PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (20.1.2021 1:01:13)
|
Nora tudi jaz imam obcaano tezave z belim tokom, tko obcasno se kar ulije toliko ga je, g mi je rekel da dokler ne pece, ne srbi in ni rumen in brez vonja je ok. Priporocal mi je vaginalete natrii boratis upam da sem prov napisala, skratka pomagajo, 3 vecere zapored ko sem ze v postelji si jih dam notri, zjutraj sicer pricakuj da ko vstanes s postelje se ulije z noznice, ampak po 3 vecerih je obcutno bolje stanje z belim tokom. Ponovim ko je spet preobilen. Kar se tice bolecin v simfizi, jap tudi jaz sem tam zadnje pqr dni, enostavno ne smem biti prevec aktivna. V hrib ne smem, ker lahko potem celo popoldan prelezim....poleg tega mi tudi trebuh otrdeva zadnje nekaj dni, in sem pojacala vbos magnezija. Danes je prvi dan od petka da ni bilo nekega hudega otrdevanja. V prvo tega ni bilo, se mi zdi da skoraj do konca ne, tako da sem se res prestrasila v soboto, ampak potem sem se skulirala, govorila s parimi kolegicami, katere so mi vse potrdile da v drugo ko so bile nosece se jim je to ful zgodi že pojavilo. Danes sem preizkusala teorijo če bi mi kaj pomagal medenicni pas, in mislim da bo kar primeren nakup, ker sem se pocutila dobro. Včeraj sem imela tudi ogtt test z glukozo, na tešče je sladkor ok, na obremenitvi pa dobim rezultate v ponedeljek na pregledu. Evkaliptus ti imas jutri 3d, porocaj ;)
|
|
|
|