Mal_ -> RE: JULIJ 2021 (11.12.2020 21:30:49)
|
Ja, definitivno se strinjam da tudi sama nosim del krivde.. Sem se trudila ze prej pogovorit z njim, veckrat, ampak on ima tak obramben mehanizem, da se odzove z jezo in ti nabije slabo vest.. Včasih se vprašam kaj mi je treba tega, ampak nekak ne morem stran od njega. Sicer je super človek, samo prioritete ma pa čisto drugje kot jaz. Sicer pa hvala za nasvete res.. Pomaga da vidim, da se da resit- na en ali drug način. Upam da kdaj spozna kaj ima. 🤷♀️ Tole z ogrlico gre takole: na zapestje položiš ogrlico. Primeš na enem koncu in dvigujes. Če se vrti v krogu, je to deklica, če pa niha sem ter tja, pa kaže na dečka. 😊 Ko se ustavi je to to. Naj bi izvajal nekdo drug, ampak jaz sem tudi sama sebi to delala, pa je isto kazalo 😃Drugače je pa za mano prvi pregled. Mali fizolcek je v redu, velikost ustreza tednom, vse stima. Sem se naročila tudi na nuhalno, jo imam takoj po novem letu. Kdaj imate pa ve? So pa cene kar zasoljene, se pred enim letom sem plačala manj kot 60€, sicer drugje ampak vseeno. Tu kamor grem sedaj pa je 70€,ce želiš pa posnetke se na usb pa +10€. Tam kamor sem šla prejsnikrat je bilo vse skupaj v ceni ze zajeto😖Kako se drugače počutite? Mene danes daje slabost, pa po odvzemu krvi me strašno boli roka.. Drugače pa vse stima, vesela sem, da sem videla dete😊 IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup IZVIRNO SPOROČILO: Mal_ Nevergiveup, Ja tocno to kot pravis; vidi da sem izgorela, rečem mu da me nekaj boli, mi je slabo... Pa se tako nonšalantno usede za računalnik in gre igrice igrat. Kako??? Ko pa njega kaj boli, je utrujen ali karkoli moramo pa vsi pomagat, bit tiho... Ne vem, danes sem spet razocarana. Nič od njega. Nič. Pa ne vem kaj razmišlja, res ne. Meni je družina najbolj sveta, najini otorci. Ampak če sem jaz gotova otrokom ne morem dat tega kar bi rada, padem na celi črti. To krivim njega. Ko bi vsaj kaj naredil.. Razumete, on niti krožnika za sabo ne odnese v kuhinjo, zvečer sezuje nogavice in jih pustni v dnevni, čeprav gre recimo potem se v kopalnico. Nisem služkinja. Ne morem tako. In res se moram pogovorit z njim. Ampak stvar je taka on se potem tako žrtev naredi... Ja, nikoli nič ne delam, za vas nisem nič vreden, vsi ste bogi jaz sem pa slab. In mi nabija slabo vest, in se razjezi name in potem jaz rez izpade največja baraba in budala ker dopuščam da me tako manipulira. V meni zadnje čase vre in vem da bo potrebno nekaj ukrenot... Upam da bom dovolj močna in da končno tudi on spozna da jaz nisem služkinja, čistilka, kuharica, perica,... Ampak njegova PARTNERKA. Partnerji si ne delajo tega. Drugače pa to za sodo nisem še slisala.. A ste testirale spol s omocjo ogrlice? Zaenkrat mi je napovedalo prav, bomo videli kaj bo tokrat🙈 Mal, oprosti vnaprej, verjetno boš užaljena, ampak resnica je, da on je kriv, da to dela oziroma nic ne dela, ti pa da to dovoliš. Dejstvo je da ima partnerstvo za vsakega človeka včasih drugačen pomen. Moj bivši se dandanes misli, da je naredil za nas dovolj in v njegovem svetu je to res in ima tudi zdaj novo partnerko, ki je s tem zadovoljna in sta res za skupaj, ampak nimata otrok in je njuno življenje popolnoma drugačno od tistega, ki sva ga imela midva z otrokoma. Verjamem, da se razjezi, ker se počuti napadenega, ker njemu so očitno pomembne čisto druge stvari, ampak tega žal ne boš mogla spremenit. Povedat moraš na lep način, potem se pa on pač mora sam odločit ali te bo dejansko slišal ali ne. Ko pogledam zdaj nazaj, ne morem verjet, da sem toliko časa gledala in prenašala njegovo sebičnost. Ampak to sem sama kriva, da sem to dovolila. To je resnica 🤷♀️ Ne moreš ga pa prisiliti, da kar naenkrat rata druga oseba pa začne ful sodelovat in pomagat. To se mora človek odločit sam ali pač ne odločit glede na vajin pogovor. Na tebi je pa potem ali vseeno z njim ostaneš ali greš naprej. Vsak ima pravico se odločat in nismo v srednjem veku, da bi mogel kdorkoli in karkoli prenasat. Mogoče pa tudi kakšen terapevt tukaj lahko pomaga, da se normalno pogovorita brez odvečne jeze ali užaljenosti... Za ogrlico se nisem slišala... Kako pa to zgleda?
|
|
|
|