nevergiveup -> RE: JULIJ 2021 (21.12.2020 10:35:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nia82 Ojla punce, Kako ste? Še malo pa prazniki super ane?Never giveup pri meni bo razlika med tretjim in četrtim 14 mesecev ja, bo pestro zelo. A vseeno verjamem, da se bomo imeli prav luštno.Midva sva staršem že povedala, vsi so bili iskreno veseli in pravijo da sva ful pogumna. Nja pa pomembno je da se imamo radi, da smo zdravi. Ostalo bo pa tako prišlo samo po sebi.Sem pa vceraj našla fletkano majčko, kjer je nspis JA SPET SEM NOSEČA, IN JA VEM KAJ ME ČAKA.🙃 Je rekel moj dragi, da mi jo z veseljem kupi. Nič nosečke bodite lepo in saj veste nasmeh dela čudeže... Ja, zelo majhna razlika kot pri meni. Ampak bomo že... 😊🙃😉 Midva poveva po nuhalni. Drugače kar se tiče nuhalne in natančnosti je pri meni bilo tako, da ko se pri ta drugem ni dobro videlo, so mi to zelo poudarjali in opozorili, da se res ne vidi dobro. Meni se zdi, da so kar previdni zdaj glede tega in noben nic ne obljublja... Drugi problem, da včasih to preslišimo pa začnemo kar verjet in razlagat to kar smo slišali... Pri meni so bili res previdni pri vseh treh in pri ta drugem otroku se niti na morfologiji ni videlo in sem mogla se enkrat prit na morfologijo deset_ dni kasneje in so šele takrat povedali 😂🙄🤦♀️ Tokrat bom itak Nifty delala in ti tudi povejo spol med drugim (kar pa stoprocentno drži 😀). Meni je super ideja, da zves na porodni mizi, ampak pri meni je to neizvedljivo- sem probala trikrat pa nisem zdrzala 😂😂😂😂
|
|
|
|