PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (17.3.2021 13:54:30)
|
Ojla Majčice, Lepo vas je brati :) Jaz sem bila pa včeraj v ikei, nisem mogla čakati še nadaljne 14 dni za nov regal za igrače za ta večjo, ker tričetrt sobe imamo že opremljene za oba člana. Hči je srečna ker ima končno pograd, jaz ker so igrače na enem mestu, in končno lahko uredim kotiček okoli previjalne. zdaj počakam samo še omaro. Večina opreme je že doma, ta teden mi je kolegica dostavila še obposteljno posteljico, tako da za vikend se lotim pranja tekstila od posteljice, vozička, lupinice....in ja tudi jaz sem že v 34. tednu...počasi razmišlam kaj bom dala v torbo za v porodnišnico. In glede na zadnje par noči, bi najraje videla da čimprej previhra na svet tale naš malček, živahen za tri :) Ponoči slabo spim, do sedaj mi je materinska ful koristila, brez nje sploh spat ne morem, zdaj me pa kljub materinski boki/kolki bolijo da se obračam pomoje na 20 min :/ Naslednji pregled imam ravno na materinski dan ;) potem pa začnem že s ctgji menda ;) Uf hitro se je obrnilo, še malo pa bo maj. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|