarjica1
Svašta res,kar zmotil se je, ups ane 🙄🙄. Super,da je vse ok 👍👍😀 
Jaz odstevam do julija.. potem pa akcija 💪🌈

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.5.2021 12:50:04   
senorita
No jackie vidiš, še sreča 🤗 verjamem pa, da je bil šok. Haha glede dolžine cikla pa žal ne morem pomagat, se pa tudi meni kar meša na čase ja 😅 zaenkrat še ni nobenih novic, ker hočem z novim testom še raje malo počakat, da ne bom spet razočarana. Čeprav včeraj sem potem že skoraj doktorirala v primerjavi testov 🤭 in sem prišla do ugotovitve, da sta pa ta mesec mogoče vseeno bolj roza črtici kot prejšnji mesec, tako da upanje ostaja 😊

(odgovor članu JackieO)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?