nevergiveup -> RE: JULIJ 2021 (23.12.2020 6:41:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nanovo Mi je zal za vso bolecino ki jo sedaj nosis v sebi** in ja vsak otrok je zase cudez in vsakega otroka ljubis na svoj edinstven svojevrsten nacin. Zal mi je da si naletela na osebo ki nima ni ti kancka empatije :( upam da si bos pustila in dala cas da gres cez to prespis, prejokas ker le tako bos sla lahko dalje. Tudi meni se je ze zgodilo to v prvi nosecnosti in vem kaj prezivljas to je res neka taka bolecini ki je ne mores opisati oz primerjati z nicemer*** Te lahko samo vprasam kako to da si imela dan pred nuhalno pregled? Rutinsko ali si cutila da je kaj? Ce ti je tezko pisati bom razumela in spostovala. Mislim nate*** Hvala vsem za lepe besede ❤️ Ogromno pomenijo in zelo cenim ❤️❤️❤️ Vsi v bistvu so bili krasni in empatični drugače, a ena taka sestra oziroma njeni komentariji te res ubijejo v tako občutljivem stanju 😔😔😔 lahko pa z njo samo socustvujem, ker tak človek ne more imet prav lepega življenja, drugače ne bi bil tak... V nedeljo imam cisco, do takrat pa moram nekako preživet in ko bo vse za mano, se bom itak pobrala 😔 Nisem nic čutila, vse je bilo ok. Včeraj naj bi imela Nifty in ti naredijo uz prej in sem takoj v sekundi sama videla, da ni utripa- saj je le moj četrti otrok 😔 Pol sem pa se ful prosila zdravnico naj ga vseeno najde 🤦♀️ Eh... Pa zdravnica moja in njena sestra sta super in tudi na urgenci so bili vsi super, a ena taka oseba te res dobesedno ubije v takem stanju... Pa se ne bi sploh tok z njo ukvarjala, če mi ne bi pol rekli, da me bo ravno ona v nedeljo obravnavala 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Zdaj se pa poslavljam in hvala se enkrat vsem za lepe besede ❤️❤️❤️ Verjet morate, da bo vse ok, ker ti čisto nic ne pomaga, da te skoz skrbi in si ves prestrašen ❤️ Včeraj sem ful razmišljala zakaj nisem pomislila, da sploh lahko gre kaj narobe?? Kaj mi je sploh bilo?? Ampak to je edino prav! Saj pa če bi se nonstop tresla kaj je vse lahko narobe, ne bi bilo čisto nic drugače, kvečjemu bi se počutila skoz ful slabo, rezultat pa bi bil isti 🤷♀️ Tako da samo pozitivno naprej ❤️❤️ Jaz sem pa mogla povedat kaj se je zgodilo, ker se mi ni zdelo lepo, da kar izginem in bi itak vedele, da je nekaj slo hudo narobe... Ampak naj vas to ne bremeni preveč- to je življenje in marsikaj se lahko zgodi, ampak dokler je vse v redu, se veselite in uživajte na vsakem pregledu, ko zagledate kako lepo raste otroček in mu srček veselo bije ❤️❤️❤️❤️❤️ Pošiljam veliko ljubezni in pozitive vam in otrockom ❤️
|
|
|
|