Elyn1 -> RE: JULIJ 2021 (11.1.2021 11:38:59)
|
Hvala ❤️ Sva vprasala, pa ni bila sigurna, rekla je, da lahko, da je fantek, lahko, pa da je samo popkovina 😊 morava do morfologije pocakat, upam, da bo takrat detece bolj poziralo, zdaj je samo z rokicami mahalo 😍Moja slabost je se vedno nekje tam tam, precej boljse kot tisti tedni do 10.tedna, ampak imam tolk sline in ce jo prevec goltam, mi je potem slabo in bruham. Hecam mojega dragega, da ima dogodivscine z mano, k leta ponoc z mano po wcju, zanc sem se v trgovini skup padla, tko, da se mi kar dogaja 😃 ze komaj cakam, da bo julij. Tudi mene je bilo, drzim pesti, da bo vse tako, kot mora bit ⭐️⭐️⭐️ Mal_lepo tudi zate, da je vse fino! 👌🏻😊 IZVIRNO SPOROČILO: Nanovo Cestitam sem res vesela za tako veselo novico da je vse v redu 🥰🥰 kaj si vprasala za spol? Kaj slabo ti je se zmeraj ali je kaj bolje? Joj jaz imam ju3 nuhalno in moram priznati da me je kar malo strah 🙈 in drugi cetrtek imam se redni pregled potem pa bova pocasi zacela govoriti okoli prijateljem 😊😊 se mi pa pocasi ze pozna trebuscek 🙈🙈
|
|
|
|