PozitivnaEnergija -> RE: MAJČICE 2021 (1.2.2021 11:23:18)
|
Evkaliptus, Madona bojo aprila okna čista haha ;) Ma moj g je rekel da bo spremljal težo in velikost, da ne želi da bi mogla spet it čez enako kot pri prvorojenki (na koncu me ni od spremljal ker je šel na dopust, verjetno bi me poslal že prej v P) tako da je možno da bo na koncu predlagal mogoče cr, če bo otrok prevelik, zaenkrat je vse v noralnih številkah, na naslednjem pregledu čez 3 tedne je rekel da ga zvagava in zmeriva. Sicer je običajno da greš na pregled 1x na mesec če je vse ok, če spremljajo kej ekstra je bolj pogosto seveda. tako da jaz imam 1x mesečno, nekje od 35 t dalje pa je pri nas vsak teden, ker te vsakič priklopi na ctg, da merijo aktivnost popadkov, če se že kaj dogaja. Tako da jaz mislim da imam zdej 23.2, pa potem še čez en mesec, potem začnem pa že enkrat tedensko na preglede hodit. Imamo pa 3x kontrolo krvi (na prvem pregledu, okoli 24t, in okoli 35t) gleda se vsakič toksa in splošne vrednosti kot je železo, na prvem pregledu na tešče cukr, hepatitis, sifilis, rh faktor če je prva nosečnost, plus v 25. tednu te pošlje na ogtt kjer spet preverijo cukr). - kljub Covidu pri nas niso zmanjšali pregledov, oz. niso na manj pogosto, meni je celo do sedaj vsakič naredil uz, vsaj na kratko. Jaz sem za vikend šivala kitko za našega malčka, za obrobo v posteljici in dekco za v voziček in v lupinico ;) itak da mi ej na 3/4 kitke polnila doma zmanjkalo :/ komi čakam da grem danes iskat in dokončam, prilepim potem kakšno slikco ;)
|
|
|
|